Erkekler, BOKS VS GÜREŞ?

Forumlarda bazı aptal insanlar görüyorum :D yoğğ boksörler yere düşmemek için antrenman yapıyor yok şöyledir yok 1 vuruşta kemik kırar bunu diyenlerin %99 u bir vuruşta kemik kıran birisini görmemiştir :D ve yumrukta 1 vuruşta kemik kırılıyorsa o zaman tekvandocular adam öldürür tekmeleriyle veya muay thai içinde geçerli bu :D neysa işte saçma salak boksörler var forumlarda gördüğüm üzere benim tanıdığım boksör arkadaşım var bak boks sağlam spordur 1v1 de işe yarar fakat güreş kadar işe yaramaz 1v1 de güreş ve grappling sporları daha önde 1v2 de boks çok işe yarar 1v2 de güreşçi dayak yiyebilir 1v2 de hiçbir boksör dayak yemez (acemi değilse güreş vs boks dediğimize göre burada 1v1 var o yüzden kesinlikle güreş (güreşe gidiyorum) güreş, judo, taekwondo yaptım strike sporları sokakta işe yarar 1v1 de ama grappling sporları kadar işe yaramaz cenk hoca'da diyor 1v1 de güreş 1v2 için boks burada karşılaştırdığımız zaman 1v1 lik bir durum olduğu için güreşçi alıcaktır bu arada boksörler de çeviktir (daha yeni başladım güreşe) 1 sene önce korona olmadan önce işte boksör arkadaşım benden boy olarak kısa olmasına rağmen çocuk benden güçlü çevik ve daha kondisyonlu (o zaman taekwondoya gidiyordum) yani anlayacağınız üzere herşeyin bir avantajı dezavantajı vardır illaki boks güreş tüm sporlar için geçerli bu videodan yola çıkarak seçiminizi yapabilirsiniz boksör güreşçiye saldırdı diye yazarsanız googleda orada video var bakıp izleyebilirsiniz şu an video ilgili konuşacağım boksör çocuk sağlam vurdu ama fena düştü ve videonun bitmesine yakın farkettiyseniz nefesi kesildi güreşçinin diyaframa yumruk yediği için neysa benden bu kadar fikirlerinizi bekliyorum kızların görüşünü kapadım saçma sapan yorum atıyorlar diye
Erkekler, BOKS VS GÜREŞ?