Spor Türkiye'de olmayan ve olmasını istediğiniz bir spor çeşidi var mı? Sidhe Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Türkiye'de hep beyzbol oynayanları görmeyi çok isterdim. Sürekli bir rekabet halindeler ve Türkiye'de beyzbol sopası oldukça fazla kullanılıyor. :) Türkiye'de olmayan ve olmasını istediğiniz bir spor çeşidi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Rockncoke Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Buz hokeyi kriket rugby amerikan futbolu (daha yaygın olabilir) beyzbol 1 1 Yorumla Sidhe +1 yıl <3 Evet Yorumla
xatakanx02 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Buz hokeyi rugby ve Amerikan futbolu belli başlı yerlerde var fakat hiç yaygın değiller ülkemizde de yaygınlaşmasını isterdim 1 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Kendi olmadığı halde sopası bile var keşke olsa beyzbol. 1 0 Yorumla
__melikeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Paten parkuru olsa her yerde.. 1 1 Yorumla Sidhe +1 yıl Evet <3 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Spor konusunda 2,6b cevap paylaştı. Genelde kavga etmek amacıyla arabalarında bulunduruyorlar 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Buz hokeyi kriket rugby amerikan futbolu (daha yaygın olabilir) beyzbol
<3 Evet
Buz hokeyi rugby ve Amerikan futbolu belli başlı yerlerde var fakat hiç yaygın değiller ülkemizde de yaygınlaşmasını isterdim
Kendi olmadığı halde sopası bile var keşke olsa beyzbol.
Paten parkuru olsa her yerde..
Evet <3
Genelde kavga etmek amacıyla arabalarında bulunduruyorlar 😂
Sporu ben yatakta sevirem🤣🤣🤣🤣🤣
Amerikan futbolu
Kafes dövüşü
Usa soccer
Seks futbol.