Ben erkek olsam küçük kalçalı bir kadının yanından bile geçmezdim ama sitede ciddi ciddi küçük kalçadan hoşlanan erkekler var. İnanılmaz, üstteki kalça daha mı çekici yani?
Vs mankeni olmak için istenen belli bir fizik var askı olacaksın zayıf ve uzun olman gerekiyor o mankenleri bu kadar ilahlaştırmayın, tabii ki fizikleri kötü demiyorum benim ne haddime ama ne memeleri var ne popoları konu çekicilik ve seksilikse alttaki kadın hepsini yener
Yenemez. Benim gozumde fazla dolgun kadin iticidir. Guzel fizik incedir zariftir. Turkiyede daha cok balik etli olduguna gore boyle dusunuyorsun ama balik etli kadinlar daha cok sadece turkiyede seviliyor diger ulkelerde cogu VS mankeni gibi ince zarif kadin seviyor ve bende onlar gibi dusunuyorum.
Türkiyedeki kadınlar balık etli fakat spor ne bilmiyorlar safi yağ, ben bunu savunmuyorum o şekilde bence de çok kötü. Öyle olacaksa ben de üsttekini seçiyorum fakat burada paylaştığım kadın fitness ile bu vücudu elde etmiş ve taş gibi. Türkiye hariç diğer yerlerde “özellikle” ince zarif kadın sevildiğine de katılmıyorum çünkü instagramda birçok profil takip ediyorum, tabiri caizse kuru göt olmayan ve spor yapan tüm kadınlar gayet iyi takipciye sahip. Bu aşırı zayıflık özellikle Kendall Jenner’den sonra popülarite kazandı bu zamana kadar böyle bir şey yoktu.
kalçası küçük ve dik dedim ya basen kısmı bacakları kaslı o yüzden öyle gelmiş olabilir ama dik güzel yani ama kastettiğin büyük kalça değil büyük kalça çok ayrı bir şeyy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
kanka 1ci resimdeki bir VS mankeni o mankenle bir kadini kiyaslaman bile komik😂
Vs mankeni olabilir ama alttaki kadının vücudu çok daha seksi
Daha guzel olsaydi emin ol VS mankeni o secilirdi😂
Vs mankeni olmak için istenen belli bir fizik var askı olacaksın zayıf ve uzun olman gerekiyor o mankenleri bu kadar ilahlaştırmayın, tabii ki fizikleri kötü demiyorum benim ne haddime ama ne memeleri var ne popoları konu çekicilik ve seksilikse alttaki kadın hepsini yener
Yenemez. Benim gozumde fazla dolgun kadin iticidir. Guzel fizik incedir zariftir. Turkiyede daha cok balik etli olduguna gore boyle dusunuyorsun ama balik etli kadinlar daha cok sadece turkiyede seviliyor diger ulkelerde cogu VS mankeni gibi ince zarif kadin seviyor ve bende onlar gibi dusunuyorum.
Türkiyedeki kadınlar balık etli fakat spor ne bilmiyorlar safi yağ, ben bunu savunmuyorum o şekilde bence de çok kötü. Öyle olacaksa ben de üsttekini seçiyorum fakat burada paylaştığım kadın fitness ile bu vücudu elde etmiş ve taş gibi. Türkiye hariç diğer yerlerde “özellikle” ince zarif kadın sevildiğine de katılmıyorum çünkü instagramda birçok profil takip ediyorum, tabiri caizse kuru göt olmayan ve spor yapan tüm kadınlar gayet iyi takipciye sahip. Bu aşırı zayıflık özellikle Kendall Jenner’den sonra popülarite kazandı bu zamana kadar böyle bir şey yoktu.
Valla rusyada boyle 🙄 fazla etli kadinlar sevilmez. Spor iyidir ama bu kadin abartmis baksana bacaklari cok itici...
Evet ben dolgun bacakları daha çok beğenmeme rağmen bunun fazla kalın olduğunu kabul ediyorum o konuda haklısınız fakat soru zaten kalça üzerine
En iyisi hayatındaki insanınkidir😬😬 ayrıca büyük kalça seven insan zorluklarını bilmiyordur
Güzel, dik ve büyük olan kalçalara zaafımın hayatımda bambaşka bir yeri var.
Ikisi de kucuk kalca digerinin sadece bacagi kalin ahahahaba
instagram @domiwaffles, hiç de küçük değil bakabilirsin
kalçası küçük ve dik dedim ya basen kısmı bacakları kaslı o yüzden öyle gelmiş olabilir ama dik güzel yani ama kastettiğin büyük kalça değil büyük kalça çok ayrı bir şeyy
Büyük kalça anlayışım benim bu, leğen gibi yayık olanlardan bahsetmiyorum o direk şişmanlıktan olan bir şey zaten çekici olması söz konusu değil
Kastetmek istediğini anladım
tabiki üstteki çekici. Alttaki ne öyle babun g. tü gibi
Küçük sevilmesinin neden daha sıkı durması... Aslında küçük büyük ayrımı yapmadan sıkı ve yuvarlak kalça seviyiruz (m). 😏
Oha gri eşofmanlı kız çok fit kesin beni kucağına alsa taşır 52 kiloyum
Üsteki daha iyi küçük kalça ve küçük göğüs hayranıyım
Küçük kötü duruyor bence balıketli kadın iyidir ince belli olmak kaydıyla
Yani seçerken yok küçük yok büyük olsun demiyoruz ne denk gelirse jsjsjs
Fark etmez efendim benim için ayakarı güzel olsun yeterli isterse cirkin olsun
Evet, üstteki kalça daha çekici, daha kibar, daha düzgün ve zarif.
Küçük kalça tarafındayım
o kalçayı taşıyan insan olsun o yeter
dötsüz kız olur mu yaw
bu bir dram :(
Kesinlikle haklısın. 😂
Kim sever küçük kalça ya dolgun olmalı
İçinde verdiği tat önemli olan
Ya kalça olsun yeter mk :)
Orta ve büyük iyi küçük tuhaf duruyo nedense 😀
Ağızlarının tadını bilmiyorlar
Niye seninki çokmu büyük
büyük başka dolgun başka
Gött dediğin büyük olmalı aşko aynı kafadayız
Balina kasa araba sorusu
Benle alakası yok fotoğrafların ben ikisinin arasıyım ama bence alttaki kadın hepimizi yer
Squat var mı
Valla buyuk kalca xandir
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Naif ve zayıf iyidir
Ustteki
Öyleymiş demek ki
itici...