Rus veya yabancı erkekler türk kadınlarına Türkiyede türk erkeğinden daha çabuk dikakt çeker.Sebebi yabancı olması.Türk olarak Amerikaya gidersen veya başka yere sende dikkat çekersin.Bu onlara değişik geliyor ve egzotik buluyorlar bunu başka kültürdensin çünkü.Bu başka bir şey.yabancı kız arkadaşlarım oldu kesinlikle onların ülkesinde böyle bir durum yok evet.Türk kadınlarına gelince:Yüzde 50-60 kısmı borderline.Neden Türk kadınları yan çizer?Fazla kalkık bir tarafları çünkü.Bir gecelik ilişki olsun olmasın farketmez uzun süreli ilişki veya değil..Şimdi sıkıntı manteliteden kaynaklı harika piercing ve dövmeler yaptıran hatun sana abaza muamelesi yapar ama kendisi de abazadır misal.Kadın da abazadır erkek de.Tüm dünya abazadır:)Türk kadınlarının da şahane karakterlisi olan var ama çok az malesef:) egosuna yenik düşen türk kadını malesef çok.Sıkıntı giyimlveya tarzla hayat stilinin- kafalarla uyuşmaması.Giyimce harika olur ama kafaca mantıksız düşünür.Kedinleri ne yapar ama sevgilim yok uuu aralarında konuşur şimdi kim abaza burda?::D
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkopenag kriterlerini aşmışsın :D
Sen avrupa birliğine çoktan girmişsin
sen Türk kızlarını ne sandın :D
kıyaslama gireceksek
güzellik yönünden girelim
Örnek 1 :RUS KIZLAR link Rus HAtunların normali bide bu :D
Örnek 2: TÜRK Badem Bıyıklı Kız link İSTİSNALAR VAR GÜZEL OLANLAR onları saymıyorum onların yanına yaklaşılmıyor zaten ...Burunları gökteki 7.ci katman hizasında ...
Laf sokmak için google de araştırma yapıp kültür seviyesini yükselten kızlarımızı saymıyorum bile ...
Ha dip NOt: Hepside öyle değil bizimkilerin
BAzı Türk kızları var onlar Kızın DİBİ bak ...10 Yorumla
başıma bu yazdıklarının hiçbiri gelmedi çevremde de hiç böyle bir kızla karşılaşmadım.Haa gelirse derim tabi sen beni ne sandın zaten.öyle bir şeye cesaret de edemez kolay kolay bu yukarıda yazdıklarını yapmaya.Ha baktın laftan anlamıyor.Taşı aldığımla bi geçiririm kafasına o zaman zaten istese de bişey yapamaz.
10 Yorumla
aa bu arada niyetinizi açık seçik söyleseniz herşey daha kolay olucak .bir gece yatmak için dil döküp aşk cümleleri kurmak sonrada vınlamak türk erkeğinin adeti haline gelmiş .aaa bide istediğini alamayınca bok atanlarda var .
1762 Yorumla- +1 yıl
sana demiyorum ki genel konuşuyorum .ürkiyedeki kadınlar zor falan değil valla .paran varsa bir sürü kadın olur yanında .avrupadaki kızlar hoşlandığı için gelirler çünkü hepsi okur çalışır ama bizim kızımız okumaz zar zor bitirir liseyi sonra zengin koca bulmak için ararda arar bu arada yem olur bazıları şanslıysa kendini harcatmadan bulur birini evlenir .
- +1 yıl
ya arkadaşım değildir evet lafa gelince ama o .icraatta herkes para ister özellikle kadınlar .parayl aşk olmaz tabikide .ama kadın evlenirken yada ilşki yaşarken güçlü birinle olmak ister .anlayammışsın işte şu yaşa gelmişsin bana türk kadınını anlatıyorsun .sana zor gelmiş ama çok kolaydır türk kadını .
- +1 yıl
ya kardeşim acaip zengin kariyerli biri olsan tip önemli değil .bana öğretme insanları benim tecrübem çok bu konuda .sen bi doktor olsan peşinden ayrılmazlar bu iş böyledir işte .takma kafana zaten seni seven senin sen olduğun için sever .kıvanç arayan kadınlar kendileri jennifer lopez mi yani sanki .
- +1 yıl
para para para türk kadını buna tapar bak her kadın demiyorum avrupalılar farklı .ama biizm millet böle .ne kızlar kimlerle evleniyor .hiç hayatı görmemişsin kusura bakma .hatta erkek bile para istiyor benim bir arkadaşım vardı lise mezunu kız çok güzeldi herkes bana sorardı işte kim bu kız falan ne iş yapar çalışmıyor dediğimde vazgçerlerdi sahi ne oldu o kıza acaba kopmuştuk o zamanlar .
- +1 yıl
eheh tabi öyle seviyordur eminim parası olmasa selam vermez para olunca kadın evleniyor işte .haya bu acı ama gerçek .herkes için böyle .benimde işim yoktu bir zamanlar sevgilim bırakmıştı hemde kız olduğum halde düşün .kimseye kafa yorma yanında kalmak isteyen kalır istemeyen gider .değer vrmeyecen milllete .
- +1 yıl
e tamam hani senin dediğin zor kadınlar için dedim ben .heralde para için gelenden hayır gelmez lki onu anlatıyoruz zaten iki saattir .beni ne sandın demek yetmez beni ne sandın dedirttirmemen gerek .bilmem anlatabildim mi.zor kadını oynamayacaksın zaten zor olucaksın okadar .paraya pula şna şöhrete yada kariyere bilmem neye tamah edip erkeklerle yatmayacaksın .bunu yapanlar için diyorum ben .ve bu insanlar çok var .
- +1 yıl
ben sana ne dedim bana dogrulardan yada gerçeklerden bahsetme dogruları bende biliyorum ben sana diyorumki bir tip önemli yanında taşıdıgın insan sana yakısacak para için geliyorsa sen o kızı afedersin s...yollarsın hadiii kızım evine paranın yeri ayrı yaşayamayacagın herseyi yaşarsın şimdiki zamane kızları sana ilk bahsettigim gibi bazı kişileri örnek gösterdim vucutlarıda iyi olsun istiyorlar
- +1 yıl
sen niye küçük durumua düşüyorsun ki komik olma .ben yapanlar için dedim ve çok var gayette dobra insanımıdır .yapanları biliyorum .para için ruhunu satan çok kişi var .sana gelince gayette yazından bu çıkıyor .avrupalı kılzar bilmem ne ligindeymiş vs vs saçmalamışsın zaten isteğin bu elde edemediğin için bana saldıyorsun belli .
- +1 yıl
@monicaHer erkeği aynı kefeye koyma. her erkek bunu yapmaz. seninr astladıkalrın yapıyorsa bunu herkese yormamalısın. Ne demek bu ya ask cümleleri sonra vın ? sacmalamassın iyice.
Sen o aşk cumlelerinin yürekten söylenip söylenemedigini anlayacak kadar safsan bu senin sorununu. tüm Türk erkeklerine laf atamazsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bizim toplumumuzda su dusunce var. Bayan cok Acik ya da mini etek giymisse vericidir. Bir kafe de ya da barda yalniz oturuyorsa muhtemelen vericidir. Los isik altinda sana baktigini sanirsin, vericidir. Insan nasil gormek istiyorsa oyle gorur. Eger bir bayan yeni tanistigi erkekle eve kadar geliyorsa mutlaka vericidir. Her ben hiyarim diyene bir avuc tuzla gitmemek gerek kardes.
63 Yorumla
+1 yılİçkili bir ortamda barda.Barların ortamları genelde bellidir.Kız içkide içiyorsa , erkekle beraber bakışıyor.Sonra evine gidiyor , birer içki daha içiyorlar , sonra öpüşme geliyor hafif sevişmeler.
İleriye gidince '' Sen beni ne sandın '' ?
Valla namuslu değilsin o kesinde ne sandığımı tam bilmiyorum çözemedim seni ? desen tamamdır.10 YorumlaÇok doğru bi yaklaşım madem yatmaya niyetin yok tamam sadece içmeye gelmişssen bara ne diye ortalığa bakınırsın birilerini ayarlamak için hadi onu geç bar ortamı bellidir yaklaşık olarak bunu bile bile ne diye takılırsın hepsi naz işi zorlaştırmak maksat bizim erkeklerde birz meraklı peşlerinde koştukları için kalkar bi yerleri her defasında sen beni ne sandın :D
10 Yorumlabarda tanışıp eve giden kızı ne sandığın belli soru sormasına gerek yok .zaten akllı ve karekterli kadın bir kere gördüğü adamın evine gitmez
82 Yorumlaaslında her kadının etkilenebileceği bir noktası var, sen bir şekilde etkilebildikten sonra zaten belli şeyler yaşarsın, ama bencillik edip sadece kendi zevkine ve menfatine göre davranmaya kalkarsan sert kayaya çarpmış olursun istediğini alamazsın...mesela bir masaj yapmak çoğu kadının libidosunu yükseltir...ama nasıl yapabildiğinde önemli
20 Yorumla
+1 yılya bu bizim kızlar içten içe yollu aslında dediğin gibi bakar eder bişey dediğinde de bir prenses bir kraliçe havaları ki sorma gitsin iyi kızlar da vardır tabi mesela bu sitede desen ki aranızda yollu olmayan bir kız var mı herkes ben değilim der biz nasıl düzgün birini bulup yuvamızı kurucaz bilemiyorum :)
10 Yorumla
+1 yıltamam işte hepsi aynı soruyu soruyo demek ki kritik soru bu. sende bunu sorgulayacağına uygunundan bi cevap bul sorana yapıştır cevabı yada soruyu sormayacakları ülkeleri dene =)
20 Yorumla
+1 yıldüsüncelerinizi acikca belli etmiyorsunuz, ondan öyle oluyor ;)
20 YorumlaÖyle ortama girince ne sandın beni diyene verilecek tek cevap erkek hormonuma sorunca seni dişi sandım dersin.
10 YorumlaCevap verdiğime de vereceğime de bin pişman oldum ! Tamam güncelleyip durma hocam..Türk kızlarından şikayetciysen ,Avrupanın kızlarına koş o zaman..
13 Yorumlabunun manası ben sana vercem ama azıcık ruhumu oksa ;)
31 Yorumlakızlar o şekilde gelen erkeklerin amacının ne olduğunun az çok farkındadırlar. bu yüzdendir işte 'sen beni ne sandın'
30 Yorumla
+1 yılamacınıza uygun kadınları seçip amacınızı acıkca söyleyin masum genç kızların iffetiyle oynamayın nefret ediyorum bu erkeklerden
36 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin kızları kullanmaya calısmalarından nefret ediyorum kullanmaya calısan erkeklerden de nefret ediyorum
- +1 yıl
canları cehenneme bana ne ya ama öyle erkeklere yapılacak tek bi çözüm var ya neyse
- +1 yıl
her erkek şerefsiz değildir kızları kandırmaz herkes. sadece şerefsizler kandırır işte
iyi bari soruya cevap veriyorlar..."Ben her soruya cevap vermem,sen beni ne sandın ?" diyen çıkmamış...
10 Yorumlavermiceksen uğraştırma.. Uğraştıysam,alırım.Almazsam bok atarım.
Şeklinde açık olunursa ne olur ?10 Yorumlaeve gittiğinde de bu soruyu sorması saçma zaten istemese eve gitmez
10 YorumlaSen bizi ne sandın haa? Böyle konuşuyorsun. :) Şaka bir yana gerçekten niyetinizi iyi biliyoruz biz sizin. sen bizi ne sandıın?
12 Yorumla
+1 yılGerçekten ne sanıyosunuz o kızları :D
16 Yorumla- +1 yıl
:) :) Beklediğim cevap...
Madem öyle sanıyosunuz yargılamayın kardes :)
- +1 yıl
:) :)
+1 yılbi teklifi beceremiyorsunuz..ben erkek olucam.o neler tavladıydım.
21 Yorumla
+1 yıllove dead sen beni ne sandın :))
11 YorumlaDiğer konusunda 486 cevap paylaştı. ne sandığını söyle bitsin olay ozaman
31 YorumlaHarbiden ne sanıyorsunuz :D
10 Yorumlaacaba sen ne sandın :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızların hepsinde ego var çünkü salak onlar eeğ eğ .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviştikten sonra "biz şimdi neyiz?" ve bir üst level'ı "ne zaman evlenicez?" soruları da var.
01 Yorumla- +1 yıl
rın dın dın dın da dadaradada
- Diğer konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılAman yaa ne sanıcaak alla alla :)
10 Yorumla
+1 yılbedava mı sandın para virip aldım
20 Yorumlabarda elinde içkisiyle ne zannedilebilir ki...
10 Yorumlainsan sanıyor , hepsi bu.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. sen ne sanmıştın :))
21 Yorumlane sandın :)
20 YorumlaDiğer konusunda 676 cevap paylaştı. türk kızları adamı deli eder. ömrünü yer bitirir.
00 Yorumlakedniyleriyle çelişen tipler
12 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler