Ahh bu kızlar...'Sen beni ne sandın?'

Ah bu kadınlar neden bu ülkede böleler?Bara gidersiniz kız size dakikalarca bakar,yanına gidersiniz,”sen beni ne sandın?” çok garipler..Ne sanayım?Güzelsin ve bakışıyoruz geldim işte..Neyse tavlarsınız gezersiniz,hadi eve gidelim evde devam edelim dersiniz,”sen beni ne sandın? Neyse eve gidersiniz elinizde içki yaklaşırsınız hoop dur bakalım ”sen beni ne sandın? Neyse eve gidersiniz öpüşmeye başlarsınız,ileri gitmek istersiniz,heey ”sen beni ne sandın? :)))
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiye’de kadın tavlamakla avrupa’da,slav ülkelerinde kadın tavlamayı ”premier lig” ile ”amatör ligde top koşturmaya benzetir hep..Gerçekten Türkiye’de kadınları tavlamak avrupaya kıyasla çok bilgi ve beceri gerektiren bir olay..Bir erkek Türkiye’de rahatlıkla kadınlarla birlikte olabiliyorsa Avrupa’da neler yapar tahmin bile edemiyorum..Ben o rus erkeklerini,o ingilizleri,italyanları gelsinlerde göreyim bakalım Türkiye’de top koşturabiliyorlar mı? :))
Güncellemeler
+1 yıl
bişey daha var tabiki... Tabi alışkın değil onlar,oralarda çok kolay bu işler,gidersin bir bara kız sana bakıyorsa ısmarlarsın içki sonra kız sorar sana evin yakın mı diye?Hade gel de ısmarla bakayım bizim kızlara bir içki alırsın cevabını anında ” u think that ı*whore or wat?” ;))))
Güncellemeler
+1 yıl
bu sorunun saçmalıgı nedir arkadaşlar söylermisiniz birisi saçmaladıgımı söylüyor bende kadınların ne kadar zor oldugunu söylemeye çalıştım bu konuda güncelleme yaptım a
Ahh bu kızlar...'Sen beni ne sandın?'