Eskiden tam bir La Liga sevdalısı olmama rağmen Premier Lig'in seviye ve keyif olarak çok üstün olduğu görüşündeyim.Sizin en çok takip ettiğiniz futbol ligi hangisi? Hangi lig maçlarını izlemek size daha çok keyif veriyor?
Hangi futbol liginin maçlarını seyrederken daha fazla keyif alıyorsunuz?
Hollanda ve Almanya liglerini izlerken daha fazla keyif alıyorum. Eskiden İngiltere ligi ile İspanya liglerini takip ederdim. Nedense son yıllarda bana sıkıcı gelmeye başladı. Bu yüzden özellikle Hollanda liginden maçlar izlerken daha fazla keyif aldığımı söyleyebilirim.
Premier ve Süper Lig 😀 Premier Lig'in hangi takımlar olursa olsun her maçı kendisini izlettiriyor, bir de rekabetin olduğu ligi severim. Bundesliga'ya bakınca Bayen Münih, Seria A'ya bakınca Juventus'u Ligue 1'e bakınca da PSG'yi görüyorum. Domine edilen liglerden uzak hem futbol anlamında hemde rekabet anlamında keyif verebileceğini düşündüğüm tek lig Premier Lig.
İngilter Premier Ligin kalitesi çok iyi her maçı elimden geldiğince izliyorum aksatmadan. Ama bana bir Bundesliga gibi La Liga gibi zevk veren başka bir lig daha yok. Almanlar ve İspanyollar işin içine zevki katarak oynuyorlar. İngilizler biraz daha katı ve sıkıcı bu konuda.