Spor Sporlar yapıldı mı ey ahali? mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzun zamandır gitmediğim spor salonuna gözümü karartıp geri döndüm. Biraz yorgun olabilirim 🥴😂 Sporlar yapıldı mı ey ahali? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Spor konusunda 754 cevap paylaştı. Keşke öyle bir alışkanlığım olsaydı ama maalesef :D 2 1 Yorumla mert12356 +1 yıl Olsun olsun 😂 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Yok ama çok güzel sağdan sola dönerim 1 1 Yorumla mert12356 +1 yıl Bi dön de endamını göreyim Yorumla
KedimBenVeYatağımm Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hayatım boyunca hiç spor yapmadım 1 3 Yorumla mert12356 +1 yıl Yap bence 🙄 Yorumla KedimBenVeYatağımm +1 yıl Neden😒 Yorumla mert12356 +1 yıl Ya ihtiyacın olduğu için demedim yani bilmiyorum daha iyi hissedersin diye dedim 🙃 Yorumla
Clariee Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Pandemi başladığından beri gidemiyorum 😔 1 1 Yorumla mert12356 +1 yıl Bende gitmiyordum ama bugün başladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abi spor salonunda eldiven takıyor musunuz? Takıyorsanız ne kadar zorluyor? 0 3 Yorumla mert12356 +1 yıl Takıyorum da neden zorladın anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cerrahi eldiven istiyorlar bizim burada. Onla deadlift, barbel row, squat gibi hareketler nasıl yapılır ki? Doğru düzgün tutamayız Yorumla mert12356 +1 yıl Yok ya cerrahi eldiven falan takmıyorum öyle birşey istenmiyor. Aletleri silmek için dezenfektan var silip kullanıyorum Yorumla
Irene_Sofia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yapılmadı 1 1 Yorumla mert12356 +1 yıl Aaa neden Yorumla
Miyaff1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Nabız 165 fazla :// 1 4 Yorumla mert12356 +1 yıl Yükselttik 😂 Yorumla Miyaff1 +1 yıl Dikkat et kanka kalp krizi riski yüksek şu an 😕 Yorumla mert12356 +1 yıl Birşey olmaz bana alışkınım ben 😂 sürekli 165 değil tabi yükseltip düşürüyorum 😌 Yorumla Miyaff1 +1 yıl Ama sabit nabızla daha iyi verim alırsın sporda kolay gelsin Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 654 cevap paylaştı. spor yapmıyore 0 2 Yorumla mert12356 +1 yıl Aa neden Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl enerjim kalmıyor spora Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keşke öyle bir alışkanlığım olsaydı ama maalesef :D
Olsun olsun 😂
Yok ama çok güzel sağdan sola dönerim
Bi dön de endamını göreyim
Hayatım boyunca hiç spor yapmadım
Yap bence 🙄
Neden😒
Ya ihtiyacın olduğu için demedim yani bilmiyorum daha iyi hissedersin diye dedim 🙃
Pandemi başladığından beri gidemiyorum 😔
Bende gitmiyordum ama bugün başladım
Abi spor salonunda eldiven takıyor musunuz? Takıyorsanız ne kadar zorluyor?
Takıyorum da neden zorladın anlamadım
Cerrahi eldiven istiyorlar bizim burada. Onla deadlift, barbel row, squat gibi hareketler nasıl yapılır ki? Doğru düzgün tutamayız
Yok ya cerrahi eldiven falan takmıyorum öyle birşey istenmiyor. Aletleri silmek için dezenfektan var silip kullanıyorum
Yapılmadı
Aaa neden
Nabız 165 fazla ://
Yükselttik 😂
Dikkat et kanka kalp krizi riski yüksek şu an 😕
Birşey olmaz bana alışkınım ben 😂 sürekli 165 değil tabi yükseltip düşürüyorum 😌
Ama sabit nabızla daha iyi verim alırsın sporda kolay gelsin
yaptık
Güzel 💪
spor yapmıyore
Aa neden
enerjim kalmıyor spora