Basketbola başlamak istiyorum ve spor geçmişim de var. (Halter, disk atma, tenis) 1.75 boyum var ve aşırı kilolu olmasam da kalipliyim ve güçlüyüm. Başla diyen çok kişi var şu an bile Gun de 4 saat idman yapıyorum atletizmde yani ekstra çalışmak değil de başlamak korkutucu geliyor. Ne yapacagimi da keisnlikle bilmiyorum. 14 yaşındayken annemler götürdüğünde direk kabul edip almışlardı ama devam edememiştim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geç değil 😊😊
Geçen soru da yazdın. 😊
Aksine hiç birşey için geç değil
Evet, silinmişti tekrar yazdım.
Sporunu her daim yap. Azim olsun istek olsun yaparsın. 😊
Zaten spor yapıyorum şu anda haftanın her günü antrenmanlarım var ama basketbol da içimde kaldı işte aklımda kalacağına yazayım dedim.
Voleybola neden merak salmıyorsun. Çok iyi olmaz mı senin için
Liseye başladığım dönem gitmiştim ama olumsuz konuştular açıkçası. Şu anki antrenörüm de aşırı olumsuz konusuyor boyun çok uzun olmali falan gibi. Ne yapayım kaldım 175 boyla
Kişilerin olumsuz yorumlarını ciddiye alma.
Boyun da gayet iyi. Basketbol da 4 veya 5 numara oynarsın.
Ama yine de çabana hayran kaldım. İstiyorsan kimseyi dinleme yap 👍😊
Ya zaten bir yolunu bulsam bir yer falan direk başlarım çünkü Gun de 4 5 saat çalışmaya alışık vücudum. Ama direk 10 yıldır oynayanların arasına da girmek istemiyorum gelişmeden. Voleybolu düşünebilirim ama gidebileceğim bir yer bulmam da çok sıkıntılı. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.💫
Rica ederim. Eğer ki büyük şehirlerde isen bulabilirsin.
En basitinden belediyelerin takımlarına girmeyi dene. 😊
Annemle konuşacağım yarın. Zaten gideceksem de şu anki antrenörümden gizli gitmem lazım.
Kimseye hesap verme. Geleceğini sen şekillendir. Ve olumsuz tüm göruşleri ciddiye alma 😊
Aileni arkana al ve koş 👍😉
👌🏼😁teşekkürler
Rica ederim göruşuruz 😉💪
Ohaa benden 6 yaş küçüksün ama 5 cm uzunsun bide ben 53 kiloyum senin kilon kaç?
75 kilo ama Söyle bir şey var ki kas oranın yüksek halter idmanları yüzünden
Nee 75 mii 😱 yaa ohaa senden 22 kilo zayıfıım
Resmen yanında sıska ve çelimsiz kalırım heralde kollarım falan incecik
Bişey sorabilir miyim? Vücut ölçülerini biliyor musun yani kol-bel-kalça-bacak falan kaç cm? Bide ayak numaran kaç?
Abi çok tuhaf hissediyorum ya bildiğin incecik ve güçsüzüm sana göre ve aramızda 6 yaş var
Gerçekten hiç ölçmedim biliyor musun. Sadece kilo vermeye çalışıyorum antrenmanlar için o yüzden kilima bakıyorum diyetime dikkat ediyorum ama genel olarak da siska bir yapım yok.
Yani ben 60 kiloya bile düşsem yapılı gözükeceğim. Omuzlarım genis falan ama 22 kilo zayıfım demesen iyiydi bak hdhhdhdhdhdhdhd ayak numaram da 40 bazen 41 giyiyorum rahat olması için
Oha ya benim 39numara 😅 bide şey sence beni kaldırmaya kucağına falan almaya gücün yeter mi?
Senden daha ağır kilolarla çalışıyorum bence yeter 🤣
Ohaa ciddi misiin 😱 peki hafif mi gelirim yani mesela ne kadar taşırsın?
🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Hiçbir şey için geç değildir başlamalısın
Amatör için mi profesyonel için mi
Yani o gelişmeye bağlı
Amatör için geç değil
yani boya göre pek olmaya bilir
Spor geçmişi varsa olabilir bence.
Hayr
Geç değil
Değil.