Spor Genetik olarak fiziğiniz spor hayatınızda size avantaj sağlıyor mu? Amphitryon Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İyi bir vücut için çalışmaktan daha da önemlisi genetik olarak fiziğinizin buna uygunluğudur. Genetik olarak fiziğinizden memnun musunuz?Değerli arkadaşlar görüşlerinizi yazabilirsiniz...#Amphitryon Genetik olarak fiziğiniz spor hayatınızda size avantaj sağlıyor mu? Cevapla Memnuniyet Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Benim vücudum kaslı değil ama genetik olarak kaslı gözükuyor güzle de kumral tenliyim orta kiloyum iyiyim yani Allah'a şükür. Bir kız beğenir diye düşünüyorum yakışıklı olduğumu söylerler 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evet saglıyor spor yaparken esnek bir vucudm var 2 0 Yorumla
Multifemale Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Fiziğimden oldukça memnunum. Simdilik tek yapmak istediğim six-pack yapmak. Hedwfim buu... 2 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Ben hiç görmedim avantajını 47 kilo 36 bedenim 1 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Selam💫Ben fiziğimden oldukça memnunum. 😊 1 0 Yorumla
_eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Şuana kadar hiç birşey sağladığını görmedim. 0 0 Yorumla