Spor 1.65 boyunda güreşci vs 1.90 boyunda boksör! Hangisi döver? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1.65 boy 80 kilo güreşci aşırı hızlı ve güclü kondisyon olarak süper.1.90 boyunda 120 kilo boksör dayanıklı ve sert yumruk atar. 1.65 boyunda güreşci vs 1.90 boyunda boksör! Hangisi döver? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Güreşci zıplatır.Yere yakın insan türü olarak kabul edilen kısa boylu insanlar timsahdan bile daha tehlikeli altan altan çalışırlar 0 0 Yorumla
14102020 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ayakta ne kadar sağlam olsada o işi güreşçi bozar takedowna gir altına al yumruk ve dirseklerle kombinasyon yap döversin rahat 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 657 cevap paylaştı. 190 ziker. 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş? Yorumla Spiderlord +1 yıl Çağır sksin gücü yetiyorsa Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Guc dedigin sey buyuk oranda cusse zaten. Kendinizi kandirmayin. Yorumla AltınYaprakS +1 yıl @spiderlord o işe ben bakmiyorum. Istegini ilgili arkadaslara iletebilirsin, napolyon kompleksli abimiz. Yorumla Spiderlord +1 yıl Tamam işte 1.70 boyunda adam kaslı ve çevik olduğu zaman s*ker Yorumla AltınYaprakS +1 yıl 190 boyunda ciliz dememis adam. 190 ve yapili. Cok merak ediyorsaniz deneyin bir gun. Sonucu da bizimle paylasirsiniz. Yorumla Spiderlord +1 yıl Çok denedim.Benim hayatım Avelleri s*kmekle gecti.Kusura bakma ama yukarıda skmek yazmışsın.Sonrada Napolyon kompleksi filan.Evet kompleksim var Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Belli oluyor. Yorumla Spiderlord +1 yıl Avel ve hantal birine dövülücek kadarda düşmedim.Benim beynime çabuk vuruyor benim haraketlerim daha hızlı fikirlerim daha gelişmiş. Yorumla Spiderlord +1 yıl İyi günler uzun seven kız. Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Peh peh 18 yasinda bir veledin ettigi laflara bak hele. Uzun degil ama akilli adamlari severim. Uzun adam muhtemelen daha da güçlüdür demek uzun adam sevdigim anlamina gelmez. O kadar atarlisin ki yanlis anlayip yanlis yorumluyorsun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güreşci zıplatır.
Yere yakın insan türü olarak kabul edilen kısa boylu insanlar timsahdan bile daha tehlikeli altan altan çalışırlar
Ayakta ne kadar sağlam olsada o işi güreşçi bozar takedowna gir altına al yumruk ve dirseklerle kombinasyon yap döversin rahat
1.65 güreşçi alır bence
İlk yumruğu atan
190 ziker.
Nedenmiş?
Çağır sksin gücü yetiyorsa
Guc dedigin sey buyuk oranda cusse zaten. Kendinizi kandirmayin.
@spiderlord o işe ben bakmiyorum. Istegini ilgili arkadaslara iletebilirsin, napolyon kompleksli abimiz.
Tamam işte 1.70 boyunda adam kaslı ve çevik olduğu zaman s*ker
190 boyunda ciliz dememis adam. 190 ve yapili.
Cok merak ediyorsaniz deneyin bir gun. Sonucu da bizimle paylasirsiniz.
Çok denedim.
Benim hayatım Avelleri s*kmekle gecti.
Kusura bakma ama yukarıda skmek yazmışsın.
Sonrada Napolyon kompleksi filan.
Evet kompleksim var
Belli oluyor.
Avel ve hantal birine dövülücek kadarda düşmedim.
Benim beynime çabuk vuruyor benim haraketlerim daha hızlı fikirlerim daha gelişmiş.
İyi günler uzun seven kız.
Peh peh 18 yasinda bir veledin ettigi laflara bak hele.
Uzun degil ama akilli adamlari severim. Uzun adam muhtemelen daha da güçlüdür demek uzun adam sevdigim anlamina gelmez. O kadar atarlisin ki yanlis anlayip yanlis yorumluyorsun.