Spor Kevin De Bruyne vs Mesut Özil hangisi daha iyi? berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi daha iyi orta saha? Kevin De Bruyne Mesut Özil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kevin De Bruyne vs Mesut Özil hangisi daha iyi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gencoyun-135 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Saçmalamayın. Kevin De Bruyne tartışmasız alır. 1 4 Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Sağol. Yorumla berkayalperdogan +1 yıl Bişey değil Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Kardeş sen özil de bruyne kıyaslamasını cidden yaptın mı ben ciddi olduğunu düşünmüyorum ikisinin arasında dağlar kadar fark var nasıl karşılaştırma yapabildin Yorumla berkayalperdogan +1 yıl Mesut Özil kötü değil ki efsane bir oyuncuydu şu an kötü tabi ama gelmiş geçmiş olarak kıyasladım ben Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl kevin daha yakışıklı 0 1 Yorumla berkayalperdogan +1 yıl Yakışıklılık değil futbol olarak Yorumla
En İyi Cevaplar