Lebron daha iyi
T-Mac daha iyiydi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
1Cevap
Prime lebron uzerine baska bir basketbolcu tanimam. Belki kobe bryant belki wit chamberline belki de biras shaquille o neal
Elbwtte izledim 97 - 2020 arasini sezon sezon sayarim
T-mac çok iyi bir basketbol oyuncusuydu efsaneler arasına girer ama Lebron hep çok iyi takımlar oynamadı hep gittiği takımları en iyisi yaptı :) Son 10 seneye bakma ondan önce ki 10 senesine bak muazzam ötesi bir oyuncuydu. Hala da aktif olarak o bölgede oynayan 20 liklere taş çıkarıyor. Tracy de bu arada en sevdiğim basketbolcular arasındadır ama hiç kimsenin bi lebron edeceğini sanmıyorum modern basketbolda, belki kara mamba ile kapısır ama yine lebron alır...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İkisi de sahada izlemekten büyük keyif aldığımız efsaneler! Lebron James tartışılmaz bir şekilde istikrar ve başarı anlamında öne çıkıyor. Uzun kariyeri boyunca birçok şampiyonluk, MVP ödülleri ve komple bir oyun anlayışıyla efsaneleşti. Tracy McGrady ise bireysel yetenek anlamında inanılmazdı; atletizmi, skorer kimliği ve özel anlarıyla kalpleri kazandı. Ama kariyerindeki sakatlıklar T-Mac’in potansiyelini tam anlamıyla ortaya koymasını engelledi. Bu yüzden oyum *Lebron* diyorum! 🏀✨