Evet arkadaşlar malum cuma geceleri fazla spor programı olmadığı için tv100 ekralarında yayına başlayan var odası programını izledim! Ve dün maçı konuşacaklarına özellikle ertem şener program boyu gönderdiği selamlarından gına geldi! Yok mehmet abiye, yok akhisarda ki hasan abiye, yok survivor'dan elenen kardeşim meryem'e vesaire vesaire program boyu selam gönderdi! Ben programı ümit özat ve evren turhan'ın yorumlarını dinlenmek için seyretmek istedim ama sağ olsun ertem şener selamlarından, o yanına aldığı deniz ateş bitnel ile bışar özbey denen şovmen yüzünden kimseye sıra gelmedi! Programın ilk yarım saatinde galatasaray maçını yorumlamak isteyen evren turhan'a ertem şener'in selamları ve şovlarından sıra gelmedi! Bence son yılların en kötü spor programı olmuş!!! Ne düşünüyorsunuz?
Aynen kardeşim özellikle ertem şener, bışar özbey ve deniz ateş bitnel... Birde bışar özbey dün diyor ki falanca kulübün başkanını en çok eleştiren kişinin kendisi olduğunu söylüyor! Bışar özbey'in kim olduğunu türkiye'nin yüzde 99.99'u tanımıyor bile ve adam kendini üst düzey yorumcu zannediyor :D
Beyaz futbol'da da bunu yapıyordu, ama orada ahmet çakar, abdulkerim durmaz ve ROK olduğu için normal olduğunu düşünüyordum ama halbuki bu işin gerçek şovmeni ertem şener'miş :D
En İyi Cevaplar