Ben 158 erkek arkadaşım 164 boyunda spora başlamıştı ve kısa sürede kaslandı ama gücü fazla yok neden diyince kısa olduğu için uzun olanlar daha güçlü olabilir diyo arkadaş ortamında erkeklerle bazen Bilek güreşi yapıyorlar yeniliyor geçen uzun bir kız arkadaşım yanımıza gelmişti çok zayıf bir kız değil Bilek güreşi yapın dedim ona bile yenildi e yuh artık dedim bana ordada kas var diyo kızın kasları tavuk yumurtasını sevgilinin deve kuşu yumurtası yani. baya gücü yokmuş dedim. Gerçekten kısa erkekler Uzunlar göre güçsüz mü?
Kol bilek kası ayrı. Mesela fizikte bir şeyin dayanıklılığı 1/h'dır. Tabi bu düzgün geometrik cisimler için geçerli. Ama genel olarak bir şey je kadar kısaysa kendi ağırlığına olan dayanıklılığı bir o kadar fazladır. Kısa haltercilerin daha başarılı olması da bundandır. Belki kolları güçlü değil ama daha çok ağırlık kaldırabilir🙃
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
1 ay
Okadar kasli kolları yla bir Kıza bile yenilmiş olmasına çok şaşırdım kız bu sonuçta
Kolları güçlü olmayabilir. Şimdi sana biraz daha fizik anlatayım. Kolları da kısa olduğu için uyguladığı kuvveti uzunlukla çarpıyorsun. Boşver ya da. Dayayanıklılıkla gücü karıştırıp naim süleymanoğlunu örnek veren herkesin kafasına fizik kitabı fırlatmak istiyorum
Soran
1 ay
Yani çok dayanikli olabilir ama patlayıcı anlık gücü geçen günkü kızdan bile daha az yani kasli bir erkek bide
hiç alakası yok ben de kısa boyluyum ama öyle güçsüz filan değildim ayrıca naim süleymanoğlu kısa boyluydu ama halterde şampiyonluklar elde etti yani anlayacağın alakası yok güç ve kas aynı yerde olmaz kası olup gücü olmayabilir kas güç demek değildir
1|0
0|0
Soran
1 ay
Kasli kolları yla bir kızada yenilince artık öyle düşündüm bide kızda da kas var diyo kendini savunuyor :)
Naim Süleymanoğlu, Bulgaristan Türkü halterci. Birçok otoriteye göre tüm zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilir. Yapıca ufak tefek ancak çok güçlü olması nedeniyle Cep Herkülü olarak anılır.
Kas yapmakla güçlü olmanin direkt yoldan bir etkisi yok güç antrenmanlari yaparsan vb ozaman guclu olursun crossfit bilek guresi strongman gibi sporlar
0|0
0|0
Soran
1 ay
Sonuçta kasli bir erkek ve normal bir kız yani
Gizli Üye
1 ay
Evet kisa boylular guçsuz oluyo boyu kisa oldugu icin kaslari hemen belli oluyo ama gucsuz bi islevi yok
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş