Spor Kadınlar futbol oynar mı sizce? illknurx Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor kadın futbolcular nerede evet hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınlar futbol oynar mı sizce? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kuzey_to Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Cinsiyetçilik olmasın ama kadınlar futbol oynar oynamasına ama güzel oynamaz. Futboldan anlayan kızlar çok tatlıdır o ayrı. 0 0 Yorumla
xxatakanxx Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl Kadinlarin istedigi takdirde yapamayacagi birsey yoktur 0 0 Yorumla
diskriminant_e Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben seviyorum oynamasını, ama oynamayalı epey zaman oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Brezilya kadın milli takımında marta diye bir futbolcu var erkek futbolcular onu izlese de utansalar diyorsun. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cinsiyetçilik olmasın ama kadınlar futbol oynar oynamasına ama güzel oynamaz. Futboldan anlayan kızlar çok tatlıdır o ayrı.
Kadinlarin istedigi takdirde yapamayacagi birsey yoktur
Ben seviyorum oynamasını, ama oynamayalı epey zaman oldu
Brezilya kadın milli takımında marta diye bir futbolcu var erkek futbolcular onu izlese de utansalar diyorsun.
Kadınlara her şey yakışır 💓
Eğer beraber oynayacaksak olabilir :)
Kadın futbol takımları var oynuyorlar
Oynayanlar var