İkisini de sevmiyorum. Hele bu derbi maçlarında gidip tribünden maç izlemeyi çok anlamsız bulmuşumdur. Tıklım tıklım. Doğru dürüst bir şey izlenmezde..
Bir Beşiktaş ‘lı olarak futbol maçı izlemeyi daha çok seviyorum. Özellikle tuttuğum takım oynuyorsa. Premier lig ve Bundes Liga yı izlemekten de keyif alırım. Çünkü bana heyecan veriyor. Mücadeleyi asla bırakmıyor, Nba maçları gibi heyecan hep yüksek oluyor. Ama futbol oynamayı beceremem. Kalecilik dahi yapamam. Yeteneğim yok. Başarılı Türk futbol kadınları var tabiki bana tebrik etmek düşer.
Oynamak daha çok keyif veriyor. 23 yaşına kadar ilçenin süper amatör takımında oynadım küçüklüğümden beri. Pandemiden öncede haftada 2 halısaha yapardık. Ah bitsin de başlasak yine. İzlemeyi de seviyorum ama o da ayrı.
Hic bir zaman çok iyi futbol oynamadım, oynadığımda defansta durdum genelde. Oynadığımda hep ayağa kaydım ve fizik koyarak sakatlamaya çalıştım :D bu yüzden futbol değil ama Amerikan Futbolu oynamak tercihim.
Oynamayı daha çok seviyorum. Ilkokul ve lisede yıllarca okul takımı ve kulüpler de oynadıktan sonra o hırs gitmiyor. Eskiden sürekli halı saha maçı yapardık ama artık evlenen arkadaşların eşleri izin vermiyor. Eve siyah lastiklerden dökülüyormuş.
Ikiside. Filmi varsa izlerim Mesela Gol filmlerini izlerdim. Oyun olarak da Bilgisayarda ya da PlayStation oynamayı severim.. futbolu. pes ya da fifa..
Futbol izlemek oynamak ve konuşmak benim bu hayatta en çok keyif aldığım şey ama bu üçü arasında oynamak daha güzel benim için. Topa dokunduğumda aldığım hazzı anlatamam.
İzlemenin ayrı zevki var oynamanın ayrı. En eğlencelisi arkadaşlarla toplanıp oynamak, molaya çıkınca izlemek falan filan.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Futbolu çok seviyorum izlemekten de büyük bir keyif alıyorum fakat ülkemizde futbolu da bitirdiler siyaset ile futbolu karıştırdılar. Futbol, futbol olmaktan çıktı Fenerbahçe'yi bitireceğiz hevesiyle çıktıkları yolda türk futbolunu bitirdiler kısacası.
+ yorum yazanlara eleştirim olacak. Soru: hangisini daha çok seviyorsunuz, cevap: ikisini de, zaten biz izlemekten nefret ediyoruz... Neyse sinirlenmicem 😂