Islam dinine ait kitapları seçerken hangi yazarları önerirdiniz? Bilgisi olanlar bilgisini paylaşırsa sevinirim

Dinimizde edilecek olan duaların yer aldığı bir çok kitap var piyasada. mesela bayram fm diye bir radyoda sırlı dünyalar kitabı dağıtılıyor. ben o kitabı almak için sipariş verdim . ama ne yazarını ne de yayın evini öğrenmedim. kitap paralarının ise diyanet dışındaki vakıflara gittiğini söylediler. gerçekten oraya gidiyor mu bundan emin olmak için nasıl bir belge istemeliyim ? ve hangi yazarları tavsiye edersiniz. bu tarz kitapları nerelerden almamız daha doğru olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
pardon kitabın ismi sırlı dualar kitabı olacaktı
Güncellemeler
+1 yıl
elmalı hamdinin kuran meailini okudum. kuran meali dışındaki kitap yorumlarını alabilir miyim. kendimi daha çok okuyup ilerletmek geliştirmek istiyorum. sırlı dualar dediğim o kitabı arkadasım aldı. ve dileklerinin çıkmaya başladığını falan söyledi. içindeki dualar sahabilerin ve peygamber efendimizin dualarından oluşuyormuş. yazarı imam nevevi yayınevi ise hicaz yayıncılıkmış.
Islam dinine ait kitapları seçerken hangi yazarları önerirdiniz? Bilgisi olanlar bilgisini paylaşırsa sevinirim