Bunun ardından BEŞİKTAŞ taraftarları arasında geçmişte bu tür olayların şampiyonluğa yorulduğu anlar akla geldi..
Şimdi korona sürecinde maziyi kat kat daha fazla aratan bu futbol döneminde sizin en çok özlediğiniz taraftar geyikleri veya bir diğer deyişle "gelenekleri" neler oldu?
#Jessica🦅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Televole tarzi futbol magazin programini ozledim
Yaa keşke şimdi de yapılsaydı demek geliyor da.. Korona'dan vakit bulunamıyor ki ona istişare edilsin.. İnşaAllah böyle güzel bir olay birilerinin aklına gelir de gündeme alınır covid döneminden sonra.
Covid ile alakali degil. Yillar once kaldirdilar cunku o zamanlar tesislere girmek futbolcularla sohbet etmek cok daha kolaydi daha sonra profesyonelleşti ve artik tesislere kamera almamaya basladilar veya kendi tv leri girmeye basladi sadece
Ya aynı tarzda olamaz zaten. Ama o tür şeyler güzel olurdu. Geçen Gilette ödül töreninde Dorukhan ve Ozan Tufan'ın bir konuşması geçti. Bu oynadıkları Cs Go türü oyunlara vs ithafen.
O video mesela güzel bir an olarak sunulmaya devam ediyor. Buna benzer ileri şekilde programlar yeniden oluşturulursa bence can gelir Türk futboluna.
Evet herkese futbolu sevdirirler bence de. Buyuk takinlarin kendi kanallarinin boyle etkinlikleri var mac gunu macin hikayesi tarzinda antrenmandaki eglenceli anlar gibi ama hepsi malesef parali kanallarda
Türk takımlarının da kendi kanallarında oluyor arada. YouTube videoları olarak. Eskisinden farkı da o işte..
Eskinin yerini tutmasada biseyler oluyor😊
Bilemedim ki