İş bilekte biter o ayrı ancak yinede dövüş sanatı bilmek gerekir mi siz ne diyorsunuz arkadaşlar? Bana sorarsanız bilekte bitiyor teknikmiş felanmış boş kafa göz dal tamam :D
Cevabın nedir?
+1 yılTekniğin iyi değilse sen gözünü yumar dalarsın adam sni matematik gibi böler çarpar toplar çıkarır. Yürek kadar teknik bilmek te önemlidir. Ayrıca karşındaki insan senden daha güçlü olsa da yerinde uygulayacağın tekniklerle her zaman alt etme olasılığın bulunur. Unutmamak lazım el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu taş zannedermiş.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda kimseden dayak yemedim ancak çok fazlada kavga etmedim :D
- +1 yıl
Dayak yememiş olman yemeyeceğin anlamına gelmez. Mümkünse hiç girme kavgaya. Sessiz kalmakla erkekliğinden bişey kaybetmezsin. Ancak çok zor durumda kalırsan kafasını gözünü kır tabi.
Soran+1 yılaynen güzel cevap
En İyi Cevaplar
Teknikte karşındakinin gücünü kendi gücün gibi kullanabiliyosun sen ne kadar güçlü olursan ol işi bilen döver seni bana böyle diyen bir arkadaş vardı bodyci ben profesyonel olarak judo ayrıyetten mma yapıyorum salonda dövüştük çocugu pes ettirmiştim sokak kavgasındada 3 kişiyle dövüştüm teknik bilmesem dayak yerdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladm biraderm saol
Spor konusunda 423 cevap paylaştı. ufak tefek noktalar bilmek önemli.. nefes kesmek ıcın boğaza vurmak gibi :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
19Cevap
+1 yılHepsinde dövüş sanatı bilmek gerekir, fakat sokak dövüşünü hariç tut sakın sokak dövüşünde teknik filan düşünmeye kalkma direk dal Allah ne verdiyse artık, teknik yaparsan yersin kafayı.,
Sonuç : NAKAVT OLDUN :D02 Yorumla
Soran+1 yılHiç dayak yemedim yemem de :D
- +1 yıl
Ben de yemedim. Şimdiye kadar 4 kez kavga etmişimdir sinirlendiğimde karşımda kimse duramaz. Fena dalarım, şaka olsun diye söylemiyorum diğer dövüş sporlarında pek iyi değilimdir. Fakat sokak dövüşü ve kickbox'ta profesyonel sayılırım ama böyle nadiren kavga ederim. Kavgacı tiplerden değilim kavga edersem karşımdaki beni indiremez çok kuvvetli ve çok hızlı olması lazım
KArdeş bılekte falan bıtmıyor buna emın ol bende oyle dusunuyodum bir aralar tekvando kursu almaya gıttım serbest musabakada teknık olmayınca ilk bir kaç ay hep ben knockout oluyodum fakat sonra teknık öğrendıkçe dah aiyi olmaya baslaıdm benım çevremde çıngeneler çok olduğundan fazla kavga riski oluyordu hep dayak yerdım ama teknıkten sonra bıde vucuttan dolayı artık yanıma gelen çabuk cayıyo :D
00 YorumlaValla moruk bir arkadaşım var. muay thai , kick box , box , Aikido. Üstünde birde body building yapıyor. Gel bu adamla kavga et yani anladın :D Çok sıkıntılı bence gerekli. Tabi biz eski toprak olduğumuz için hurraaa harala gürele giriyoruz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn
ben yaklasik 5 6 senedir box thaibox ve mma yapiyorum bundan önce sor deviriyodum ama taktikler cok ise yarior vazla sarar vermeden adam yerde :) acitmiyorum oksaya oksaya sonra kendisi gidiyor ztn :)
00 YorumlaSavunma sanatını öğrenmek her zaman en iyisidir. Her türlü vurabilirsin ama her zaman da kendini koruyamazsın. Öncelikli savunma sanatıdır :)
00 YorumlaKesinlikle Bilmelisin, Ama Ne Kadar Bilirsen Bil, Çok Kullanamıyosun.
Kalp Atış Hızı Adrenalin Yüzünden Ani Artıyor, Düşünce Kapasiten Azalınca Bildiklerini Unutuyosun.
Ama bilmekte Kesinlikle Fayda Var.00 YorumlaValla moruk şöyle diyim arkadaşım wing chun yapıyor 2 senedir daha 1 kez dayak yediğini görmedim ama dayak attığını da görmedim çünki çok hızlı oluyor ve 1-2 yumruk oluyor genel de :D
00 Yorumla
+1 yılkardesım bence gereklı ama çokda etkı etmez kavgada brieşy bilmezsen bile bir darbe atarsın birdaha kalkamaz öyle çok bılıom dayak atan değil etkılı vuran kazanır
00 Yorumla
+1 yılBen karateye gittim tamam faydasıda oldu baya ama delilik damarım tutarsa mevzuda sevdiğim biri flnsa 4'dü değil 14nede gidebilirim...
00 YorumlaOlm bu devirde bilek gücümü kaldı :D Ben sahsen çakısız silahsız kavgaya gitmem :D
015 Yorumla
Soran+1 yılSenin ki sakat birader iş mapusta biter yorum atma başımızı bela sokma :ASF:
- +1 yıl
Iste senin gibi korkaklar yuzunden her gun bir genc oluyor. Sirf bilegine guvenmedigin icin
Soran+1 yılEmanet taşıyodanda vurabılıyon mu erkek :D
Soran+1 yılVurda sonra çürü mapushanelerde vay dostum şarkısını söyle :D
Soran+1 yılGörende Guantanamoda yaşıyor zannederler adamı :D
Soran+1 yılYumruk dersleri alıyodu benden boyka sen neyinkafasını yasıyn bırader telefon numarasını vereym ıstersen sor kendısıne
Soran+1 yılLa ne diyon olom vereyim istersen numarasını 0... neyse sende kontörde yoktor fagir seni porştan selamlar
+1 yılNe kadar sporcu dövüşçü varmış ks'de kendimden utandım
13 Yorumla- +1 yıl
15'er 15'er gelin beyler
https://www.youtube.com/watch?v=7mxFNTxCqnc
Tabi bir teknik bilmek önemli ama iş cidden bilekte ve kafada bitiyor.
00 Yorumlabodozlama yardır ıste kanks bılsende kavga ederken sanatmı gelır aklına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim eğer teakwando yaptıysan ki bu savunma sporudur senın bana yumruk, kafa, tekme atma şansın yok hertürlü paketsin yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnları yapmadım ama arkadaşım 2 senelik teakwandocu beni yatıramadı yere o nasıl olck :D
Cevap sahibi+1 yılDemekki kendini savunamıyor sen bana bir yumruk ya da kafa atmaya calış bakayım :)
Adam şiir gibi anlatmış canım kavga çekti hıaam
01 Yorumla
Soran+1 yılselam cnm. s
Teknik her zaman güçten önce gelir zuzu ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle diysn öyldr canım
:D gelsin beni teknikle yıkacak adam yıksın dostum
053 Yorumla
Soran+1 yılHelal bilaadeeer
Soran+1 yılbendede 1.95 boy var badiciyim birader yanls olmsn. d
Soran+1 yılYeniyim bodyde krdsm 4 aydır yapıyoruz daha çömeziz
Soran+1 yılBen o zaman pokemonu seyrediyordum krdsm :D
- +1 yıl
gökhan saki ile seni yan yana koysak muhtemelen fizigin ondan iyi ama hayatını s1k3r artıstlik yapma burada kavgada yumruk tekme atan kalmadı adam cıkartıp emaneti takıyor el kadar bebe hayatını s1k3r
Soran+1 yıladam burada kendini övmüyor ki kıskandığın için alınıyosn rip van :D
Soran+1 yılAynen öyle de resminin boyutunu değiştir çok küçük gözkyr :D
- +1 yıl
ulan dallama bizde spor yaptık 6 yıl serbest güreş yaptım bende, teknikle beni yıkacak adam diyorsunya bir adamın teknigi zaten iyiyse ki uzun zaman alır tekniği oturtmak o adam o kadar calıstıysa gücü kuvvetide yerindedir, yani seni yer ;) vucutcusun eywallah iyi fizik yapmıssın ama artistlik yapma burada steroidsiz yaptım bu fizigi diye git kandır salondakileri ;)
Soran+1 yılAdamın bilekleri senin kol kasın kadardır :ASF:QWR
- +1 yıl
soran hıyar güc ile vucut kaslarının belirginligi farklı şeylerdir evet kasların belirginligi boyutuyla kuvvet dogru orantılı olsada kalın olan yener diye bir kaide yok ;)
- +1 yıl
köyde yazın balya tasıyan 70 kilo birini bulun lunactis le bilek güresi yaptırın ne demek istediğimi anlarsınız,
Soran+1 yılSteroidin gerçek anlamını bilmessin gelmiş steroid kullanıyor adam diyosun la git az ötede oyna ingil
- +1 yıl
dünya şampiyonasıyla türkiye sampiyonasını bir mi tutuyorsun sen? :)
Soran+1 yılKibrit çöpü gibi kolları var gelmiş millete steroid kullanırsın der hey allahım ahahahahaha :ASFQW:RQWD:ASD:
- +1 yıl
soran dallama güreş yapıyorum dedim keske sikletimi sorsaydın :) kibrit cöpu gibi demeden önce merak ediyorsan söyliyeyim 120 kiloda güreşiyordum ama 110 kiloydum, güreşi bıraktıktan sonra kilo verdim şu an 85 kiloyum.
- +1 yıl
federasyonun sitesinden göstersene su 6. lıgı?
- +1 yıl
fotografını yollayınca akraba mı oluyorsunuz?
- +1 yıl
steroidin ne oldugunu bilmedigimi nerden cıkartıyorsun yaglı güreşcilerin bolca kullandıgı hatta benden kacak olarak yurtdısından getirmemi istedikleri birşey çift vatandaşlıgım var sürekli yurtdısına cıkıyorum kimin ne b0k oldugunu biliyorum ben
- +1 yıl
kuzenimde steroid kullanıyor ama makarna yedimde böyle oldum diye milleti kandırmıyor
- +1 yıl
bende sana diyorum federasyonun sitesinde yok mu bu kayıtlar?
- +1 yıl
bana steroid alabileceğim bir yer söylesene? neden el altından satılıyor yasak değilse? hem sen almıyorsun nerden biliyon yasak olmadıgını?
- +1 yıl
eczaneye ben gitsem recetesiz verecekler mi?
- +1 yıl
bende kasların belirgin oldugu bir vucut var demedim ki, ama kibrip çöpu gibide bileklerim yok
- +1 yıl
steroid herkezde sac dokuyor diye birşey mi var? :D steroid kullanıp sacı olan kuzenim var İstanbul'da bodyguardlık yapan tanıdıklarımda var steroid kullanıyorlar saclarıda var
- +1 yıl
internetten okudugun bilgilere güveniyorum deme? :D
- +1 yıl
işime gelmedi engelledim desene sen şuna :D
steroid kullanan kuzenim gayette sacı var bak :D senin 9 yasından beri salonda oldugun ve ogrendigin bilgiler yalan oldu :D
hizliresimyukle. com/image/HPX
hizliresimyukle. com/image/HPn - +1 yıl
ben en iyiyim demedim ki ben senin verdigin emege birşey demiyorum sadece burada artistlik yapmana ve herşeyi ben biliyorum havalarında takılmana ayar oldum steroid kullanmıssın kullanmamıssın beni baglamaz, Bu işi tek bilende sen değilsin burada öyle bir konusuyorsun ki sanki herşeyi sen biliyormussun gibi benimde cevremde yeterince senin yaptıgın işle ugrasan insan var salon sahipleride var aralarında eski vucutcularda var.
Soruyu soran g0tlek nereye kayboldun? :D yalakalık yap nasıl makarna ile vucut yapılır lunactis anlatsın sana :D
- Spor konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılben bodoslama dalıyorum.. sdffsdsfsf
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki iç güdülerine güven :D
00 Yorumla
+1 yılBence gerekmez ama bilirsen daha avantajlı olursun
00 YorumlaBilmek avantajınız olur aikido guzel
00 Yorumla
+1 yılÖnceden dövüş tekniğimi varmis bas tekmeyi kicina
00 Yorumlapata küte girwceksin kavgaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılteknikle alakası kafa göz dal gitsin :D