Düzenli ve istikrarlı spor yapmak için motivasyon olmazsa olmaz. Sporu çok seven biri olarak ben bile zaman zaman motivasyonumu kaybediyorum. Motivasyon kaybedildiğinde geri kazanmak çok zor oluyor. Sizce kaybedilen motivasyonu geri kazanmak için neler yapılmalı?
Spor yapmak için motivasyon olmazsa olmaz. Kaybedilen motivasyon nasıl geri kazanılır?
Spor videoları izlemek de motivasyon sağlar, motivasyon filmleri, spor videoları, sporla ilgili araştırmaları takip edebilirsiniz.
2- Antrenman Partneri Edinmek
Burada dikkat etmemiz gereken antrenman partneri spora hevesli olmalı ve siz ona bağlı kalmamalısınız yani o bıraksa da devam etmelisiniz. Antrenman partneri kaybettiğiniz motivasyonu geri sağlamada size yardımcı olacaktır.
3- Amaçlarınızı Hatırlayın
Bırakmak istediğinde neden başladığını hatırla, amaçların seni güdüler.
4- Yaptığın Sporu Sev
Yaptığın sporu sevmek bırakmanı önler, sevdiğimiz ve bize iyi gelen şeyleri bırakmak istemeyiz. Sevdiğin sporu yap ya da yaptığın sporu sev :)
Aynanin karşısına geçip spor ile forma sokmaya başladığım vücudumu inceliyorum.. sonra bir derin nefes alıp spor esnasında ciğerlerime dolan oksijeni hatırlıyorum ve bunlar bana yetiyor..
Kadınlar beğenecek diye şaklabanlık yapmaya gerek yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Biz ailece güreş kokenliyiz bir kavgada bicaklandim 3 kisi ile kavga ettim motivasyon girmek için tek aklimda olan sey aidiyet duygusu olursa her daim motivasyonunu sağlarsın. ya onlar gibi ya da ait olduğum yer nerede olmak istiyorum