nedendir bilmiyorum ama koreli erkekler bana çok çekici eğleceli ve romantik geliyor..vede ilerde koreli bir erkekle evlencem sanırım..türk erkeklerini nedense hiç çekici bulmuyorum:)) sizce bu ünlü yakışıklı değilmi benim anlattım kadar ?.. link link link bir gün koreye gideceğim :)) en büyük hayalim dünayayı gezmek sizce ben mi yalnş düşünüyorum bu konuda..biraz saçma düşünüyor olabilirim neyse ?..çevresinde böyle olanlar varmı?..arkadaşalr..
Cevabın nedir?
6 ay önce dünyada arkadaş bulabileceğim bir sitede bende koreli kız bakıyordum.. neyse öyle böyle derken 2 ay sonra bir kız mesaj attı. arkadaş olalım mı falan diye. Bende tabi dedim, hemen kakaotalk nickini verdi ve muhabbete başladık. Başlarda her şey normaldi ama sonlarında muhabbet iyice sardı..." You are my friend" oldu sana "you are my best friend," oda oldu sana "I Like you" Oda oldu mu sana "I love you"... :))) Yemin ediyorum kız diyor "her gün seni düşünüyorum", " sana aşığım" :) Fotolarını falan gönderdi fena sayılmaz hani :) Artı baya zengin :D Kız Türkiyeyi çok sevdiği için düşünebileceğin her konuda muhabbet ettik. "Türkiye tarihi" , "Türk askerinin Kore'ye yardım etmesi", "Evlilik", "İkimizin evlenme ihtimalı","Bakirelik" bunun gibi konular. :D Kız bakireymiş . Bende dedim belki biz evleniriz onun için kimseyle cinsel ilişkiye girme :)) Ve bana sözü var "Buluştuğumuz gün bol bol sarılacağız, dudaktan öpüşeceğiz, ben bunun yanaklarını falan ısıracağım :)) Neyse bunun gibi şeyler.( Ve bunların hiç biri yalan değil)
Ve işin gerçek boyutu. O Kore'de 8000 km uzaklıkta. Ben bununla evlenirsem, Nerde yaşacağız ? Bu memleketini özleyecek mızmızlanacak, kültür, yemek, melez çocuklar, dil, din bunlar ne olacak ? kolay mı 8000 km uzaktan gelip farklı ülke şartlarına alışmak. Valla açık söyleyim ben alışamam... Ve bazen boş bir rüyanın içinde olduğumu düşünüyorum. Neyse bence bu rüyadan uyan ve kendine gel.151 Yorumla
En İyi Cevaplar
koreliler ile bir süre yaşamak durumunda kaldım ..yemekde çorba içmezler bildiğimiz Türk mutfağındaki yemekleri yemezler ... bilidiğimiz salatayı pirinç pilavı ile karıştırıp ceplerinde taşıdıkları soslar ile karıştırıp onu yerler .. kahvaltı bilmezler ..burada olanlar çok çalışırlar bizleri incelerler orayı görme imkanım hatta üst düzey yönetici olan mühendis birinin evinde kaldım yapılar çok katlı arı kovanı gibi evlerinde salon ve oturma grubu yok salonda bir masa dört sandalye var çocuklar yemekden sonra masanın altına giriyor oradan çıkmıyorlar oturmak için bildiğiniz düz halı kaplı yere oturup az konuşup sadece tv izliyorlar çocuklar ile ilgilenmiyor konuşmuyorlarmış yok gibi davranıyorlar .. sabahlarıda çok erken kalkıp metro belediye otobüsü o bu ile işe gidip geç saate kadar çalışıyorlar genel eğlenceleri avm dolaşmak tenoloji üzerine konuşmak .. bence bize bizim kültürümüze göre soğuk ve itici ... bir yaşamları var...
54 Yorumla- +1 yıl
çorba içerler yemeğin suyu çorba oluyo onlarda ve çocuklarıyla ilgileniyolar evet çok çalışıyolarr salond sadece masamı var eminmisin ben emin değilim sen sadece bir korelinin evinde kalmışsın tam bunları söyleyemezsin
+1 yılkizlar korelilerle evlenmek istemekte bir yönden hakli olabilirsiniz. simdi size neden oldugunu aciklayayim. benim de su anda bir koreli sevgilim var. ve onunla cok mutluyum. genel olarak turk kizlarinin isteklerine yanit verebilecek bir toplum koreli erkekleri. cok romantiktirler. kadinlari önemserler. mutlu olmalari icin elinden gelenleri yaparlar. ama eger gercekten seviyor ve guveniyorlarsa. simdi ben yasadigim icin biliyorum. yuz guzelliklerine gelince, bu görecelidir. hemen hepsinin yuzlerinin guzel oldugu veya temiz bakimli oldugu söylenemez. bu kisiden kisiye degisiyor. mesela benim sevgilim evet yuzu cok guzel. bebek gibi bir tipi var ama cilt konusunda biraz problemi var. ama tabi bu benim icin problem degil. cunku ben cilt uzmaniyim ve buna cözum olacagim. o da bu sebebten öturu cok mutlu. ikimizde karsilikli olarak mutlulugumuz icin cabaliyoruz. bir kere her seyi paylasmayi severler. birbirlerine destek olmayi severler. ama tabiki iyisini bulmak önemli kizlar. koreli sevgili yapmak isteyenler hepinize bol sanslar. umarim iyisiyle karsilasirsiniz.
31 Yorumla
banadaaa çok çekici geliyolar yaa çok yakışıklı oluyolar bende istiyorum onlardan biriyle evlenmeyi :))))
712 Yorumla
Soran+1 yılaynen :) beraber gideriz artık koreye :)))
- +1 yıl
bende cok tatlı we romantik buluyorum :))))
- +1 yıl
Kizlar bensiz nereyeeeee :-)
- +1 yıl
bende istiyorummm :)
- +1 yıl
sorma yaa bende istiyorum. 2 sene sonra koredeyim :D alın beni giderken :D
- +1 yıl
Benide unutmayın bayılıyorum koreli erkeklere hepsi çok yakışıklı tabii beni bu koreli erkeklere yönlendiren arkadaşım ve ünlü şarkıcı ve oyuncu Cha Eun-woo'ya teşekkür ederimm🤗🤗🤗
- +1 yıl
Arkadaşımla Cha Eun-woo farklı haberiniz olsun yanlış anlaşılmasın ama Eun-woo hayatımda gördüğüm ennn yakışıklı insannnn♥️🇰🇷🇹🇷🇰🇷🇹🇷🇰🇷🇹🇷🇰🇷
- +1 yıl
@Gizliyimmm18229 bu yoruma katılıyorum bende ünlü olmadan önce ilgileniyordum yeni bir Kore dizisi çıktı ve iyice popüler oldu onun adına seviniyorum tabii😊
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
19Cevap
benim teyze kızıda senin gibi koreli hastası,sürekli kore filmleri izliyor..hayali de bir koreli ile evlenmek..Yoksa benim teyze kızı sen misin :D
13 Yorumla
Soran+1 yılaynı kafadanmışız onla desene :))
Soran+1 yılhahahaha :D
nedenini ben söyleyeyim :) kore dizileri çok güzel oluyo bağlıyo kendine ister istemez kore kültürüne, insanlarına hayran oluyosun. Bana görede kızları çok hoş çok şirin :D Senin gibi Türkiye'de kore hayranı çok kız var sen tek değilsin bazıları kendini o kadar kaptırmış ki kore dili ve edebiyatı bölümüne gidenler var :D Sana tavsiyem koreyle ilgili olan herşeyden kendini uzaklaştır :)
31 Yorumla- +1 yıl
ilmiyoum ama bende gördüm rüyamda ve bende hergün 10 bölüm izliyorum en az vve bazen ağlıyorum o erkekle çok tatlı oluyo
Oldboy'u izle öyle karar ver.
Önüne canlı ahtapot koyup korece ''ekmeksiz ye, o tabak bitecek'' dediklerinde görürüm seni.51 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum :) yemek kültürleri hariç çok ortak yönleri var türk insanlarıyla :))
Ben Güney Kore hayranıyım ve dediğin gibi Lee Min Ho çok yakışıklı :) Ben de Koreli biriyle evlenmek istiyorum Amerikalıların ya da İngilizlerin dizi, filmlerinın aksıne Kore dizilerini Japon filmlerini izlemeyı tercıh edıyorum. Çünkü Japonlar hakknda pek bilgim yok ama Koreliler işi cıvıklaştırmıyorlar. Ayrıca ''Kadının yabancı gayri müslim bir erkekle evlenmesi Türk adetlerine ve dinimizce uygun değil..'' diyen arkadasıma soyluyorum Müslüman bir kadının Müslüman olmayan biriyle evlenmesi dogru değildir. Irkla ilgili bir şey yok ortada. -Ki ben de zaten karsımdaki insan Müslüman olmadan onunla evlenmeyi düşünmüyorum. Korelileri gerçekten seviyorum. Korece'yi de seviyorum. Öğrenmesi zor bir dil değilmiş. Ben de izlediğim dizilerden falan biraz kelime öğrendim. Harflerinin de çoğunu öğrendim yani bıraz yazabiliyorum ve bıraz da okuyabiliyorum. Eğlenceli oluyor.
10 YorumlaKızlarıda bana çok güzel gelirdi , ama ergendim. Pikaçu dediğim zamanlar gitmek ister , hayalimde japon - çin , kore - tayland , fark etmezdi..yeter ki gözleri çekik olsundu :)
20 Yorumla
+1 yılbi gün evlenicem. koreliyle evlenmezsesm lez oluym lan:(
32 Yorumla
Soran+1 yılaynen lee min ho olmazsa kimse olmaz :((
- +1 yıl
:D
Onlarda türkleri pek sever .
Yoo saçma değil bol şanslar.41 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Herkesi bu şekilde mi sanıyorsun? Hayal kurmak güzel tabii de yaş kaç?
52 Yorumlaciltleri bebek gibi çok tatlı oluyorlar :) linkteki çocuğu beğenmedim ama Ünlülerden favorim Lee Seung Gi :))
20 Yorumla
+1 yılne buluyorsunuz bunlarda bilmiyorum resmen fetiş gibi bişey
15 Yorumla
Soran+1 yılen azından türk erkeklerinin rus kızlarına karşı ilgisinden daha mantıklı bence :) ?
- +1 yıl
valla tercih meselesi:) allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
rus kızları candır :)
Soran+1 yılalttaki yorumda görüldüğü gibi :)
- +1 yıl
Çekik gözlü kızlar candır😎
+1 yılKore'ye gitmene gerek yok
link10 Yorumlakoreliler hayallerinizdeki gibi değil kızlar. Acı gerçek bu malesef. Sizin kadar makyaj yaptıkları için tv de böyle görünüyorlar. Ama boyları 170 e bile ulaşmıyor. Ama ben kısa ve ne olduğu belirsiz seviyorum diyorsanız size kalmış tabi.
53 Yorumla- +1 yıl
Hayır bence sen Çin ve Japonya ile karıştırıyorsun kore erkekleri gercekten uzun oluyo
- +1 yıl
aynen ben videolarda görüyorum türk ekekleinden uzunlarr
- +1 yıl
170 den kısa olanlarıda vardır ttabi ama nadir
+1 yılnereni yırtarsan yırt yanlızca kaderindeki ile evleneceksin. fazla söze gerek yok.
40 Yorumla
+1 yılAhbe kızım başını yakcan, kolaymı sanıyon sen elin gevuruyla geçinmeyi... :)))
31 Yorumla- +1 yıl
onun dilini öğenmemiz gerek ya da ingilizce bbilmesi gerek benim iyi ve biraz korece biliyorum koreli biriyle evlenebilirim
+1 yılBEDELLİ MUTLULUK diye birşey çıksada, PARASI neyse verip MUTLU OLSAK :))
30 Yorumlakore dizilerinin eseri...
tipim değiller..çevremde de koluna koreli takan yok.20 YorumlaSamsung u cok seviyorsan guney koreli ile evlenebilirsin.Bende Avrupali olan kizlari seviyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLübnanlı erkekler süfer:) bu arada çinliler ve korleliler no tuhaf insanlar
10 YorumlaKoreceyi koreye gitmek için öğtendiğim doğrudur çok şirinler yaa😂😂
10 Yorumlasen oyle istiyorsan =) ama sesleri cok kotu ya, basin agrir birazz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsim koreli. Ama bunun nereli olduguyla kesinlikle ilgisi yok ben cok sevdim ve evlendim. Kimsede karsi cikmadi cokta mutluyuz yakinda bebegimizde olucak
34 Yorumla- +1 yıl
bna mesaj at
+1 yılonların çükü küçük oluyormuş , iyice bir araştır yani.
12 Yorumla- +1 yıl
koptum gülmekten allah iyiliğini versin. :-)) gece gece piyango gibisin valla billa.
- +1 yıl
niye gördünmü
+1 yılkoreli arkadaşım vardı iyi çocuktu kıl tüy yok onlarda hakkaten bacakarı sutun gibiydi o ne la
10 YorumlaBen de öyle sanıyordum ama tanıştıktan sonra öyle olmuyor. Erkek, erkektir. Onlar da uçkuruna düşkün bilesiniz dkxkdmxdmdkdkd Yani benim gözlemlerim böyle.
10 Yorumla
+1 yılBenim görüşümde aynı canlar ben koreli bir erkekle evlenmek istiyorum onlar bana cook çekici geliyor hele kim bum beni mahvetti valla oğlan kafayı yedim onun yüzünden ah ah benim olsa keşke
00 Yorumlahepsi birbirine benziyor :D
45 Yorumla- +1 yıl
soya tüketiminin fazla olmasıdır tüysüz oluşları
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılsanırım bir tek ben ilgilenmiyorum korelilerle güzelmş :))
+1 yılKoreli gelin var di. bir . yakinimda ;) yenge ile knkyz ya muhabbet iyi beni memleketlisi saniyo
00 Yorumla
+1 yılhiç beğenmiyorum çekici gelmiyorlar bana.
20 Yorumla
+1 yılbende gördüm ve heün zaten koreli biriyle evlenme hayali vekoreyegitme hayali kuruyorum
00 YorumlaBenim sevgilim koreli adı hyun 😊 evlenmeyi düşünüyoruz. ❤️
01 Yorumla
+1 yılBen de varim koreye sadece LE MIN HO yu gormek icin gidicem
00 YorumlaÖnemli olan boyu değil işlevi diyerek hayatın güzel yanlarını görmeye çalışacaksın.
15 Yorumla
Soran+1 yılya anlamış değilim türk insnaı kadar işin muzip tarafına giden bir millet yok...saçma saçma yorumlar..!
- +1 yıl
Bunu zenciler bile demiyor sizden büyük olmasına rağmen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının yabancı gayri müslim bir erkekle evlenmesi Türk adetlerine ve dinimizce uygun değil..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOzaman olur gayrimüslim dedim zaten :)
Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı. boys over flowers izledin galiba :D
00 Yorumlabunlar bildiğin Çorumlu :P
02 Yorumla- +1 yıl
çoruma gideriz o zaman.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3. linktekinin fönü iyi olmus
22 Yorumla- +1 yıl
++
Cevap sahibi+1 yıl:D tskrr
hayir cekici gelmiyor bana:)
10 Yorumlauzakdoğulu erkekler benimde hoşuma gidiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldizilerdendir ahaha :DD
10 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir Koreli ile evlenmek nasıl bir şey arkadaşlar? Yakınınızda bunun gibi evliliği olan var mı? :)
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım