Rıdvan Dilmen bugün sansasyonel açıklamalar yaptı. İsmail Er, İbrahim Seten gibi pek çok isim, darbeden sonra bile Fetöcülerle görüşmüş. ''Ben öyle Pelikan falan anlamam yarın açıklamalar yapacağım'' diyen Rıdvan Dilmen bugün pek çok ismi ifşa etti.
Zaten sadece spor medyasında değil, Türkiye'de genel olarak Erdoğan'a yakın duran, onun gücünden nemalanan ve birilerine itibar suikasti düzenleyen bir grup vardı. Bugün pek çok eski isminde aralarında bulunduğu isimler suçlandı.
Zaten sadece spor medyasında değil, Türkiye'de genel olarak Erdoğan'a yakın duran, onun gücünden nemalanan ve birilerine itibar suikasti düzenleyen bir grup vardı. Bugün pek çok eski isminde aralarında bulunduğu isimler suçlandı.
Rıdvan Dilmen: ''FETÖ sevicisi İsmail Er senin gibi adamlar hapishanede şimdi." pic.twitter.com/sCrPxUGusr— iyi ki Beşiktaş var (@iykiBesiktasVar) September 21, 2020
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önce laf çarpıtmadan yalan soylemeden soru sormayı öğren. Rıdvan Dilmen'in dediği "Ben ne Pelikan anlarım, ne demek olduğunu da bilmem, yandaş falan anlamam. Siyaset de konuşmuyorum, ben yandaş falan da değilim. Sayın Cumhurbaşkanının hayranı olan birisiyim" Pelikan falan anlamam ne demek olduğunu da bilmem demişken sen yine aralardan işine yarar kelimeleri seçip sanki Rıdvan Dilmen pelikan terör örgütü diye bir şeyin varlığını kabul etmiş de buna meydan okuyormuş gibi sormuşsun. Bu sözde pelikan örgütü Davutoğlu'nun çok doğru bir şekilde görevden alındığı dönem (Erdoğan'ın olduğu yerde kim takar Davutoğlu'nu) için acınacak haldeki fetöcü vatansız ortalık p*çlerinin AKP'yi terör ile ilişkilendirmek için kullandıkları bir safsatadır, Sabahattin Önkibar bile bunu zamanında yazmıştır: https://www.aydinlik.com.tr/pelikan-gazlamalari Bu bakımdan Rıdvan Dilmen'in dediklerinin çoğunluğuna katılıyorum. AKP icindeki, sadece kendi menfaatleri için AKP'yi destekleyen bağırsak kurtlarını değil, Erdoğan'ı seviyor ve destekliyorum. süpernova rumuzlu şahıs, senin de bir tartışmamızda AKP'yi para için kemik yalamak için destekliyormusum gibi bana hele hele babama dil uzatman aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor. Bir şeylere sahip olmak için ona buna köpeklik yapmaktansa intihar etmeyi tercih ederim. Küçük beynine sok bunu. Bana çomar de beyinsiz de, zaten işitmediğim şeyler değil ama bir daha tanımadığın biri hakkında bu tarz ileri geri konuşma, nasıl ki ben sana bu şekilde bir çamur atmaya kalkmadıysam şimdiye kadar.
Son olarak bu -de, -da eklerini ayırmayı öğrenmeni öneririm çünkü çok itici görünüyor.
Sen tam bir m. lsın.
Pelikan ne kadar terör örgütüyse algı yaratıyorsa AKP'nin kurup desteklediği medya teşkilatları, vakıflar da aynı düzeyde terör örgütüdür. Ülke içinde bozgunculuğa sebep olmaktadır.