#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Çok hafif güzel olur maksat sarkmaları toplasin hemde karın kası olarak çok hafif olmalı yukarda ki resim gibi olabilir. Ama böyle resimdeki gibi taş gibi olursa erkek gibi görünüme sahip olur... gören de sanki Arnold schwarzenegger in gençliği... zanneder..
Yüzme, kardiyo gibi sporlar yapan kadınlarda uzun kasların sıkı olması güzel. Ama ağırlık çalışarak kısa kaslara yüklenen kadınlarda çirkin bir görüntü oluşuyor. Özellikle kalça estetiği için yapılan squat bırakıldıktan sonra, üst arka baldırda oluşan kaslı ve kaba görüntü çok kötü.
Kadınlar biraz daha hassas olurlar ya işte bu aşırı kasli olmaları bence kötü bir izlenim oluşturur. Çünkü mesela erkekler yumuşak ve dolgun kalça sever ve haz alır buraya dokununca sert ve katı bir şeye dokunmuş olmak istemezler. Biraz mantıksal düşündüm ben.
Kadına fazla kas yakışmıyor sporcu milli atlet değilse ne işi var
Sağlıklı formda olsun yeter
Cevap
118Cevap
Hayır öldürmez aksine daha güzel ve çekici yapar. yağlı kadınlar bana iğren. geliyor
Evet, maalesef 😕
İlişkide kadın sert vücutlu erkekten,
Erkek ise yumuşak vücutlu kadından etkilenir.
Burada yumuşak demişken tabi bu şişman obez tip anlaşılmasın.
Normal formunda, vücut ölçülerine sahip, kasları yumuşak kadın en ideali.
Vücut konusunda erkek kadına, kadın da erkeğe özenmemeli.
erkek gibi görüntüye sahip olmadıktan sonra çekici denebilir
yok bee hic cekici deyiller. ama kalca kismi olabilir
Kadın dediğin 130 kiloyu tek eliyle hayda bre diye kaldırmalı. Kası herkes yapar kasmış bilmem neymiş
Hocam kas gelişimi için kullaniĺan ergojenik ilacların ostorojeni arttırması kaynaklı olarak
bunu baskılamak için ne kullanılmalı 😊
20 gr parasetamol al. Ya da direk siyanür iç çok büyük etkisi vardır. Bol su içmeyi unutma ha boğularak gidesin kolay olur
Benden bu kadar mı nefret ediyosun ya 😂
evet kaslı kadınların vücudu malesef erkek vücudu gibi duruyor, seksi gelmiyor erkek olarak şahsen ben hiç beğenmiyorum. seksi kadın dediğin hafif balık etli, kalçaları geniş göğüsleri dik ve büyük olmalı, kaslı olmamalı. Beyaz tenliyse bir de güzelse of tadından yenmez.
Bende bir kadın olarak şunu söyleyim. Baklavayı ben kendime yakıştırmam. Belli olmayacak şekilde kas yapısı olabilir ama görsele dönüştümü bence itici. Benim hoşuma gitmedikkten sonra erkeğin hoşuna gidip gitmemesi çokta şey değil yani.
Kaslı kadın ile vücuduna bakan kadın arasında çok fark var hiç bir dünya güzellik yarışmasında kaslı bir kadının kazandığını duymadım ayrıca kas neyinize sizin diliniz naziniz ve tırnaklarınız var saygilar
istiyorsa neden yapmasın? beni de motive eder 5 senedir spor yapmıyorum. ama ben kadının balık etlisini severim. titremeli. başlığı burası değil ama kaslı kadınla da kilolu kadınla da seks yaptım ama kilolu gibisi yok.
Kol olmamalı itici duruyor gögüste kötü oluyor küçülüyor gibi. Ama hahif sixpack olması adonis. Kum saati vucut için omuz az bir kanat bacak squad vs olmalı bence
Kadın dediğin zarif olmalı bence kas filan kadını bozar, kas erkeğe yakışır.
Değişir. Bunu seven çok var. Ayrıca güçlü kadın her anlamda çekicidir.
Aynen vurunca yere sermeli ahah
İnsan sevdiğine kıyar mı. Yani o kadar da hıyar mı
Kafasını kırıp kalbini kırmam kıyamam::((
Ya kalbi yoksa. Robotsa ya
Saçmalama reiss
Jeniffer Lopez'e bayılıyorum. Kadın 51 yaşına geldi benden körpe. :D Kas genel olarak kadınlara yakışıyor ama tadında bırakmak gerek.
Bence vücut şeklini bozmadan kas yapmış kadın çekicidir. Ama bazıları var iyice erkek gibi vücut yapıyor onlar çok iğrenç :)
kadınlar kas yapamaz çünkü kas üretimi tamamen testesteron hormonuna bağlıdır ve kadınlar testesteron üretmez, dışarıdan ek olarak alması gerekir
sorunun cevabı: evet iğrenç oluyor
Bir kadın testosteron takviyesi almadan ne kadar ağırlık çalışırsa çalışsın kas kütlesi edinemez çünkü kadınlarda testosteron üretimi yoktur, sadece vücutlarındaki kas kütlesini idame ettirecek kadar testosteron ile doğarlar. Örnek fotoğraftaki ablamız kas yapmamış, yalnızca kasların üstündeki yağ kütlesini yok ederek her insanda olan abdominal kaslarının ortaya çıkmasını sağlamış, bu kas yapmak değildir :)
Evet zaten mevcut kas sisteminin döngüsünü sağlıklı bir şekilde tamamlamak için bir miktar testosteron'a sahipsiniz zaten ben de dedim onu ancak kas kütlesi yapıp hacim kazanamazsınız çünkü kadının anatomisinde böyle bir olay yok, doğanıza yapay müdahale gerekmektedir. Yağ kütlesi %15'in altına inen bir kadının adım atmaya mecali kalmaz. Müsabık kadınlar (atlet voleybolcu basketbolcu vs) o kadar spora %20-25 dolaylarında takılıyor -ki kadınlarda o formu korumak epey emek ister- alt sınırdır sağlıklı bir vücut için.
Kadınlarda da testesteron salgılanır erkeklerde de östrojen salgılanır ama belli seviyelerde fakat seviyesi 0 değildiir kadında erkeklik hormonu fazla salgılanmışsa erkek gibi davranışlar sergiler erkekte kadınlık hormonu fazla salgılanırsa kadın gibi davranış sergiler kas her kişinin fizyolojisinde mevcuttur ortaya çıkıp çıkmaması tamamen yağ oranıyla alakalıdır salgılanan hormonla alakası yok kas oranının
ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi okuduğunuzu anlamıyorsunuz
kadınlarda testosteron yok DEMİYORUM, kadınlarda testosteron miktarı her zaman AYNI kalır bu da kadınların kas kütlesi ve hacmi edinmesine MANİ olur gayet basit bir cümle? Kaslar testosteron hormonuyla birlikte çalışırlar ne kadar testosteron = o kadar kas ve kadınlar kendi limitlerinin üzerine doğal yollarla çıkamazlar vücutları buna izin vermez
Erkeklerde de izin vermiyor işte siz de bunu anlamıyorsunuz kadın ve erkekte olan kas miktarı aynı bizi ayakta tutan 2. etken kaslar fakat üzerleri yağla kaplı erkeklere oranla kadında olan yağ miktarı çok çok fazla bu da kas yapmayı geciktiriyor kasları göstermiyor" hormonun kasla alakası yok" size anlatmak istediğim şey bu
kas yapmak ile kasların üstündeki yağ birikintisini eritmeyi karıştırıyorsun
sen şimdi diyorsun ki onca profesyonel musabık dereceleri başarıları olan adamlar 55 santim kollarla gezen dev gibi adamlar yanlış biliyor :D
Acaba ben mi sen mi karıştırıyorsun önceki cevaplarımda dedim kadınların kas üstü yağla kaplı eritmesi zaman alıyor diye "erkekler ve kadınlar eşit miktarda kas yapısına sahip erkekler kas miktarını gösterebilirken çoğu kadın gösteremez " senin dediğin ise kadınlar kas yapamaz çünkü testesteron hormonu azdır "kadınlar kas yapabilir fakat zaman alır çünkü erkeklerin yağ oranı azdır kadınların ise fazladır kadınlar da erkekler kadar kas yapabilir fakat yağlarını eritmesi gerekir"
kadınlar kas yapamaz çünkü testosteronu azdır demedim, vücutlarının dominant hormonu östrojendir ve normal değerlere sahip sağlıklı bir kadının vücudu testosteron hormonunu bastıracaktır çünkü kadın vücudunun anatomisine natürelliğine ters, bunu delip dışarıdan müdahale edersen natürelliği bozarsan o zaman kas yapabilirsin
kas yapmak = vücudunda kas kütlen 50 değerde ise bunu ağırlık çalışıp 60'a çıkarmaktır yani ÜRETMEK sen ise hala yağ tabakasının altındaki kasların hacmini büyültmekten bahsediyorsun
Ben de buna benzer soru sordum. Göbekliler beğenmemişti. Zaten kaslı kızlar göbeklileri erkekten sayıp flörtleşmiyor. O yüzden no problem.
Bizde kaslı kızları kadınlıktan saymıyoruz
@MontanaMax evet resimdekini dünya kadından saymadığından beğeniyor.
He sanki göbekli erkek yok milletin sevdiği.
@MontanaMax loser
Önce beyin kası lazım tabi senin gibisine
Hafif kol ve karın kası iyidir. Ama renkler ve zevkler tabii.
Valla yapicam kendim için başkaları seksi görmese de olur 😂😂
Pis akrep yaa
Evet oda yapmak kadına özgü değil tamam kadınların spor yapmasına karşı değilim ama kas oldu mu itici oluyor kadınlar
kolları bacakları kaslıysa itici geliyor, karın kası farklı bir durum, göbekteki yağı eritince alttaki kas görünür hale geliyor.
kesınlıkle öldürür kas erkeklere özel bır sey. Aynen şöyle dusunun kıvırarak yürüyen erkeğin seksılığını öldürürmü gıbı
İnşallah kolları bacakları bıngıl bıngıl sallanan biriyle evlenirsin
@KaterinaPetrova_ Ben onu forma sokarım sıkıntı yok. Bende sana nacizane güzel bır temennıde bulunaym madem ben hep pozıtıf dusunceden yanayım . Sende ınsallah boylu poslu yakısıklı kaslı vurdumu dagları devıren bırınle evlenırsın ama herguzelın bırde kusuru olur derler bey abımızınde kuşu yeni fılızlenmıs bamya ebatlarında olsun ömür boyu mutlu ve mesut olun :D
@korman Allah'a şükür kasta kuşta gözümüz yok gönlü güzel olsun yeter 😏
Hiç de değil tam tersi sexiligi iki misli arttırıyor..Çünkü yatakta şimdiki sarildigi zaman ki hali geliyor aklina insanın..
Asla, hatta çok yakışıyor. @ayziiittt karın kasları der geçerim.
Ksuna göre kimisi de var boksör gibi kas yapmaya çalışıyor itici geliyor bana
Erkekte de fazla kas itici gösterdiği gibi kadında da fazlası hoş durmuyor
İnce bel büyük kalça olduğu zaman maksimum tahrik edicilik oluyor
Görseli görüp, öldürür demek de saçmalık olur yani!
Hayır ama karın kası yapmak kolay değil bir kadın için
kas şimdiye kadar kimin seksiliğini götürmüş ki 😂🦆
Kadının sexy'lini geç kadını erkek şiddeti kalbini yaralar ! kadına şiddet ve çocuk istismarına kadına istismara hayır !
Arttırır. Azaltan tek şey kutsal bakireyi oynamaktır
insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı ama bence kadında kas itici sankim
Fotograftaki kadın iyi fazla olunca çok kötü oluyor
Abartmamak lazım erkek pazusunu kadının kolunda görmek istemem
Yoktan kas yapmıyorlar olan kası geliştiriyorlar öyle değilmi
Evet benim için biraz olsun öyle ama benim arkadaş bayılıyor kaslı kizlara
Görseldeki kadın çok seksi ama aşırısı tabiki iyi değil.
Örneği Jennifer üzerinden veriyorsak onun ki gibi orantılı olması öldürmez. Ama bazıları bildiğin kafam kadar kolu oluyor o artık Harun abi gibi olmuş oluyor
Fazla erkeksi o ne oyle erkek fatma gibi vence hic iyi degil
Kadın da sadece kalça kası olur başka türlü kadınsı durmuyor
Natural bir sekıl de spor yaparak kas kazanmıs olması Öldürmez aksine daha çekici kılar fakat anabolik steroid türevi ilaçlar kullanırsa çekiciliği sıfıra düşer
Kadınlara kas hiç yakışmıyor.. sadece fit olmaları daha seksi
Gayet iyi. En azından basenleri kapatıp kalçayı büyük gösteren pantolonları görmüş olmuyoruz.
yaptigi kasa bagli, ne kadar yapmis nerelrrine yapmis gormek lazim
yaptığı kasın hakkını veriyorsa bam bam bam yapabiliyorsa güzel.
Kadın dediğin yumuşacık olmalı
Seninle evlenebilir miyiizzz
Vajinası bile kaslı olan bir gacı görmüştüm ama çok ataşlıydı 🤣
Aşırı kas yapmamışsa seksi oluyor.
Kişinin kendi tercihi ama bana göre hoş durmuyor.
Adamı kündeye getirir onlar
Aslında otur kadınlar biraz etli olmalı böyle daha yakışır
Kasa gerek varr mi? Ne o öyle? Zenci erkekle yatmış gibi olur erkek. yumusacik tertemiz hafif yağlı kadın can feda
Kesinlikle kaslı görünüm öldürüyor. Erkeksi vücut gibi duruyor. Üzgünüm kas yapan kızlar, ama malesef öyle.
kadın balıketli güzeldir tahtakurusu hali ile güzeldir normal güzeldir obez bile güzel olduğunu düşünen erkek sayısı ciddi fazladır ama kaslı :/
Ben çok fazlasını yakıştırmıyorum
Bence güzel olabilir hafif sert daha iyidir ele avuca güzel gelir yogurt gibi olmasindan iyidir.
Ben yakıştıramıyorum ya, kadın biraz böyle elyaf gibi yumuş yumuş olcak pamuk gibi 😂😂
korpeyim ben daha bilmiyom ne yapimm esimin her gece seyi yetiyor sporu oyle yapiyom ben
Herşey kararında olmalı çok kaslı olursa itici oluyor.
Evet kas erkeksidir. Ki spor salonu kası da iticidir erkekte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?