Selam herkese..Nainggolan11 Eylülde Süper Lig başlayacak ve futbola hasret taraftarlar bir nebze de olsa hasret giderecek. Transferde son haftada atağa geçen Galatasaray ise Arda Turan'dan sonra 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Nijeryalı Etebo' yu İngiliz kulübü Stoke City'den bir yıllığına kiraladı. Ancak öyle bir isim var ki gündemde, adı ve geçmişteki sicili bile taraftarı coşturdu..
Bu isim Belçika milli takımı ve İnter'in futbolcusu Radja Nainggolan.. Coşturmasının ilk nedeni Felipe Melo'nun arkadaşı olması ve dahası; :)
Naylon faturadan 1 yıl 4 ay. Gasptan 8 ay 14 gün. Kasten yaralamaya teşebbüs 4 yıl 6 ay ceza almış. Cezasının bir kısmını çekmişSigara içiyor, alkol kullanıyor. Orta sahada çok iyi pres yapıyor ve geçit vermiyor. Sinirlendiği zaman şiddet uygulamadan psikolojik olarak karşıdakini bitiriyor. Sadece güneşi az diye, çok iyi transfer ücreti veren takım için İngiltere'ye gitmemiş. Hapis yatmış. Belçika milli takım oyuncusu. O tam bir çılgın. Hatta psikopat. Onu Emre Belözoğlu - Melo karışımı diyorlar.. :)
Bende bir galatasaray taraftariyim Futbol dunyada encok seyir olayinin ve para olayinin döndüğü sektör Olayin bu boyutunun yaninda Taraftarla kulüp arasında ki bagi da futbolcular onlarin performansi Ve basari taclandiriyor Forma satışı vb ile de kulup ayakta kaliyor Amcam emekli bir albay 1967/151 apalet numarası ile 31yil bu ülkeye hizmet etmis bir insan Ordu milli takimi ile rahmetli tacsiz kral Metin Oktaya karsi oynamis bir insan onu kişiliğini ove ove bitiremiyor ordan sportif basarisi ayri milli takımdan trilyonlar alan imparatorlara kibir abidesi kaptanlara inen bir gs Bir takim icin sovenist irkci soylemlerde bulunanan taraftarlara indirgenmis Ana avrat kufur edilen bir endüstri Bir yanda coplerden ekmek toplayan insanlar bir yanda cocuguna bir pantolan alamadi diye intihar eden babalar Benim butun umudum gencliktedir Ben sporcunun zeki cevik ve ahlaklisini severim diyen bir bas komutan ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ve ona layik olmayan yonetici sporcu ve sovenist irkci futbol taraftari kendinden olmayana saygi duymayan olduren kafa ha isid ha bunlar Irkçılığın ayrimciligin her türlüsü kötüdür Bu ülke ne zaman düzelir ben gs taraftari evli degilim ama evlenirsem esim farkli bir takım taraftari el ele kol kola girip. ozgurce onun takımımın stadina gidip maci izleyip o formalarla eve döndüğümüzde adam oluruz Bu transfer i bu genel konjekturde gormek lazım ben yasindayim bugüne kadar gs in bir macina gitmedim Bir macı stadda oda fb formasiyla fener stadinda izledim kardesimin fb li bir arkadasi davet etmisti Cunku ben renklerin kardesligine asigim Tek oydu gitmem Bu irkci sovenist yapi değişmediği müddetçe
Konuda da yazılmış sanırım. Bu oyuncu sigara içiyor, alkol kullanıyor. Yeteneğine yazık ediyor. Yanlış kondisyonerler ile çalışırsa 90 dakikayı çıkaramayan bir oyuncu haline dönüşüyor. Hiç yoktan iyidir ama Nzonzi gibi olur diye düşünüyorum gelirse.
Ben bir fanatik GS taraftarı olarak Melo’nun takımı ateşleyen ve temposunu hiç düşürmeyen hırsından seviyordum..
Yoksa Melo’nun Rierayı dövmesi, rakip takıma alçakça davranması spor ahlakına yakışmayan tarafları hiç de hoşuma gitmiyor..
Muslera takımı ateşlemiyor mu? Alex oynadığı futbolla rakiplerinden bile alkış alıyordu.. Bize böyle futbolcular lazım, sicili kabarık futbolcuların futboldan men edilmesinden yanayım..
Ya şimdi olay şu. Bunlar oldukları takımda iyiler. Messi Ronaldo bizim ülkeye gelsin kariyerleri kapanır çünkü onlara pas atacak adam yok bizde. Ayrıca o kadar borçları var. Hala oyuncu alıyorlar. bir bırakın gençlerimiz oynasın hemde borçları kapatın akm. Durmadan transfer mi yapılır.
Futbolcu kaliteli ama bonservisi yüksek, kiralama seçeneği olursa gelebilir. Saha içinde Melo kadar agresif değil ve Melo'dan daha kaliteli futbolcu kesinlikle. Eşinin hastalığı var tedavisi İtalya'da, buraya gelmek isteyeceğini sanmıyorum.
Ben kulüp başkanı olsam bu transfere kesinlikle onay vermem Bu yazılanlar doğruysa ve bunu biliyorlarsa ve de halen transfer etmek istiyorlarsa Allah akıl fikir versin derim. Futbolcu hırslı olur , mücadeleci olur , yetenekli olur ama ahlaksız olmaz , psikopat ve dengesiz olmaz , olmamalı. Ne demiş Atatürk , ben sporcunun zeki , çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.
Her takımda taraftarları ve takımı ateşleyecek futbolcu lazım. Radja da tam buna uygun benim yıllardır Roma ve Cagliari de beğenerek izlediğim bir oyuncu. Size faydalı olur gelirse.
:))))) gelmeyecegini biliyorum gecen senede cok istedik olmadi ama genede ayni haberi 100 kere okumakda guzel bu arada yillardir takip ederim ce cok severim genede gonlumdeki melo nun yeri ayri :) ama okurken bir daha heyecanlandim :)
İnşallah gelir diyeyim. Melo'nun yerini kimse alamaz ama takımı onun gibi ateşleyici biri şart. Biz öyle seviyoruz takım. olarak 😀 Normal değiliz.. Transfer olmuş ve ilk G. bahçe derbisi. Nainggolan ilk 11 de. 😂😂 Neyse, hanımefendiğimi bozmayayım. F. bahçeli arkadaşlara da ayıp olmasın 😂 Yani sözün özü kavga gürültü olmasın ama psikolojik baskı yapıp hareketleriyle hırsıyla ateşlesin takımı.. EE o kadar da olsun yani.. 😉❤💛❤
Ben can manay amaçlı koydum bu kimseyi ilgilendirmez. Bundan kötü bir sonuç çıkaracaksınız benim yapabileceğim bir şey yok. Can manay karizmasını seviyorum o kadar!
Bir melo kolay yetişmiyor ama hem takımı hemde taraftarı ateşleyen bir futbolcu her takımda olmalı diye düşünüyorum , yeri geliyor yıldız golcu futbolcudan bile daha fazla ihtiyaç duyuyor takım o adama
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Galatasaray'ın yeni Melo'su İnterli yıldız futbolcu Nainggolan tam bir psikopat. Sence taraftarı ateşleyen futbolcu makbul mudur?