Sadece soru, kaosa gerek yok 😄

Yemeğe düşkün olan sadece kadınlar mı? kadınlar yemek yerken erkekler ne yapıyor seyrediyor mu? Ülkemizde sporunu yamak isteyen gayet de yapabilir. Bunun için spor salonuna bile gitmeye gerek yok. Telefonda spor programını indir ya da internette izle uygula. Sorun spor yapıp yapmama değil. Tercih meselesi. Yabancı erkeklere hayran olan birçok kadın da var
Bence insanın ulaşamadığını daha çekici bulmasıyla ilgili bir konu bu.
Erkekler de yemeğe düşkün, bütün kadınlar spor yerine yemek sever değil, yemek seven kadınları seven erkeklerde de yurtdışı merakı var.
Bunlardan yola çıkarsak bence Türk kadınında sorun olduğundan değil de erkeklerin olmazı oldurma çabasından kaynaklı bir durum gibi bu.
Tabe kişilik değil dişilik arayan erkekler evlendikten sonra ne göreceğini bilmeden bir yabancı sevdası almışlar gidiyor komik doğrusu. Ayrıca spor yerine yemeğe düşkünmüşmüş genellemeler saçmalıktır vede kaosu göremedim üzdü.
Nihahaha çatla kaos yok
🖕🖕🖕
Dünyanın neresine gidilirse gidilsin oranın erkekleri veya kızlarının yurt dışındakilere hayranlığı vardır bence yani bunun temel nedeni insanın zaten elinde olan bir şeye duymayıp, ulaşamadığı şeylere ilgi duymasıdır diyebiliriz diye düşünüyorum. Dünyanın her yerinde insan aynı insandır ve genel düşüncesi de aynı düşüncedir...
Cevap
13Cevap
Türk erkeklerin yabancı kadın hayranlığının tek sebebi trip atmamaları ve rahat cinsellik yaşayabiliyor olmalaridır.
Türk kadınının spor yapmadığina katılmıyorum son yillarda kadınlar kendilerine inanilmaz bakiyorlar güzel değil diyebilecegimiz bir kadın bile sporla gayet çekici olduğunu görüyoruz.
Abi birkaç yıl geride kalmış gibi bu başlık
Kızların hepsi at gibi artık, depresyona soktular beni, bir minik göbişim vardı, yeniden çıkmasın diye şınavdan mekikten kalkamaz oldum. Tersine erkekler götü göbeği salıyor genelde.
Erkeklerin yabancı hayranlığı farklı durum. Ulaşılamazın çekiciliği o. O geçmez :)
Yabancı kızlara olan hayranlıkları kilo ile ilgili değil. Tabii Türk milleti olarak sporla fazla aramız yok. Sporla haşır neşir olanlar azınlıkta bu bir gerçek. Yabancılar sporla daha çok ilgileniyor genelde.
Ama karakter, kültür bakımından yabancı kızları daha çekici buluyorlar bence. Kendi milletimi kötülemiyorum, yabancılara olan hayranlığın sebebinin bunlar olabileceğini düşünüyorum.
Bütün mesele onların baskılarla büyütülmemesi , ne dense evet diyen bir kadına hayran olursunuz tabi. Onlar yapınca kadın gibi kadın,
biz yapınca kötü kadın.
Zaten seferberlik ilan edilmiş ne kadar rus varsa geliyor buraya alın hayrını görün🤧
He yemegi çok yiyoruz diye mi yabancıya hayran oluyorsunuz yani. Bence çok hayran olmayın mazallah balkon malkon çıkar yarın el kızı kapıya koyar bakmaz gözünüzün yaşına değerimizi bilin.
Bıhtıh ya bu türk erkeklerinin yabancı kız sevmelerinden sjdjdjdjdjdj
Türk kızları kolay lokma değil de ondan uğraşmayı sevmiyorlar erkekler yabancılar hemen selama düşüyor sjsj
Hayır. Türk erkeklerinin yabancı hayranlığı Türk kadınlarının küçüklükten beri kendilerini çok kıymetli bir premses zannetmesinden kaynaklı. Dinden kaynaklı olsa gerek. Bence de Türk kadınlarının bu tavrı daha mantıklı geliyor. Çünkü erkekler kadınları çok değerli bir hazineye sahiplermiş gibi sever. Türk kadınları erkeklerinin erkeklik gururuna dokunduğu için kötülenir.
Yani evet sadece kadınlar değil erkekler de böyle beslenme çok bozuk karbonhidrat ağırlıklı spor desen yok fiziği iyi bir kız görünce ilgimizi çekiyo yani
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş...
Türk erkeği burnunun dibindeki nimeti göremiyor aslfksk
Nolmuş yani yemeğe düşkünsek top üstünde bilye olmadığımız sürece sıkıntı yok ehüjskdjfj
Yabancılara düşkünler de onlar (yabancılar) onlara düşkün mu hahahahah bazıları da vasıfsız maalesef Türkiye'de tüm kadınlar kendine bakmıyor falan bunlar yalan
İlk başta cazip geliyor bence yabancı kadınlar erkeklere çünkü her konuda rahatlar sonrasında kürkçü dükkanı misali.. Bir çeşit heves. 😅
150 kilo olup dişlerini bile fırçalamayan adamların türk kızlarını eleştirdiği gördü bu gözler.
Türk kızlarından Kore erkeği ve Zenci erkek hayranlığı var nedense, bizim abazalar da delik olsun yeter diyor, karışık bir durum
ben 56 kilo 176 boyundayım görece güzel bir türk kızıyım ama esmerim biraz bu nedenle beni de cok begenmıyorlar beyaz kız seviyorlar belki ondandır
Sadece spordan dolayı değil karakter fizik yüz herşeyde yabancı kızlar mükemmel uğraşıyoruz yurt dışanı çıkmak için bakalım nasıl olacak
Soruya bakan da bütün erkekler kaslı, kadınlar yiyor erkekler yanında vücut çalışıyor sanacak 😂
Yoo alışmış bizimkiler kapı kapı gezmeye gözleri doymuyor
Yok Canım o Türk erkeğinin elindekini değerini bilmemesi den kaynaklı 🤣
Yemeğe düşkün hsjnsns obezite yabancılarda daha çok yaygın. Bence temel sebebi yabancı insanların daha rahat olduğu düşüncesi
Hayır. Yabancıların genleri daha iyi, yüzleri daha güzel, yakışıklı.
bence türk erkeklerinin cinsel açlıklarında kaynaklanıyo
Yoo ne alaka sanki yabancılarda herkes sporcu sende
Türk kızlarının bencil şovenist ve kıllı olmalarından bence, alınmayın kızlar, kişisel değil)
Benim tam aksine yabancılar itici geliyor ne kadar güzel olsalar dahi. Yerli malı herzaman daha iyi 😂😂
Yabancı erkeklerininde Türk kızlarına bakmasinin nedenide karakterli ve sıcak kanlı olduğundan olabilirmi acaba Işte herkes gözünün önündekinin değerini bilmiyor
Hem çok güzeller hemde trip ve kendini beğenmişlik yok yabancı kadınlarda bizimkilerde 1.50 boy var götü göğsü sarkmış sanırsın dünya güzeli gibi hava var
Eğer bir kadın spor yapmıyor diye tercih ediliyorsa o erkek niye spor yapmıyor şöyle bir şey var siz televizyon karşısında göbek büyütün ney bu türk kızları çok kilolu çok bakımsız var mı böyle dünya
Kızlar İtalyan , Erkekler Rus
Tamamen özenti :D
yabancı kızlar da yemeğe düşkün ve spor yapan türk kızları da var sadece ulaşılamayan cazip geliyo
Keske yabanci kadinlara hayran olurken kendilerine de baksalar Türk kadinlarinin yediği yemeğe dikkat etmek yerine 😉
İnsan Ulaşamadığının delisi, ulaştığının nankörüdür! 😎 der susarım 🤪
Türk erkeği yabancı bir kadınla birlikte olduğu zaman sanki o ülkeyi fethetmiş gibi oluyor.
-"Oğlum çirkindi ama Rus bu kız beee"
Hani linç olmamış ya 🥺
Fururum seni bak shsh
Sıkdkjcjccc nihahahahhah
- Hayır, değil.
- Karakterleri
Olabilir. genetik olarak yeme bagimliligimiz var
Of seven sever sevmeyen erkekten banane
++++1
Ulasilmaz ve imkansiz her zaman cekicidir
Kaos için geldiydim ve tatmin olmadım.
yoo külliyen yalan, ben yerli hatunlardan yanayım