Erkekler neden ağda yaparken göğsünün arasındaki kılları almazlar?
Hep görüyorum dikkatimi çekti. Acaba özellikle mi bırakıyorlar orada ki kılları ?
Hep görüyorum dikkatimi çekti. Acaba özellikle mi bırakıyorlar orada ki kılları ?
valla bi parçada kıl kalsın erkek oldugumuz belli olsun hem döşü kıllı erkekler daha makbüldür düşüncesi hakimdir bence :) 1kere sadece ellerime ve ayaklarıma yaptırdırm bidaha dedim olmaz olsun kan oturdu yara oldu agdadan sonra 1 hafta insan içine çıkamadım :D
erkek? ağda? anlamadım.
gayet açık erkeklerde ağda yapıyor artık
alan alıyor valla kişisel tercih
Cevap
12Cevap
makinayla kısaltmak iyidir agda pek iyi depğil ama kaslı vucutta guzel duruyor. ortada bırakmak anlamsız geldi
bana da anlamsız geldi ve nedenini sordum işte
bazılarında sadece orda cıkıyor kalan yerler kaymak gibi oluyor hususi orada bırakanı gormedim cok nadiren yapan var sanırım
Babaannem killi erkekler daha merhametli olur derdi hep. Gogusteki killar erkekte alinmamali bence. Erkek oldugunu hissettiriyor insana o killar yani.
Ağda derken nerelere ağda mesela ? Erkeğin göğsü kıllı olmalı,çünkü onun vazifeleri var..
valla spora yeni başladım vücut çok kaliteli gelişirse komple yaparım ağda dayanmak zor oluyo ama olsun :) kılda keramet olsa ...:)
Gizli Kullanıcı bacı: hem caiz değil biz almayız. hem ne o öyle kız gibi ıyk. erkek dediğin göğsünde kıl olmalı.
ağga yapan erkek cok azdır orman kackını degilse yada vucut geliştimeci degilse yapmaz
erkeklerin ağda yaptığı fikrine nasıl kapıldın acaba?
erkek kuaförlerinin camlarına ağda yapılır yazısı yazıldığından beri bu fikre vardım
mehehehehe, o ağda öyle ağda değil bildiğim kadarıyla, erkek arkadaşlar daha net bilgi verebilir de, erkek kuaförlerinde ağda salonu olduğunu hiç sanmıyorum.
neyse bildiğim ağda değilse fazla kurcalamayım ben sağol :)
erkekler ağdamı yapıyormuş =)
öyleymiş erkek kuaförünün önünden geçince görüyorum ağda yapılır diye yazıyor :)
erkek oldukları içindir!
tüm bedeninin kıllarını alıyorlar ama bir tek orayı bırakıyorlar güzel durmuyor
erkekler agda mi yapiyormus? oww
he yaa kadınlardan geri kalır yanları yok artık
bir erkek agda yaptiriyorsa büyük ihtimal gögüs killarini da yaptiriyordur. sen karistiriyorsun bence agda yapan erkeklerle yapmayan erkekleri.
demek istediğim iki göğsünün arasını bırakıyorlar onu kast ediyorum ben
ben de sana diyorum ki erkek agda yaptiriyorsa o killari da birakmaz aldirir.
bilmiyorum valla hep görüyorum orasında azcık bir şey bırakıyorlar almışken tam almıyorlar işte
ben hic görmedim, bahsettigin sahis sevgilin falansa psikolojik dengesi bozuk olabilir, heryerini aldirip orada kil birakmak biraz garip bir psikoloji olsa gerek.
yok sevgilimin öyle bir durumu yok neyse ki, ben diğer erkeklerde gördüklerimi söyledim dediğin gibi garip bir psikoloji
diger erkekleri ciplak görebilme imkanini nerden buldun? nereden biliyorsun diger tüm killarini aldirip sadece gögüsde kil biraktiklarini? ilginc.
plajda, yüzme havuzlarında, televizyonda falan görüyorum hepsinin üstünü çıkartıp tek tek bakmıyorum
muahahha bacaklar kollar alinmis ve sadece gögüsde kil var? zaaaaaaaaaaaaaaa
yok yaa bacaklarda kollarda sorun yok alınmamış yani sadece göğsünü komple almışlar ama o arayı bırakmışlar azcık
alin bunu burdan.
ne ağdası yaa erkeklerde yenimi çıktı bu moda
evet geç kaldın
erkeklr agda ne zmn yptrıolrmıs hc duymdm
erkek kuaförleri bile artık yapıyor ağda
olabilir, ama artık erkeklerde ağda yapar oldu
erkekler ağda mı yapıyorlarmış
evet artık şimdi ki erkekler ağda da yapıyorlar
kınıyorum
ağda yapmıyorum ztn az
ben ağda yapmıyorum :D
bende kı, tüğ çıkmıyo.