Arkadaşlar yarın itibari ile hiit kardiyo yapmaya başlayacağım sizce nasıl yapmalıyım kaç dakika yapmalıyım ya da gün içerisinde kaç set yapmalıyım yanında hangi spor ile desteklemeliyim
SİZ NELER YAPIYORSUNUZ?
SİZ NELER YAPIYORSUNUZ?
Ben yarım saat yapıyorum arkadan setlerimi tamamlıyorum ve sonunda soğuma olarak bir kardiyo daha var. İlk defa yapacaksan zorlama fazla günlük olarak süreyi arttır
Çok güzel sen neler yapıyorsun
@Poligon 167, 65
@Yenihayatabaslangic size sormadim ki
buradaki amaç ansızın yükselmek ve yavaşlarken hızı bitirmemektir. örnek vereyim ben HIIT antremanı ip atlamayla yapıyorum. 5 defa yavaş tempo atlıyorum 20 defa seri atlıyorum ama çok hızlı sonra durmaksızn 5 defa yavaş 20 defa hızlı toplam 50 oluyor bunu da 30 saniye de yapıyorum. bunu x10 çarp, 10 defa tekrarlıyorum aralara squat da var.
Harika bende youtubeden tugce alpayin hiit kardiyo iki tane videosu var onları yapacağım
Teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Bu hııt meşhur olmadan önce "No equipments" başlığı altında çıkardı bu çalışmalar. En iyisi kadın için bu
Erkek için Chris Heria.
Teşekkürler
Boy kilo kaç
167,65
Sporcu olarak yardımcı olmamı ister misin
İstemem mesajdan atmak dışında pek bir işe yaradığınz söylenemez sonrasında ne iş yapıyorsun vücudunu atabilecegin bir yer yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?