Daha çok mekik mi
Daha çok kardiyo mu
Neleri yemeyi kesmem lazım?

Burdan gördügüm kadarıyla senin daha tam çikmamiş ama çikmak üzere olan cukurları az da olsa bellli olan 4 lu geniş karın kasların var ki bence cok da çıkmasın kızlara fazlası yakışmıyor tavsiyem basit, kardio devam et karın eğzersizlerini kendi ağırlıgında estra kilo olmadan cok set cok tekrar yap (amaç kasları daha az büyüterek yağları daha cok yakmak ) cokda abartmadan sonuçda orası küçük kas gurupları karbonhidrat olarak yulaf, bulgur vb tüket squat hareketleri yap
Cevap
12Cevap
Yağ oranını düşürmen ve kas oranını artırman lazım ama gördüğüm kadarıyla alt karın kası daha zayıf kalmış oraya yüklen biraz
Plank yapıyorum 3 5 set işte o tüm karnı çalıştırıyor zaten :d
Chole ting yapıyorum
Daha ne istedigini bilmiyon ki fitness literatüründe karın cizgisi diye bisey mi var
Ab crack yaz var mı yok mu görürsün
Tamam karin kaslari ortaya çıkınca oda otomatik belirginlesiyo sen öyle bir demişsin ki sanki orası ayri bir kas grubu
Sahada ağırlaştır mekikleri karın egzersizlerini birde bunları yaptıktan hemen sonra kardıo yapmalısın
Evet hemen sonra yapıyorum
Takip et
Zamanla yavaş yavaş olur o kasma
Umarım ya inş
Danladan mı kıskandın
Danla kim
Danla bilic
Yok görmedim takip etmiyorum benim sosyal medya hesabım bile yok zaten 😀
Onun için özel karın antrenmanları var
Demiyoruz bir şeyler
Evet en çok plank yapıyorum ama kollarım ve omzum çok güçlü olmadığı için zorlanıyorum yine de deniyorum. Teşekkürler
Karın çalışarak. Ama çok güzelsin 😍
Daha cok kardiyo
Daha çok kardiyo mu daha çok mekik mi
İkisini de yapıyorum ama göbekte bir miktar yağ var geçende paylaştım tam düz değil düze yakın ve ortadaki çizgi de tam belli değil
Umarım teşekkürler
Diyet + spor
Mekik
Karın egzersizi yapıyorum
Devamke
Bisiklette var :)
Aynn bisiklet ile kardiyo yapıyorum
Super vallah hic spor salonuna gerek yok evde malzemelerin var
Aynn evdeyim o yüzden
Siyah yakismis :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?