Sevilen tarafıyla taraftarı toplayalım hiç birşey neden eskisi gibi değil hokkabaz kaynıyor sahada hakemler parali iddali yapmak zorunda mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Takımları tercih edilebilir yapan kültürü ve taraftarıdır. Beşiktaş'ta ikiside mevcut. Sevda başarıyla ölçülebilen bişey degildir. Öyle olsa ikinci, üçüncü ligdeki takımlar dolu tribünlere oynamazdı.
Cevap
6Cevap
Renkleri bile sevmeye yeter be var mı daha asili? 🖤
Birisi Tribün sevdası mı dedi :)
https://www.youtube.com/embed/2nvu5CKyb1wAşk mı SAKARYA SPOR Tribün mü TATANGALAR..
Türkiyeye Damga vuran TRİBÜN SEVDASI..!
Beşiktaşlılar horror story
Az kaldı az 😅
Yok canım ne münasebet 😅 Hangi Beşiktaşlıya Samsunspor desek yuzu ekşir gozlerinin ışığı söner.
Haksızlık konusuna gelince sizin tüpçü o kadar yönetti TFF’yi duzeltseydi ya
Geçmişe gidersek sek sek oynar dururuz burda yüzüm ekşimiyor gözlerimdeki ışıkda sönmüyor aksine gurur duyuyorum renklerini seviyorum Beşiktaşı yenilecegi ya da kaznacgi icin degil Beşiktaş olduğu için seviyorum
Ama yenik düşüp sinir krizi geçiren renktaşlarimiz var onda birşey diyemem saygi duyarim sonucta insanevladi bazi seylere yenik düşmek istemez ki buda tüm spor dalinda vardir kimsede inkar edemez.
Haksizlik konusu diyorsun da senin o tüpçü dedigin Adam en azindan TFFyi yonetimine geçebildi oraya erişemeyenlerde var. Eşik kazmayi bilenler bunun sebebi her boku bize atıyorlar. Unutmadik gazete manşetlerini spor kanallarindaki yorumlari asilsiz palavralari
Ancak biz bir taraftarın tuttuğu takımı neden tuttuğunu tartışmıyoruz. Herkes gönül verdiği takımı görülen seylerden ziyade gönlünde hissettiği icin pesinden gidiyor. Bu sende Beşiktaş için boyle bende Samsunspor için böyle.
Evet geçmişin pesinden gitmek anlamsız. Gündelik durumları geleceğin kör bağı haline getirmek lüzumsuz. Ancak haksızlıktan, eşik kazmaktan, gazete manşetlerinden, yorumlardan bahsedeceksek vicdan sahibi herkes bilir ve kabul eder ki bu ulkede en buyuk haksızlık, asagilama, hor görülme Anadolu takımlarına yani bizlere yapıldı yapılıyor.
Samsunspor olaylı Beşiktaş macından sonra turk futbolunun gunah kecisi ilan edildi. TFF her külübe rutin olarak uyguladığı transfer tahtası esnekliğini Samsunspor icin kaldırdı. Transfer yasakları, puan silme cezaları derken takım bir onceki sezon ilk beste bitirdiği ligden bir sonraki sezon küme düştü. 1. lig’de iki defa play-of finalinde saçma sapan nedenlerden dolayı Samsunspor’a taraftar yasağı koydu. Lige çıktık o yıl ozellikle ligin ikinci yarısında goz gore gore hakemler tarafından doğrandık. 1. lige tekrar düştük aynı transfer yasakları puan silme cezaları yakamızı bırakmadı. Buna ragmen yine play-Of’ta final oynadık. Bir sonraki sezon ekonomik nedenlerden dolayı küme düşmekten son anda kurtulduk. Onun bir sonraki sezonu turk futbol tarihine kara bir leke olarak geçen Denizlispor maçı ile tarihimizde ilk kez 2. lige düştük. Turk futbolunun nice efsaneler çıkarmış, Atatürk armalı ilk ve tek kulübü Samsunspor kayyuma kaldı. Tamam belki ekonomik nedenler kulübün kendi sorunu diyebilirsin ancak sportif anlamda surekli onu kesilen, oculenen, ötelenen bir kulup nasıl ekonomik gelir elde edebilirdi?
İste o yıllarda TFF yonetimi tüpçüdeydi. Adalet, hak diyoruz ya hani. Gördük tupcunun ve Beşiktaş lobisinin hak ve adalet anlayışlarını. Niceleri kurban gitti hirslarina. Mersin idman yurdu, Vestel Manisaspor, Gaziantepspor.. Artık sayelerinde amatör ligdeler koskoca çınarlar.
Adaletsizliğin, haksızlığın ne oldugunu anlamak ve öğrenmek istiyorsanız bırakın 3 büyütülmüş takımı da dusun bakalım bir Anadolu takımının pesine. Görün nasıl oluyormus adaletsizlik haksızlık dışlanmak ötelenmek. Vesselam
Beşiktaş'ı özledim :(
galatasaraylıyım ama senin için beşiktaş stadına gelirim hani zamanında yapmışlığımız var:)))
En büyük FENERBAHÇE 😎😎
Çünkü en büyük Galatasaray
ask 8 harflidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?