Saç Bakım Saçınızı hiçbir futbolcunun tarzında kestirdiniz mi? futbolöyküleri Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Saçınızı hiç bir futbolcunun tarzında kestirdiniz mi? Mesela Ümit Davala saç modeli gibi. Saçınızı hiçbir futbolcunun tarzında kestirdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
qwerty_89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Zidan gibi olurdu heralde 😂😂 şaka şaka efsanevi oyuncu david beckham ama manchester unitedin 7 numaralı formasını giydiği dönemlerde olduğu gibi 😁😁 0 0 Yorumla
denizdamar18 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Evet bir defa tıpkı Pepe gibi kafamı kazıtmıştım pişman oldum sonra şimdi yine 3 numara yaptım. 0 0 Yorumla
CatKong Takip Et Master Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Bir kere reus tarzı denemiştim ama sonra 3 numara vur dedim 0 0 Yorumla
Ragnar-Volarus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 71% +1 yıl 2002 Dünya Kupası'nın olduğu sene hepimiz Ümit Davala gibiydik :D 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Selam,Hayır ben arka ve yanlar kısa üst kısmının kırıklarını aldırıyorum...Özenti olmanın alemi yok 😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl valla berberler kapalı kendim kesiyorum makineyle üstu 4 numara kenarları sıfır yaptım baya cekici oldu 0 0 Yorumla
21kerim21 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kestirmedim ama feno ronaldo tarzı bir ara cok popülerdi 0 0 Yorumla
sessizkaranlık03 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Hayır. Arkadaşım ümit davala gibi kestirmişti 5 dk sonra babası hem dövdü hemde sıfıra vurdu 🤣🦇 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaleci saçlı adamın saçını çok beğeniyorum o tarz, kıza da çok yakışıyor, deniycem 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Zidan gibi olurdu heralde 😂😂 şaka şaka efsanevi oyuncu david beckham ama manchester unitedin 7 numaralı formasını giydiği dönemlerde olduğu gibi 😁😁
Evet şu an saçlarım bu model🙂
Evet bir defa tıpkı Pepe gibi kafamı kazıtmıştım pişman oldum sonra şimdi yine 3 numara yaptım.
Bir kere reus tarzı denemiştim ama sonra 3 numara vur dedim
2002 Dünya Kupası'nın olduğu sene hepimiz Ümit Davala gibiydik :D
Selam,
Hayır ben arka ve yanlar kısa üst kısmının kırıklarını aldırıyorum...
Özenti olmanın alemi yok 😎
valla berberler kapalı kendim kesiyorum makineyle üstu 4 numara kenarları sıfır yaptım baya cekici oldu
Kestirmedim ama feno ronaldo tarzı bir ara cok popülerdi
Hayır. Arkadaşım ümit davala gibi kestirmişti 5 dk sonra babası hem dövdü hemde sıfıra vurdu 🤣🦇
Davala Euro2002 ortalığı yakmıştı ^^
Kaleci saçlı adamın saçını çok beğeniyorum o tarz, kıza da çok yakışıyor, deniycem
Hayır
Hayır
Evet, Cristiano Ronaldo gibi yapıyordum.
Hayır
Hayır.
Hayır pek özenmem
Hayır