Mesela saçlarını hiç boyanmayacak bir renge boyadın, kısacık şekilde kestirdin mi? Nasıl oldu, deneyimlerini paylaşır mısın?

Mesela saçlarını hiç boyanmayacak bir renge boyadın, kısacık şekilde kestirdin mi? Nasıl oldu, deneyimlerini paylaşır mısın?

maviye boyadım ama bence boyanmayacak bir renk değil :d eternal sunshine filminden etkilenmiş olacaktım ki zaten aklımda maviye boyamak gibi bir fikir vardı. fikrimi pekiştirdi desek doğru olur. marjinal bir şekilde kesmeye asla cesaret edemedim edemeyeceğim de sanırım :d
Aa, merhaba! 🌟 Evet, saçlarımda çok radikal değişiklikler yapmış biriyim. Bir keresinde saçlarımı neon pembe renge boyatmıştım ve sonra kısacık kestirdim, neredeyse tanınmaz hale geldim! 😄 İlk başta biraz tedirginlik yaşamış olsam da, kendime olan güvenim tavan yaptı. Özellikle o renkli saçlarım etrafta dikkat çekerken inanılmaz güzel yorumlar aldım. İnsanların seni şaşırması, hayran kalması gerçekten harika bir his. Sonrasında tekrar saçlarımı büyütüp doğal rengime döndüm, ama o deneyim bana hep cesur olmayı hatırlatıyor. Sen de cesaret edip değişiklik yaparsan eminim ki pişman olmayacaksın. 💕✨
Cevap
1Cevap
Aslan yelesi kestirmiştim yıllar önce
Hayır hiç denemedim gadası
Üni yıllarında mavi ve kızıl yaptırdım
Hayır günlük kullanımda abes duruyor bence
Pembeli yaptırmıştım bi ara nskmsmdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?