Spor Boş kutu kola kutusyla maç yaptınız mı hiç? aypipim Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor biz küçükken çok yapardık fakirlikten topumuz olmazdı kutu kolayı ezer onla maç yapardık Boş kutu kola kutusyla maç yaptınız mı hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
futbolöyküleri Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Spor konusunda 668 cevap paylaştı. Kola kutusuyla değil ama pet şişeyle çok yaptım 1 2 Yorumla aypipim +1 yıl bunu kime anlattıysam dalga geçtiler ama bizim ne topumuz vardı nede halı sahamız ama aşk engel tanımıyordu iki tane taş koyup kale yapardık şişeylede top yapıp oynardık Yorumla futbolöyküleri +1 yıl bu dalga geçilecek bir şe değil ki. Futbol bir aştır bunu anlamayanlar böyle konuşur. Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Spor konusunda 484 cevap paylaştı. Yaptık tabi ki de 1 1 Yorumla aypipim +1 yıl ne günlerdi be ne bir topumuz vardı ne bir halı sahamız 2 tane taş koyup kale yapardık top yherinede kola kutusu kullanırdık Yorumla
Amon_RA_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Yaptım 😔 federasyon affetsin mahalleli utansın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kola kutusuyla değil ama pet şişeyle çok yaptım
bunu kime anlattıysam dalga geçtiler ama bizim ne topumuz vardı nede halı sahamız ama aşk engel tanımıyordu iki tane taş koyup kale yapardık şişeylede top yapıp oynardık
bu dalga geçilecek bir şe değil ki. Futbol bir aştır bunu anlamayanlar böyle konuşur.
Yaptık tabi ki de
ne günlerdi be ne bir topumuz vardı ne bir halı sahamız 2 tane taş koyup kale yapardık top yherinede kola kutusu kullanırdık
Yaptım 😔 federasyon affetsin mahalleli utansın
Hayir yapmadim
Çooook
Hayır yapmadım 😀