Güreş, boksör, karete, Valeybol, koşu sporları bu mesleklerden bir eşinizin olmasını ister miydiniz ya da görsellerde olmayan bir meslekte yazabilir siniz bay ve bayan Arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum ☺️🌺
ben beden egitimi okuyorum bu bolumu okuyan ogrenciler ya da sporla ugrasanlarin libidosu kesinlikle yuksek oluyo kendimden biliyorum yani egzersiz % 1.000.000 cinsel istegi arttiriyo o yuzden bu meslek grubunda olmasada spor yapmasini isterdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evimizde bir spor odası olsun isterdim eşimle beraber orda spor yapardık😂 bir de masa tenisi oynamak isterim evimde olursa iyi olur
İsterdim tabikide ama benim önceliğim saygı sevgi dolu güvenebileceğim bir eş
ben beden egitimi okuyorum bu bolumu okuyan ogrenciler ya da sporla ugrasanlarin libidosu kesinlikle yuksek oluyo kendimden biliyorum yani egzersiz % 1.000.000 cinsel istegi arttiriyo o yuzden bu meslek grubunda olmasada spor yapmasini isterdim
Fazla sporda erkekte iktidarsizlik yapiyor diyolar
@SİSTEMB0ZAN yapmaz hic bisi olmaz valla bizim okuldaki bölüm hocalarının hepsi sapık :D
Hangi okul
Ben sert vücutlu kadınlardan hoşlanmıyorum. Bacaklar adaleli vb. maskülen geliyor, modumu düşürüyor.
Ben jimnastik ci isterdim düşünsene pozisyon bollugunu
İsterdim şahsen.
Sporunu evinde yaparsa evet
Niye evinde örn Valeybol evde mi oynacak
Istemem o zaman
Düşünce yapınız iğrenç
Ben esimin vucudunun herkesce gorulmesini istemiyorum. Nesi iğrenç?
Bol giyerekte yapabilir ayrıca sadece bayanların gittiği yerlerde var
Oyle yerlerde sorun olmaz. Ben fotodaki gibi minili giyip voleybol oynamasini istemiyorum. O vucut belli olmayacak
Şu herşeye iğrenç diyen kızlara iğreniyorum. Millet sizin değer yargılarınıza göre yaşamak zorunda mı
zor bir haya ama ben kabul edebilirdim
Olabilir neden olmasın..
Olabilir neden olmasın
Güreşçi olsun isterdim
Bu bel kırar yalnız 😂😂
Çok isterdim.
spor yapmalı
Evet sporcu olmasını isterdim.
bende biraz kas var sende o şekildemisin
Spor mu yapıyorsun
evet sen
Ben görseldeki sporları takip ediyorum sevdiğim sporlar imkanım olsa kesinlikle uğraşırdım
Peki hangi spor u yapıyorsun
fitness yapıyorum hiç güreştinmi birisiyle
😂 Hayır tabiki ama izlemeyi severim sen güreştinmi
evet 😂 güreşle ilgileniyorsanız kilit yapmasını biliyorsundur ama 😂
Severim güreş karete boks maçları falan ama öyle pek tekniklerini bilmiyorum sen iyi biliyorsun sanırım
yapmışlığım var hiç biriyle bilek güreşi ya da kavga ettinmi
cevap vermicekmisin canım
İstemem.
Olabilir
Evet isterdim
Cıks
Buz hokeyi güzeldir.
İsterdim