Fitness yapan bir erkek veya kadin devamli dikkat çeker buda gayet normal. Yani Fitness yapan kizlar daha dikkat çekicidir normal bir kiza göre.çünkü fiziyi her$eyi spor yaparak $ekillendirdiyi için daha çok sexy görünüyor
Karın bölgelerinde yağlanma olmuyor daha enerjik ve pozitif olabilirler. Spor hertürlü stresten uzaklaşmamı sağlar. Bazıları içinde güzel kalça görünüme sahip olunuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fitness yapan bir erkek veya kadin devamli dikkat çeker buda gayet normal.
Yani Fitness yapan kizlar daha dikkat çekicidir normal bir kiza göre.çünkü fiziyi her$eyi spor yaparak $ekillendirdiyi için daha çok sexy görünüyor
Çekmiyor genelde kasları ile beyinsizlikleri doğru orantılı oluyor dış görünüş önemli ama beni zeka etkiliyor
Bence çok da çekmiyor aşırısı itici geliyor erkeklere ama ince bel hafif karın çizgiler dik bir popo göze hitap ettiği için olabilir
Karın bölgelerinde yağlanma olmuyor daha enerjik ve pozitif olabilirler. Spor hertürlü stresten uzaklaşmamı sağlar. Bazıları içinde güzel kalça görünüme sahip olunuyor.
Genetik trainer bir arkadaşım var adam ilik, bir kez olsun bir takılalım demedim. Desemiydim aceb
vücut mükemmel oluyor kim beğenmez öyle kızı
Çünkü fizikleri evde oturul hamur işi yiyen türk kadınlarının üzerinde oluyor :)
Estetik olarak göze hitap ediyor en önemlisi de spor sağlıktır
Popo geliştirmede iyi bir dal
Fizikleri güzel oluyo çünkü ve ortak yön 😀
G.ötler kalbin aynasıdır.
Taş gibi olduğundan olmasın 😂😂👍
Kaslı kadn ilgimi cekmiyor..
Dolgun fitnesçı kizsa ilgi ceker sadece
Yorumları okumaya geldim
Fizikleri güzel olduğu için
vücudunuza iyi bakıyorsunuz. ve tabiki tayt!
Vücut hatları yüzünden
Görselliğin kölesi olanlar buraya doluşsun şimdi
Kasları var çünkü
Sen fitnesci mısın