Beni daha el kadar bebeyken birinci sınıfta, İstanbul Üniversitesi Basketbol Kulübünden seçmişlerdi, o zamanlar uzunduk tabi yaşıtlarımıza göre sonra kısa kaldık shshs
Baya bir süre eğitim aldım sonra babam “benim kızımın elleri kocaman, vücudu hantal gibi olur basketbol kız sporu değil” diyip aldı ahshs orda bitti kulüp geçmişim püüü Babişko sjsjsjs
Lisanslı basketbolcu olacakken parayı kıracakken düştüğümüz durumlara bak 😂😂😂😂
Çocukluktan beri ilgi duyduğunuz bir spor dalı var mı?
Neredeyse hepsi, futbol temelimdi, sağ açıkta çok iyiydim. Yüzdüm, basketbol oynadım ama ona yeteneğim yoktu, voleybolda da iyiydim aslında, tekvandoda da. Özellikle rakip sinir edici olursa çok daha hırslanırdım. Hiçbirinde devamlılık olamadı maalesef. Geçici düşündü ailem, okul, sınavlar filan dediler yarım kaldı. Ama futbolda iyiydim laf olsun diye demiyorum, oynasaydım en kötü ikinci ligde oynardım. Yazık oldu düşününce. Betonda rove şota çeken biriydim be..
Sene 2004 ben (1994) 10 yaşında iken (1987) 17 yaşında ki. Rus ablamız. Karşısındaki efsane raket ABD li Serena Williams reyizi 6-1 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenerek şampiyon olmuştu. 17 yaşında ki sharapova nın o çığlıkları hala kulağımda.
Hiç unutmam ölebeledeğeel. Sonrasında tenis aşığı oldum işte. Erkekler de yaşlı kurt Federer Kralı ve Toprak kralı Nadal, Kadınlar da Sharapova ve SerenaWilliams ablamızı severim.
futbol çok severdim oynuyodum hatta nbi ara topu ayağımla basket potasına atıyodum :D :D ama koşmadığım için hocalar hep beni kadro dışı bırakıyodu :D :D bende eğitime yöneldim :D
Sen bir seçmelere katıl hele gerisi gelir. Yetenek varsa zaten tutarlar elinden biraz antranman yap seçmelere gir zaman geçmeden. Basketbolcu olmak için üni zorunu değil ya.
En İyi Cevaplar