Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Valla onu bilmiyorum da, ilk resimde dergi mi kitap mı her ne ise, neden sehpanın altına çaresizce sıkıştırılmış, onu çözemedim..
bunamı taktın cevağ versene soruya
Bellimi olur ummadık taş baş yarar dikkat li ol kestaneyi çizdirme 😂
sence hangimiz güçlü ama 😂
benü bir kac kere yere düşürd ama o nasol oldu
güreşte yenermi yani beni
sence die be görünüş😂
o zamna yener denemeyimmi hiç
rezil olursam
beni bir kac kere kilide almıştı
bendne güçlü olduğumun farkındamı sencw
dediki bir kax kere kızınca seni hilla dövümmi dedi
neden yapamaz 😂
ya söyle kankaa
kolymu cevirirse yasa yere düşürmeye kalkaesa
ben sövsene dedim ona bhir kere bana deid sen kaşundın yere düşürdü spmdan sonra arkada ellermle ayaklarımı birbirine bileştirsi
bana yaptığı şeyi okudumöu almasam nolue ki
var ne diyim sevgilim beni dövüyormu sitim
susayım o zaman
Sevgilinin boyu senden uzun bence ve omzu geniş bir kızmış maşallah pehlivan
güçlümü yani
omu demek
Cevap
10Cevap
İkiniz de fos çıktınız :D sevgilin daha güçlü duruyor ama neyse :D
daha güçlü olduğunu nerden anladım
ikinizde güçlü değilsiniz size 1000 basarım :D
aynen sensün
Kaslardan mı belli olacak kimin güçlü olduğu
evey hangimiz daha kaslıyız sence
peki hangimiz güçlüyüz sence
seni çiklet gibi çiğner
nasıl anladın
nerden belli işte
Ikinizde kendinizce iyisiniz
benden güçlümüdür sence
Sende biraz daha kas var ama kızda kendi çapında iyi , güçle kas farklı şeylerdir , sende biraz daha fazla kas var ama belki kızdada güç var , kızdan beklenmez gibi önyargıya düşme çok güçlü olabiliyolar
benü bikackere yere düşürmüştü
Kardeş sorma diyorumya güçlü oluyorlar , kadın diye hafife alma , spor hocaları vardır mesela çoğü erkeklerden hem daha kaslı hem daha güçlü vallahi ya🤔☺️
gördünmü hiç öyle biri😂
Valla bro eskiden fitnesa gidiyodum 4 hoca vardı ben ikisini daha çok karşılaşıyodum biri erkek biri kız , hanımabla o zaman benden güçlü veya kaslıda olabilirdi, yani şu anlamda dedim bazi erkeklerden daha kaslı bile sayılırdı , ama umrumdamı değil , hem hoca dikkatimi çekmedi , hemde ondan kat ve kat iyiyim güç bakımından
lız la bilek güreşi yaptınmı hiç
Yok be hoca benden büyüktü 25 ila 29 arası bişeydir , sadece meraba dediğim hocamdı nasilsın vs dahasj yok abla olaraktı
yenermiydi yapsanız
O zaman evet , hem ben bilek güreşi sevmem illa bir insanla güç gösterisine girceksem kavga oluddu bu 😌 ama tabi hayır denemedim , oraya kaç kişi girip çikiyor böyle zincir gibiler 3 yerleri var , büyük bir yerdi , tutupta hocaya gel bilek güreşi yapalım demek biraz olmazdı işte , hem ordakilere bakmazdım bile yüzlerine en fazla yanima gelene selam verir geçerdim sporu yapar çıkardım.
Konudan sapmayalım yinede sen hanımabladan kork😌☺️🙃
denemeyimmi yani😂
Yoo denede , erkek arkadaşların gibi değil kızı incitme , ya da ne diyim o seni incitmesin bilek güreşindeki tecrübenizi bilemem , ama sana önereceğim taktiğim , ne ez nede ezil 🤣☺️
benü bir kaç kere kilide almıştı
Valla ne diyim bro , sevgilin sözünden çıkma , ezer geçer seni , ne derse evet de yoksa vallahi acımaz döver🤣🙃 ( gülücüğe takılma gayet normal güzel anlamda attım) bence seni kilide alması hatta dövebilmesi güzel birşey.
neden güzel
Ne bilim bence hoş bişey , ilişkiniz güzel , onun da güçlü olması , sende iyisin , la (ya) tam birbirinizi bulmuşsunuz işte okey
her kızdığında şey diyiyoe yine seni döveyimmi hilla diyiyor
Valla bro ne güzel ilişki , vallahi gelecekteki eşim bana bunu dese ne bilim içten içe hoşuma giderdi , ayrıca kız kendini güçlü bilmesi ona mutluluk verir , ama eşitliği sağla. Güç uygula demiyorum psikolojikmen eşit olun.
ben dedim yerse döv deidm beni paket gibi katladı kilide aldı elleirm ve bacaklaeım arkada birbirine deyiyordu en som
Vay be bro ne güzel , işte sevgilinle gurur duysana , vallahi bana kalırsa çok güzel bir his olurdu
sayaak yemekmi
Yani bunu gelecekteki eşim yapsa veya gelecekte sevgilim olucaksa hoşuma giderdi ciddi ciddi , bro sende ezdirme ama tepkide verme ne bilim vurucaği zaman yumuşat onu güzel sözler de romantik ol o anda vurmazda
bende kaeşolık veriyorum oma
Ne kadar karşılık veriyosun?
bütün güçümle
Yapma be bro bu kadarmı sana dokunuyor🙄 düşmanın değil be bro sevgilinn , kendini kötü hissetme o da sana kin beslemiyorya belkide biraz kendisini güçlü hissetmek istiyordur
gel güreşelim dedi bana napim sence
Bro kızı sakın nakavt etme , bırak o seni etsin, ama bilmedende olsa canınıda yakmasın (herşeyin sınırı var) biraz ona onun güçlü oldunu hissetir ama kendinde başkasına karşı olunca gücünü belli et ya da başka bir şekilde ama ona zarar vermek istemedini belli etki kendini iyi hissetsin , bırak o kazansın sen kendini biliyosun sonuçta , ha tabi güreşden kaçınsan daha iyi olurda. Bu arada hem sana arkadaş tavsiyesi hemde psikolojiyle bir bağım var eğitim alıyorum denebilir yani psikolog olmayı seviyorum ( iki bölüm okucam) biri muhasebe kendi mesleğim diğeride psikolog yani tavsiylerimi gönül rahatlıyla uygulayabilirsin.
ben göatermesemde o güçlü ki
Aynen öyle bro , ilişkinizde güzel , vallahi ne diyim hayırlı olsun ALLAH herkese böyle güçlü bir eş versin ne diyim senin tabirinle sevgili , iyi güreşler bro☺️😌
kacıyoemusun
Yok be bro birşey olursa yazarsın şimdi siteden çıkıyorum bisey olursa yaz sen ben bakarım😌herhangi sorununda
ben sataşmayımmı yani cokmu canımınyakar
Evet bro geride kal hem can yakar hemde durduk yere başına bela alma , kızı romantizme it yani ne bilim elini tut biryerleri gezin , sana sataşmaya yer aramasın aklina gelmesin.
benim kolumu kırıyordu bir ara neredeyse ağlattı bildiğin yalvardım ona
Vaybe bro ne güçlü kızmış vallahi ne diyim çok güzel eş olur ondan , ama tabi sen yinede onu yumuşat mesela çiçeksepetinden maksimum 50 tllik bir kolye alsan o yumuşar ya da bir çikolata bile yumuşat ki onu o da sana yumuşak olsun. Yani aşkınız içinde iyi olur
beni güçsüz görüyordur dimi
Yok bro kızlar daha farklı düşünür senin ona kıyamadığını vs. Sakın kendini güçsüz hissetme , kız biraz kendini güçlü hissetsin
bana dediki sen bana karşılık veremessin dedi
Bro mesela sende onu kucakla sonra hafif bir zemine bırak (yanlız ortama yumusak yer olsun) yavaşca , dayat atmada yemede. Diğer bir değişle vurma savun kendini kızda abartmasın yani
he savunuyorum ki üstüne cıktım kollarını tutmaya karktım bacayla kafamı yakaladı
Vay be bro hanımablaya bak vallahi ALLAH banada beni döven bir eş nasip etsin , ne diyim , yalnız hep kavga olması biraz şey ama kız biraz gelişmiş sen dikkst et romantizeime it kızı yeterli zamanla yumuşar.
kız benden kücük bidr boyu 1 60 falan
Boy olarak sen kaçsın, yaş olarak?
Güç kasa bakmaz kardeşim, sevgilin güçlü :))
nasıl anladın
nasıl oluyoe o nerden anladın
sıkmadığını nasıl amladın
bilek güreşinde yenermi yani o
zorlanırmı sence
ben normal ciddi yapsak diyiyoum onda değilim ciddi yapsak nolur sonux sencw
cevap vericekmiainiz
e dedin ya ilk sıkmamış bile güçlü olsupundan emin falam diye
Sen daha güçlüsün bilader
nasıl anladın kanka
Ben daha güçlüyüm mk
soeuya cevap ver
Ben güçlüyüm
soruya dzgün cevap verixekmisin
Şaka mısınız mk
neden
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar