Kaslı kasıntı ve sporcu erkeklerin penisi ufacık oluyor. Çok acınası değil mi? Bir de erkeklik taslıyorlar.
Steroid kullana kullana erkeklikleri ölüyor haha
Steroid kullana kullana erkeklikleri ölüyor haha
Bu soruyu soran muhtemelen gö* göbek salmış hatta yağlardan penisi içine kaçmış eziklik psikolojisi yaşayan bir erkek başka açıklaması olamaz asfs😂
Her sporcu steroid kullanmaz bu bir hatta çok az sporcu steroid kullanır ki çok pahalı bir şeydir steroid.
İkincisi kilo arttıkça yani yağ oranı arttıkça o bölgeyi yağ kapladığından şişman erkeklerin cinsel organı yok denilecek kadar küçülür ama senin sporcu dediğin insanların yağ oranı yüzde 10 u geçmez.
Üçüncüsü spor demek kondisyon demektir ve iki üç harekette nefes nefese kalıp işi bitmez spor yapan erkeğin.
Daha çok sayılabilir böyle zaten estetik görüntü farkıyla tatmin olmayı söylemeyeceğim dahi.
Yani bence başkalarına çamur atmak yerine kadın profilinin arkasına sığınmak yerine git de az spor falan yap ama kendin için yap.
Bilimsel olarak doğru. "Vücuda yapay testosteron enjekte edildikçe testisler testosteron üretimini durduruyor ve görevden istifa ediyor. Üretim süreci durunca testisler de greve gidiyor ve küçülmeye başlıyor. Ancak arkadaşları küçülüp büzülse de penis coştukça coşuyor. Yani steroid kullananların vücutları daha az sperm üretiyor. Buna karşın cinsel arzuları genellikle artıyor. Bazı durumlarda, bu artan cinsel isteğe ve bitmek bilmeyen enerjiye iktidarsızlık da eşlik edebiliyor." denmiş. Spor yaparken bu tür takviyeler aşırı gereksiz, hem görüntü bozukluğu hem de kalıcı hasara yol açıyor.
Buyukte olabilir kucukte bunlari neden takiyorsunuz biz insaniz herkez farklidir herkezin organi farklıdır biri kucuk olsa hemen elestirip küçük goruyorsunuz adamlarin oz guvenlerini aliyorsunuz işlev onemli seni mutlu etmesi onemli yatakta degil gercektete oyle hersey o değil .. yok oram kara, buram küçük/büyük bilmem ne gecin bunlari artikkkkkkkk
Tam bir esas kız...
Ben uzaktan izliyorum bamya ve muz severleri...
Kızlar küçümsemeyin, aç kaldığınızda ikisinede saldırırsınız...
Ne kadar da doğru bir yorum bamya muz farketmez önemli olan işlevi değil mi?
Cevap
72Cevap
"Bir de erkeklik taslıyorlar."
Erkeklik sana göre penis boyu ile mi oluyor?
O zaman kral aslan değil mavi balina olmalıydı sana yetmez ama baya bir gideri vardır mavi balinanın penis boyu olarak
Benimkini sorarsan çok kısa işine gelmez peşinen söyleyeyim
O dediğiniz sekste skor yapma peşinde olan erkekler için evet ama skor yaptıran erkek için penisin kadın için önemi olmamalı işlevi önemli boyu değil . burda birde su var büyük olsun ama islevin önemi yok benim için diyende olur ama kadınlar bence işlevi iyi olan bir peniste daha mutlu olurlar kisada olsa
özgüven yokluğu kasıntı yapar...
o yoksunluk da genelde cinsel organa karşı hissedilen güvensizlikten kaynaklanır...
tespit doğru...
ama aynısı kızlar için de geçerli...
en seksi, en verici kızların seks hayatı pek yoktur...
hanım hanımcık, sessiz sakin olanlarsa çatur çutur sevişir...
asıl acınası olan senın gıbıdeneyımsız bırının penıs boyunun zevkle cok alakalı olmadıgını bılmemesıdır.
Kaslı kucuk penıslı erkegı buyuk erkeklere tercıh ederım
Gerçekten bu işten anladığın belli tebrikler en mantıklı yorum bence
Öyleyimdir😊😄
O kadar emin konusmus ki sanki bir spor salonunun cinsel ihtiyacini tek basina goguslemis gibi 😂
😂😂
Bir insanin penisinin kucuk olmasini acinasi bir durum olarak gormen ayiplaman ya da suclaman acinasi bir karaktere sahip oldugunu gosterir Filtreden gecti mi?
Arkadaşın sevdiği kızı kaslı biri ayartmış buda burda kaslıları küçümsemeye çalışıyor fake hesapta aslanım kızlar biliyor kimin ne olduğunu sporun peniz boyu ile alakası yoktur.
Bu hesabın sahibi kesin erkek kaslı erkeklerin penisş hiçte küçük olmuyor
Vay vay vay. Biliyorsun. Bu resimdeki kız, türk değil. Benim film deki kıza benziyor..
@Grininellitonu35 Türk değilim zaten
@_-ANGELOFDEAT_ gizli ve bayan profilinden bu soruyu soranın erkek olduğu, sorma şeklinden zaten belli, bunu acaba kimler anladı diye baktığımda şaşırtıcı olarak hiç bir erkeğin anlayamadığını görüyorum, bayanlardan ise sadece siz 👏
Dip not : Hatta soru sahibini erkek olmakla beraber eş cinsel olduğu izlenimi dahada ağır basıyor, darbe yedikten sonra bir şekilde intikam alma dürtüsü ortaya çıkmış gibi 😉
ANGELOFDEAT seninde penis tecrüben varmış bayağı...
Steroid ve hormon kullanmaktan kasları büyürken testisler küçülüyor. Bir yere verirken bir yerden alıyorlar işte. Yapacak bir şey yok. Göze almış demek ki.
Doğal yapılan kasın hiçbir yan etkisi yoktur, steroid gibi kimyevi ve doğal olmayan yolların bu tarz yan etkileri vardır doğrudur.
kas yapıcı steroid kullanıyorlar ondan ame hepsi öyle değil genetik olarakta kaslı olanlar var mesela ronaldo
Ben eskiden kaslıydım penisim şimdi gayet kalın ve fazlasıyla uzun gören kız dudaklarını ısırıyor özellikle genelleme yaparak söylüyorum
Kaslı olduğu için küçük değil
küçük olduğu için kas yapmaya gidiyorlar :) şeyimiz küçük, bari vücudumuz olsun diye :)
Bu soruyu gördükten sonra spor salonuna yazılmaktan vazgeçtim balina nın hamsiye dönüşmesini istemez kimse😂
Kaç tanesini gördün de genelleme hakkı buldun kendinde, istatistik kurumu musun sen? 😂
25 yıllık sporcuyum ve penisim sağlamdır çünkü kas yapmakla uğraşmadım
Aynen steroid kullanınca ağırlığa birden yüklenince kuş ölüyor
Oyle oluyormus evet, zaten sonrasinda cinsel tercihleri de degisiyor
Kaç tane kaslı erkek penisi gördün de bu kanıya vardın?
Hersey seks degil gizli cilgin bakire seni. kasli biri plajda onunde soyunur. kucuk dilini yutmakla yetinirsin. ele devam sen
Beyinleri de ölüyor. Seni sadece şeyi mi ilgilendiriyor?
Yani steroid kullandıkça malesef dediğin gibi oluyor. Ama onlar için çok önemli olmuyor penis boyu. Vücutlarıyla ilgileniyorlar çünkü
Genelde sporcu kaslı erkek ler penisi ufak derler de eşcinsel oluyo bir zaman sonra aldıkları ilaçlar vs 😂😂😂💪💪💪💪
Tecrübe konuşuyor. Ülkede spor yapanların altından kalkmamışsın belliki
Hepsini dene tarafını seç lafını uygulayan nadir insanlardan birisin demek ki altına yatmadığın kaslı erkek kalmadı anlaşılan hepsini bildiğine göre
Valla benim kalıbımla doğru orantılı diyim siz anlayın 😀🙉😂
Yufff!!! Superman'le Seks Yaptığını hiç Düşlememişsin?
Steroid kullanmak evet testesteron seviyesini düşürüyormuş
Takviye kullanmayan sporcularda böyle bir şey söz konusu değildir
Öyle mi oluyormuş? Kaslı bir yapıya sahip değilim :D
Sende kassız kasıntısız sporcu olmayan bir erkek bul. 😄
Çok şükür ne kasliyim sporcuyum , öyle bir derdim yok
Saçmalama steroid kullanırsa o dediğin olur. steroid kullanmamişsa orjinali neyse odur
Ama hakikaten bu tam bir çılgın bakire. Bunun eline geçene, asla acımaz...
Siz de sok artık diye yalvarıyorsunuz, bu çok acizce değil mi o. O
Müsait bı zamanda uğra öyle olmadığını gösteriyim 😉
Kaslı heriflerde büyük gibi gözükür bel kısmı ince oldugundan
çükü olsa ne olmasa ne sana ne elin çükünden sen kendi çüküne bak ne çok çük dedim ya öf
bamya bamya :D :D dalga geçme ya utanır hiç çıkmaz bak
Saçları falanda dökülüyor bununda sporla ilgisi olduğunu düşünüyorum.🤔
Sana öyle denk gelmiştir...
biri bu kıza bir şey etmiş belli ki
Oksijen gitmiyor ondan oluyor hep bunlar
Bizim Aptal Irkımızda Bakıp Bakıp Kıskanıyorlar..
bir de kendilerini çok seksi sanıyorlar 😂
Öyle tabi
Değiller mi
@Nagajuseyo seksimiyim sence
giderin var gibi
@Nagajuseyo teşekkürler tanışabiliriz tabi istersen
Bence vücut şiştikçe o küçük görünüyor
@AkrepManN pipiler içe mi kaçıyor yani
Hepsini mi denedin canim:)
Baktın mı hepsine? ; D
Kız resmen sosyal deney yapmış :))
Yalan onlar :))
Bende kaslıyım sporcuyum bizim kuş ötüyo😂
ama bamya
O ne demek
Gördün mü reelde hiç?
Zaten genelde o yüzden salona gidiyor millet :D
ne alaka
Hani şeyim küçük ama vücudum büyük bak :D Başka bir sebebi yok yani ;)
:) :)
😂 Uzmanlık yapmış gibisin
tabii
değil kanıtlarım sana :D
hee tabii
at mesaj
Genelleme yapma, kanıtlayabılırım 😄
19 cm damarlı minnacık bamya gibi çook haklısın
ben onun icin kas yapmiyorum tas gibiyim
Çük konusunda bayaa tecrübeli olduğun belli 😃🙈
Çok spor ve kaslı erkekler maloşş
Benim hem duz sert karnim hem 17 cm im var