Gündem Tuzla değil Gs arkadaşlar konuyu bilmeyen de bu konudan sallıyor maçı konuşuyorsan 2 takım harici taraftarsan gündem Gs dır işinize bakın
Muslera dokunmadığını söylüyor Cıranın takım arkadaşı gsden birisi kafa attı diyor tuzlalı oyuncu söylüyor bunu Mac sırası öncesi Galatasaraya küfrediyor sonrası bunlar oldu vs vs hiçbir şeyin çözümü şiddet değil daha açık davet vermiş ayrıca taraftarsın da düşman gibi de olmaz be ülkece nefretten beslenir olduk
Gökhan Çıra’nın linç edilmesinin en büyük nedeni malüm fotoğraf ve fotoğraftaki gerçekler :D
şimdi gslilere sormak lazım?
Hazmedemeyeceğiniz şeyleri başkasına yapmayacaksınız. Bunu hatırlatmak lazım.
Siz de rakip sahalarda bunu defalarca yaptınız.
Özelliğiniz ne?
Siz yapınca iyi başkası yapınca mı ahlaksızlıkmış. (!) Hadi ordan...
komik olmayın :D
Heeey
Bu insanlar ne ara bu kadar sahtekar, bu kadar iftiracı ve bu kadar kansız oldular? İnanamıyorum ya...
“Kafama Galatasaraylılar vurdu bakın nasıl şişti” denen Tuzlasporlu futbolcunun maç esnasında kameraya yakalanan görüntüsünde zaten şişlik görülüyor. Acaba evde bir şeye mi çarptı? Ondan saçmalıyor olabilir mi?
imPARAtor dan bu beklenir zamaninda da kebapci basmisti
Cevap
25Cevap
Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olaraktan yazıyorum. Sen kimsin Gökhan efendi? Nesin kimsin? Fatih Terim'e laf söyleyip, Galatasaray gibi bir takıma itham ediyosun.
Sen ki büyük takımda tutunamamış 2. Ligde zor tutunmuş bir topcusun.
Sen ki trans bir kadınla evlenerek gündeme gelmeye çalışmışsın.
Sen ki çarpık, ahlaksızlık yolunu seçmiş bir arkadaşsın.
Sen ki Fatih Terim'e laflar saydırarak gündeme tektardan gelmeye çalışan bir çaresizsin.
1 hafta önce fitiktan ameliyat olmuş adamın orda ne işi var? Cevap belli aslında söylenecek çok şey var ama susmak en iyisi. Böylelerine ya he haklısın deyip geçiyorum
Çakma imparatorun sonu gelmeyen sansasyonları. wFutbolr böyle saçmalıklara kirletilmemeli. Haksiz olan bu duruma yol açan cezasını paşa paşa çeksin.
Bizde 30 milyon GALATASARAY camiası olarak bu "adam" dediğimi kusura bakmayın ciddiye bile almıyoruz adam yerine de koymuyoruz. Sosyal medyadan iki kelam etmekle olmaz bu işler artisliğini yüz yüze yapacaksın
Beş para etmez serserinin biri, tabii ki dinlemedim.. ama hocamın bu serseri hakkında söylediklerini dinledim, ameliyatıyla ilgili söyledikleri ayrıca hoşuma gitti.
Ya abicim git ayak öptür eşine amma boş yaptın gece gece
Yaptığı terbiyesizlik canlı izledim. Umarım GS taraftarı bir yerde haddini bildirmez.
bu adam dayağı hak etmişti edbinle futbol oyna şaklabanlık yaparsan yersin dayağı kafağı iyi olmus halen konusuyor güzel reklam yaptılar 1 yukruk bedava reklam
Hocası ile bu cezanın kralını alacak geçmiş olsun.
Muslera vurmuş buna diyorlar, buda diyor ki kel bir gs yöneticisi vurdu bana.
Yalan yuva yapmış 😂😂
Bunlar turu alacağını sanmış, yanarımda ona yanarım. Sen tutmala, ben tutarım.
Algı operasyonu var gibi, aşırı bir hırs var çocukta altında kimbilir neler var
Galatasaray zaten mafyalaşmış bir takım da bu adam da sahtekar
çok sallamamak lazım..
ilk maçtan sonraki açıklamalarına bakmak lazım..
Boş yapıyor tamamen ilgi çekmek için yapıyor bunları
Şanpiyonlar Ligindeki temsilcimizin gündemi Tuzla mı olmuş? 😂😂
Gsliler avrupada rezil olup ligde husrana ugradiktan sonra 10 kisilik tuzlaya kendi sahasinda yenilince dolmuslar
Kalabalıkta artistilik yapanın tenhada özrü kabul olmaz.
ben önce adama bakarım.. madamla mı yoksa adamla mı evlenmiş diye..😂 bye
Bos yapıyor ya ne alaka eşimle vurmayın falan?
Hiçbir şey anlamadım ne bu böyle
Cok normal bir cocuk degil bu.
Biraz şow gibi geldi ama bilemeyiz işin iç yüzünü
Reyting uğruna çiğ ayı yer bu gökhan
Bu cocuk bu adamı nasıl aldı hala aklım almıyor
İlgi çekmeye çalışıyor, transfer olurum kafasında
Hayır dinlemek istemiyorum
Ağlıyo bildiğin delikanlı sözde bir de
Gündemde kalayım diye yaptığı şeyler
aman yaa
Helal olsun.
Nededini bilmiyom ama önce aynaya baksın