Sevgilim hata yaptı fakat hata yaptığının farkında ve beni de çok seviyor

arkadaşlar 7 aylık bir ilişkim var fakat sevgilim hiç kimseyle çıkmamış ve küçüklüğümden beri tanıyorum sevgilimi lise 2 de çıkmaya başladık ama sonradan onlar Ankara-sincana taşındılar ben ise kızılayda oturuyorum sevgilim ise sincanda ilişkimizin ilk 2 aylarında bi çocuktan hoşlanmış benle çıkarken fakat bunu bana ilişkimizin 4.ayında anlattı ve bağırdım çağırdım kufur ettim facesine girdim sevgilimin o çocuğu sildim engelledim daha sonra sevgilimle uzun süre konuşmadım mesajlarına cevap atmadım aradığı zamanda meşgule aldım ama sevgilim böle bi hatanın farkında ama benide çok seviyo benim için ailesiyle kavga etti buluştuğumzda annesine yalan soelemek zorunda kalıyo benle evlenme hayali kuruyo bana hediyeler alıyo doğum günümde yanıma geldi kimseyle çıkmazdı fakat benle küçüklükten beri bi sevda olduğu için çıktı benle ve benden sonrada kimseyle çıkmıyacağınada Büyük yemin etti namusunun şerefinin Kur'anın üzerine..beni sevdiğinden eminim ve o çocuktanda artık hoşlanmadığının farkındayım ama güvenim sarsıldı ve şimdi sevgilim mesaj atıyor ben cevap atmıyorum sizce ne yapmalıyım affetmelimiyim affetmemelimiyim ?
Sevgilim hata yaptı fakat hata yaptığının farkında ve beni de çok seviyor