Bu akşamki performansını beğeniyle izledim. Keşke Fenerbahçe Beko'da oynasa dediğim isimlerden biri. Her şey bir yana Larkin 49 sayıyla oynarken Micic'in 0 sayı ile oynaması üzdü. Larkin son topu Micic'i göstererek ona verip Micic'in kullanmasını sağlayabilirdi. İçimden son dakikalara girerken bu geçmişti.
sen nesin be basketbolu sevdirdin bize mk basketbolu değil Larkin'i izlemek için seyrediyorum maçları cidden muazzam bir oyuncu inşallah Anadolu Efes şampiyon olur Ergin Atamanda hak ediyor Euroleague şampiyonluğunu
Umarım dediğin gibi olur ergin ataman harika bir koç her oyuncudan maksimum verim alabiliyor micic ve larkin efesi şampiyonluğa taşıyacaklar inşallah birde dunston var tabi
Performansı çok iyi. Seyir zevki veriyor. Kimi zaman bazı oyuncuları izlerken maçı kapatma isteği duyuyorum. Shane Larkin ise tam tersi. İşim olsa erteler onu izlerim. Çok beğendiğim bir sporcu. Karakterini de oyununu da beğeniyorum.
sağlam maçlar çıkarmıştı nets'te. ayakları hızlı, atlet, oyun görüşü kalbur üstü bir kardeşimiz kendisi. cap'in bu kadar arttığı bir dönemde avrupa'ya düşmesine anlam verememiştim fakat bu laboral'deki 1.5 aylık performansı gösteriyor ki çok durmaz zaten bu adam buralarda. şutunda istikrar sağlarsa senelik 10m bandında bir kontratı rahatlıkla alır ve hemen her takımda rotasyona gözü kapalı girer.
Bu adam bu kadar iyi değildi, Anadolu Efeste seviye atladı mükemmel oynuyor. Fenerbahçe bu adamı durduramadığı için Anadolu Efese artık üstünlük sağlayamıyor
Galatasaray taraftarı olarak çok beğendiğim bir oyuncu. Gerektigi zamanlarda aldığı insiyatifle hızını kullanarak attığı basketlerle aldığı faullerle kurduğu oyunla tarafli tarafsız herkesin sevgisini kazanmış bir oyuncu bence.
Shane larkin'i beğeniyoruz da senin sorun 1 senedir nasıl vitrinde kaldı o nu almadım! :D Yılın sorusunu sormuşsun galiba :D Geçen sene pandemi olmasaydı muhtemelen anadolu efes şampiyon olacaktı!
Bence Shane Larkin Anadolu Efese bu zamana kadar gelmiş en iyi oyunculardan birisi ayrıca Elazığ depreminde yaptığı yardımlar onun iyi bir sporcu olduğunu ortaya koyuyor Larkin bizden biri ben seviyorum
Performansı hoşuma gidiyor. Tam bir oyun kurucu ve çok iyi bir şutör. 2 sene önce çok iyi sayılmazdı. Ama bu sene çok iyi geçen seneden bile daha iyi bir formda. A milli takımına geleceği söyleniyor ve umarım gelir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nasıl oynadığını bilmiyorum (basketbol ilgimi çekmiyor) ama tip olarak bayaa iyi
Izledigim kadarıyla potaya hızlı şekilde sokulan şutör olan ekstra paslarla kendine boşluk yaratan gerektiğinde insiyatif alıp liderliği üstlenen on plana çıkan tercih edilesi 5 numara
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok yetenekli ve Nba standartlarında bir adam bence.
En İyi Cevaplar