Açık konuşmak gerekirse bu işe bu kadar zamanımı, belki de gününümün büyük bir kısmını ayırsaydım eğer para kazanma işi çok daha cazip geliyor tabiki. Şu an da Instagram da orda burda bir çok Fitness modeli arkadaşlar var kimi çok ünlü ciddi paralar kazanıyor , kimi daha keşfedilmeyi bekliyor. Yani bu Fitness sektörü biraz parasal olarak da piyasadan, reklam şirketlerinden, olumlu tepkiler ve kârlar alması da bu sektörde kendini göstermek isteyen gençler için iyi bir gelir kapısı diyelim.
Siz neler düşünüyorsunuz değerli görüşlerinizi bekliyorum.. 👊
Öyle olsa bile aptal saptal içerik üretenlerden daha değerli oldukalarını düşünüyorum.
Vücut geliştirme ciddi bir iş, çok para kazanıyor gibi görünseler de kendileri de bu süreçte ciddi maddi külfetlere giriyorlar. Gerektirdiği emekten bahsetmiyorum bile.
Fitness en kolay spor aktivite. Spor yapmayanlar için ideal. Biraz parasal çünkü sosyalleşme aynı zamanda. Bence gerçek spor yapmak daha iyi ama zamanı yoksa fitness en kolay spor etkinliği.
Para için insan 100 kilonun altına girer elbette. Ama bunu yaşam biçimi haline getirmek zordur. Eğer bir gün o işten para kazanamasa bile spora devam eder. Kendisine saygılı, özsaygısı yüksek insanlar.
Ben bu mesleği fitnesse olan sevgimden dolayi tercih ettim. Eğer başka bir işte çalışıyor olsaydım asla zorlanmadan bu kadar spor yapamazdım. Spor yapıyorum çünkü vücuduma saygı duyuyorum dolayısıyla saygımdan ve sevdiğimden seçmiş bulundum
En İyi Cevaplar