Bu ve bunun gibi akli dengesi yerinde olmayan, vatandaşı yaptığı hareketler le rezil edip kayıt altına alan sonrada para kazanma uğruna sosyal medya hesabına yükleyen ezik insanlar hakkında şöyle demiş birileri. Bu ülke açık hava tımarhanesi gibidir... Türk youtuberlardan vergi alsınde devlet görelim bakalım bedava para kazanmak kolay. Biz bu halka hizmet veriyoruz onlar bu halkı tüm dünyaya rezil ediyolar. Bence kanalı bile kapatılmalı Türk milletinin onurunu zedeleyici hareketler yaptığı için 6 ay hapis yatsın 500 bin TL para cezası verilsin. Kolay değil bu işler o zaman bu delinin aklı başına gelir.. Şuursuz
Bu beyinsiz arkadaşın 2.4 milyon takipçisi varmış youtube’de. Yani izleyenler de kendisi gibi orası kesin zaten. Yaptığı hareket umarım karşılık bulur da silinip gider sosyal medyadan bu ve bunun gibileri. Bıktık be kardeşim. Harika bir maç vardı akşam içine etmeye ne gerek vardı?
Bende atlardim yalanım yok bu fırsat kaçar mı o atmosferi yaşamak isterdim bu yapılan linçlerde umrumda olmazdı o heyecanı yaşamaya değer kıskandım çocuğu 😄😂
Sırf youtuber diye bu kadar tepki gördü. Ki bizim ülkemizde özellikle sosyal medya fenomenlerine karşı büyük bir önyargı var. Şunu sıradan bir insan yapsa bu kadar konuşulmazdı. Bu adamlar en ufak hatalarında çok büyük linç kampanyası başlatılıyor. Yaptığı yanlış hatalı ama bu kadar tepki üzerine mahkeme falan ağır oldu bence.
Kim olduğunu bilmiyorum bile. Gündeme gelmeye çalışmış demek ki. Böyle gerzomat işler yapanların ülkede internet üzerinden insanlara ulaşması ve anlafıpım kadarıyla tanınması da ayrı bir ironi elbette.
Ulkeyi rezil etmisiz de bilmem ne.. Sanki ulke de her sey mukemmeldi ya. Tamam bu mal yanlis yapti da elestirenler de cok duzgun insanlar degil bayiliyonuz it surusu gibi birilerinin ustune gitmeye 😀
UEFA bunları ekrana vermemekle iyi yapıyor bütün dünya beni görsün kafasında olan böyle reziller amacına ulaşmayior. Ayrıca insanlar seni görecekse biliminle sanatına yeteneğinle gormedikten sonra ne ise yarar. Ama o da yoksa anca böyle rezil olursun
Kendisini Show Tv'den 1 milyon tl tazminat almasıyla tanıdım, cana yakın iyi niyetli biri, bu düşüncelerim dün geceden sonra da değişmedi şimdi gidip kanalına abone oluyorum.
Adam bak ünlü ol yurtdışına kadar adi gitti bir atladi demek cok ezik birisi hayir bisey var 6 milyar insan takipcisi olsa nolcak o daha fazla istiyecek hep doymicak hani
Hem kendini rezil etti biraz da bizi... 4 milyon 500 bin takipçisi varmış zaten, böyle bir aptallığın karşısında takip edenlerin sayıları baya eksildi. Hak etti, iyi oldu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunlar kim , vasifsizin teki , ulkeye ne faydası var? 2 , 3 fazla tiklanayım diye ülkeyi rezil edecekler. Ver hapis cezası
En İyi Cevaplar