Merhabalar😊Buraya spor yaparken en çok dinlediğiniz ve sizi çok motive ettiğini düşündüğünüz şarkı ya da şarkıları bırakır mısınız? Yeni bir liste oluşturmak istiyorum🙄
ben de bir liste yapmıştım sana isimlerini yazayım linklerini yazarsam şık olmayacak çok var çünkü: Ya El Yelil - Mezdeke Chantaje - Shakira feat. Maluma Whenever, Wherever - Shakira Shik Shak Shok - Mezdeke Te Ka La Li Shpirt - Silva Gunbardhi feat. Mandi feat. Dafi Aman - Eylem Arada Sırada - Ajda Pekkan ... Baby One More Time - Britney Speara Bilionera - Otilia Cevapsız Çınlama - Emrah Karaduman feat. Aleyna Tilki BomBom - Mezdeke Katmer Katmer - Lara On The Floor - Jennifer Lopez feat. Pitbull (beni en çok hareket ettiren şarkı bu :) ) Padişah - Sibel Can Tik Tok - Ke$ha Yalla - Inna Yaranamadım - CanKan Oops! I Did İt Again - Britney Spears Bas Gaza - İsmail YK Nurcanım - Davut Güloğlu Dansöz - Serdar Ortaç Bombabomba. com - İsmail YK Rakkas - Sezen Aksu Hot N Cold - Katy Perry Adam Gibi Adam - Lara Bodrum - Hande Yener Moves Like Jagger - Maroon 5 Romeo - Hande Yener Kalpsizsin - Hepsi Şakşuka - Tarık Mengüç Ben Senin Var Ya - Yıldız Tilbe Bebek - Demet Akalın Büyüt İstersen - Elif Turan Araba - Mustafa Sandal Aşkımız Buraya Kadar - Ebru Yaşar Barbie Girl - Aqua Can't Remember To Forget You - Shakira feat. Rihanna Dance Again - Jennifer Lopez feat. Pitbull İnceden İnceden - Tuğba Yurt Livin' La Vida Loca - Ricky Martin Manzara - Aylin Coşkun feat. Hande Yener O Sen Olsan Bari - Aleyna Tilki O Şimdi Asker - Tuğba Ekinci Papi - Jennifer Lopez Toxic - Britney Spears Kuzu Kuzu - Tarkan Le le le le le - Mezdeke
Britney spears remix şarkılar womanizer, work bitch, piece of me, if u seek amy, circus, three, toxic, sadece bu single larla motive oluyorum ama remix halinde 🤨
En İyi Cevaplar