13 yaşında bir kız kardeşim var ve kaykaylara aşırı meraklı. Daha önce hiç denemedi sürmeyi ama bütün gün kaykayda yapılacak hareketler nasıl durulur vs videolar izliyor. Biz de ilk başta olmaz diyorduk ama ilgisini fark edince almaya karar verdik. Benim de pek bilgim ve ilgşm yok bu zımbırtılara. Ayak numarası falan önemliymiş sanırım. 37 numara giyiyor boyu 162 ve 50 kilo. Bizimki Toyzzshopta bulmuş 100 TL bir kaykay. Siz de hemen siteden bakabilirsiniz. Zira link koyamadım. Emin olamadım iyi midir yeni başlayanlar için uygun mıdır diye. Ben de size sorayım dedim. Bütçe en fazla 250 diyoruz hatta daha bile az olsa güzel olur. Çünkü ilk deneyim ve muhtemelen kıracaktır. Sizin tavsiyeleriniz neler? Hangi marka , nereden almalı, en fazla ne kadar olmalı (₺) , hangi model olmalı? Ha onu da ekliyeyim model konusunu 13 yaşında zaten bizsiz gezemez bir yerlerde okulda parkta bizim yolda falan sürecek şekilli hareketler yapmak da istiyor kerata 😀. Ona göre model önerebilirsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Edit : Decathlon'da mid500 250₺ lik var bir tane onu mu alsak Toyzzshopta 100₺ olanı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer