bakınız evlendiği kadın
milliyet.com.tr/fotogaleri/40625-yabanciya-gonul-verdiler/4
Her insan yakışıklıdır / güzeldir.
Farklı olan insan gözüdür. Herkes karşındakini görmek istediği gibi görüyor.
Örnek: Benim annem dünyanın en güzel kadını , babam en yakışıklı adamı.
Diğer kişi : Hayır benim annem en güzeli , babam en yakışıklısı.
Sevgili olayına gelince ise. Yanındaki kişi başkasının gözünde iğrençtir. Ama sevgilsii için bir kraliçe/kral'dır.
Mesela ben Kıvanç Tatlıtuğ
Burak Özçivit
Kenan imirzalıoğlu
Mehmet günsür vs vs ünlüleri öyle hayranlılığım yok. Beğenmemde. uuu çok yakışıklı der gibi. Görmek istediğimiz gibi herşey.
sende haklısın
ee sizde de Ceyda Ateş Hande Subaşı Beren Saat Tuğba Büyüküstün vs vs var.. Onlar hayranlık arkadaşım. O ünlülere hasta olan kızların sevgililerine bi bak bi halt değiller. Zaten insan görünüşe aşık olmaz. Daha bunu ne kadar açıklıcam acaba. Görünüşe hissettiğin şey hayranlıktır. İnsanı tanımadan aşık olamazsın ya da sevemezsin. Düşünsene çok gzel bi kz var çok çok beğeniyosun aşık olduğunu zannediyosun ama acayip aptal biri. Patavatsız gerizekalı bişey. Yapabilr misin yapamazsın. İşte aynı şey (:
Haklılık payın oldukça yüksek
bence de (: (:
hepsi de güzel.. Erkeklerin de hepsi yakışılı :D
en iyiiçin teşekkürlerr (: (:
hak edene :)
(: (:
ahahahahahahaaa :D iç gülceğim yoktu :D:D
Vlla bence yakışıklılığın da güzelliğin de tanımı gönül kimi severse güzel odur anlayışına göre şekillenir yani 100 kişiden 99'unun çirkin birinin güzel bulduğu bir bayan çirkin değildir o 99'a göre çirkin 1'ine göre güzeldir yani yakışıklılık da güzellik de tamamen göreceli kavramlar
yakısısılık twılayttakı(hiçdeizlmedim) donubklu wanpşr erkek ise ben size bi resimimi gostereyım kuaforsuz dogal halimi :D ozaman bende yakısıklı olayım :D tarife gerek yok ta kendisiyim dedim akişina birak :)
Cevap
9Cevap
Hiç bir ünlü erkeği baz alarak aşık olunacak adam seçtiğimi hatırlamıyorum. Bir kadının gözünde dünyanın en yakışıklı adamı, sevdiği adamdır. Fiziksel özelliklere bakarak adam seçene de zaten peşinde koşsalar da pas verme...
deliden akıllı cevap :) tebrikler...
Teşekkür ederim :))
Cok kiskandiysan sende unlu ol tipinde iyiyse kas mas yap sempatik ol o listeye gir arkadasim . Adamlar. Yakisikli simdi neyine laf ediyorsunki iclerinde en kotusu bilr iyi yani . Gerci ben hayrani dgilim hic birinin ama yakisikli. Ki kendine bakan erkek her kizin gozunde yakisiklidir. Kizlar icin yakisikliligin pek bi onemi yok ama sempatik ol guler yuzli ol seker bi adam ol can kurban.
ben ne diyom sen ne diyon arkadaş yav hey allahım ya:S
Kelime anlamı 'Güzel kadının yanına yakışan, ona layık, o güzelliği taşıyan' demekmiş... Gerisini siz düşünün...
Ve adı geçen erkeklerin hiçbirini beğenmiyorum o da ayrı mesele...
Cok asagilayici hissettiriyor :(
çetrefilli bir cümle buda
valla buna kızlar daha net yanıt verir fakat italyan erkekleri deyince maalesef herşey bitiyor o noktada.
türk kızlarına göre yakışıklılık zenginlikle doğru orantılıdır.
aaa son ikisi icin seni harcarlar burda cekinmem bende katılırım
mustafa ceceli ve mehmet günsür her gözde yakışıklıdır bence
kızlara 1.80 ve üzeri boylardaki her erkek yakışıklı olurmuş.
bilime göre, vücudun ve yüzün sağ ve sol taraflarının birbirine uyumu... simetri.
Şimdi adamlarda allah vergisi var ozaman başka iyi yanları ön plana çıkarıp farkı kapamak lazım :D
christian bale ı begenıyorum.
siz üçünüz demitria topuklu ayakkabı ve sen konuyu anladığınza eminmisiniz
öyle bir amacım yok çok şükür.Benim merak ettiği sadece aradaki bakış açısı farklılığını yakalamaktı bize göre yakışıklı gelen size göre neden gelmez onu anlamaktı.
kıvanç gözümden düştü ben farklı tanırdım bayanların gözünde onu . Neyse , en iyisi kadınlık hormonu diyip geçiyim.
Yakışıklılık = Timuçin Esen :))))
erkeğin cebi yakışıklı bu devirde : )
ta kendisiyim tanımına gerek yok ahahah
Adam levine <3
Nejat isler <3
siz üçünüz demitria kokytos ve sen konuyu anladığınza eminmisiniz?
Sen bizim cevaplarimizi anlamadin heralde. Herkesin bakis acisi farkli bizim begendiklerimizde bu . Yazdik bizde
Herkesin zevki farklıdır ögrenemedin mi
zevki araştırmıyorum ben ! bizim gözümüzle sizin gözünüz arasındaki farkı arıyorum!
yakısıklılık önemli değildir karizma önemlidir.
Lucas Till<3
siz üçünüz Topuklu ayakkabı kokytos ve sen konuyu anladığınza eminmisiniz
sen soruyu anlamamışsın.Başlığı modlar değiştirdi ben değil içeriği ve biraz yorumları okusaydın anlardın. Sorduğum bize göre yakışıklı olan size göre neden değil bakış açısını farklılaştıran ne?
okudum ve anladıım kdryla kızların yakışıklı bulmadıkları tipleri yakışıklı buluomuşsun bn de diormki evet farklıdır hatta brak erkekleri kızların da brbri arasnda bakış açısı farklılığı var bu cinsiyetle değil kişilikle alakalı bu yüzden bu uzun açıklamayı yapmak yerine kendi bakış açımı ortaya koymak istedm keşke bnu sn de algılayablseydn?
ne güzel kısaca anlatmışsın.Minareyi çaldınya kılıfı uydur. neyse ya tamam sağol cevap için.
dürüstlüğüne laf eden kim? Bir isim yazıyorsun sonra yaradılışı burdan çöz diyorsun:)
yaa bende dolaylı değil doğrudan cevap verecek yetenekte olduğunu düşünmüşümdür sende kusura bakma...
Ben dünyadan sen marstan bu dünyaya ait olamayacak kadar çok çok üst yeteneklisin bebeğim nasanın ücretsiz turuna katılmaya hak kazandın.
sen yanımda gelde beni şu ufku geniş olan uzaylı arkadaşlarınla tanıştır bebeğim.
arada tercüman olursun bebeğim bizi kaynaştırırsın olmadı senle uzayda yeni bir ırk yaratırız bebeğim.
bir yaratıkla konuşabildiğine göre birbirimizi tamamlarız bebeğim sen bana yüreği öğretirsin ben sana yürümeyi ,.beebeğim
herşeye yemin etmemeyi öğrenmelisin hayatım:) yanılma payının yüksek olduğunu unutma hayatım:):)
ben sana öğretirim hayatım sen yeterki iste balım:):)
Senin zekana güveniyorum hayatım:) Sen bana şans ver yeter canım:)
Bu ortak yönümüz bizi mutlu eder bence canım:)
Eder canım eder , zorluyorum seni:)
Bende ne cevherler var sen biliyonmu :) ben bilmiyorum şahsen :)
Beni tanımışsın kısa sürede canım erdinmi yoksa:)
ben bir karışık yapı alayımda sen gör tanımış mısın bakalım canım:)
nese nese canım? :)
hı_
uzaklaşmadan yetiş:)
benimkiyle ben ilgilenirim yakın mesafede zaten sen otobüse binen seninkine yetiş:) Çok uzaklaştıda:)
yok yazdığımdan eminim hatta son kararımda sen başkasına mı yorum yazdın acaba? e sende haklısın beyin tanzanya uçağına binince akıl bir karış havada oluyor:/
kendi beyninin arkasından bu şekilde konuşman hiç doğru bir davranış değil canım:):)
ne ara geldi tanzanyadan? aa bir hoşgeldin bile diyemedik.sen söyle seninkine benimki için üzülmeyi bıraksında tedavisini aksatmasın sonuçta yeni doğan bebeğin beyni gibi boş şuanda dimi canım:):):):)
anlaşılan ikimizinde beyni boş tatlım neyin davasını devam ettiriyoruz:):)
tamam ozaman seninki boş:)
Genelde ayna gibi bakanin kendisini gordugunu soylerler:/
Kırılmaya başladın sanırım artık uzatmayalım derim:(
tamam :)
Yüz simetriğin düzgünse yakışıklısındır.
verchiel10'dur <3
mehmet günsür <3
ya işte böyle :)
kaptırdınız adamı:) burdan anladığım demekki yakışıklılık güzellik bir yere kadar katılan?
ben anlamıyom arkaaş demekki herkese göre güzel olması gerekmiyor buna katılan?
ilginçsin kıvanç gerçekten yakışıklı ama :)
muhabbet ilerlesin çıkıp gtme ama... neyini beğenmiyorsan misal? ilk bakışta bu ne lan dedirten ne sana?
vaybe birkez daha yanıldım :S Sİz kadınların beğenisini kazanmak gerçekten zor .
vay anasını ne ilginç lan !
mehmet günsür <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar