kendi içinde birçok gruba ayrılabilir bu kategori altındaki kızlar. gerçekten takip edeni, seveni, muhabbetini yapanı vardır elbette, onları takdir ediyoruz. diğerleri hakkında ise aynı şeyi söyleyemeyeceğim. bir kısım "ben holiganım, bu takım benim hayatımdaki en önemli şeydir" diyen sevgilisi olmayan, erkeklerin dikkatini bu şekilde çekmeyi seçen ama hiçbir zaman tuttuğu takımın maçlarını izlemeyen, maç esnasında daha çok erkek tavlama peşinde olan kısımdır. zaten işe yaramadığını anladıkları vakit başka taktiklerin peşini kovalarlar. neyse; bir kısım da sadece derbi maçlarını izler, ertesi gün "en büyük x, başka büyük yok" şeklindeki klişe tezahurat şekilleriyle ortamda kendilerini gösterir. diğer kız arkadaşlarından farklı bir takım tutanı varsa (atıyorum fenerbahçe olsun) "aa hayır fenerbahçeeee" şeklindeki cevabından hiçbir zaman kaçınmaz. birileri de vardır ki; onlar da erkek arkadaşlarına yalakalık yapma amaçlı hayatında takım tutmamış olan, ya da sevgililerine göre durum değiştiren kadın versiyonu. onlar en kötüsü.
Ama içlerinde futboldan anlayanı çok ama çok düşük seviyede. Daha çok futbolcu takip ediyorlar.
Mesela Quaresma'nın istatistikleri ile en iyi oyuncumuz olduğunu iddia edenler bir ergenler, iki kadın futbol taraftarları.
'27 orta yapıp 1 asist çıkarıyor, toplamda 6 isabetli orta falan yapıyor, her aldığı top çizgiye inip orta yapmak üzerine, kendisi oynayacak diye takım oyunu genişletip bütün kısa mesafe pasları ile oynayan oyuncuların etkinliğini öldürüyor, Beşiktaş Talisca-Babel-Cenk ile asimetrik 4-2-3-1 düzeninde, tek kanat, iki ortasaha, 3 birbirinin yerine geçebilen forvet ile hücum ederken Quaresma takımın değişmez adamıydı, şimdi değil' dediğinde 'İyi gün taraftarısın, Quaresma bu takıma emek verdi' falan diye saçmalayanlar hep bunlar.
Ne bileyim, ingiliz kadınları hakikaten futbolu takip edebiliyorlar, ama oradaki futbol kültürü dünyanın başka yerinde yok pek.
Ponpon kız olarak sempatik , oynayan için saygı duyulan, erkek kadar takip eden için çok samimi gelmediğini söylemek isterim. Çok ilgiliyse oynamalı bana gore sadece konuşmak yersiz hem erkek hem kadın icin :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aman lafa bak akşama elini sikermiş miş bir aldatırsa görürüm o eli ortalık kaynıyor ayık olun kezolar 😉
O kızla kanka olunur. Sevgili bulma ihtimali düşüktür 😊 bulursa da aldatılma ihtimali yüksektir. Erkekler sevgilisiyle futbol muhabbeti yapmak istemez. Futbola ilgiliyseniz bile hoşlandığınız erkeğin yanında çok fazla belli etmeyin derim
Tribüncü bir kızım. Futbolla ilgileniyorum, seviyorum. Şehrimin takımına aşığım. Elbette muhabbet geçiyosa dahil oluyorum. İtici geliyosa eğer benim sevdiğim beni mutlu eden şey, itici gelen kişi benle muhattap olmayabilir.
Futbol muhabbeti sevgililikte aradığım sey olsaydi en yakin arkadasimla sevgili olurdum. Çok itici geliyor kadınların erkeklerle özdeşleşmiş konularla ilgilenmesi
Fanatikse çok anti patik. Yüzeysel ilgileniyor ise normal geliyor. Ama fanatik erkekler de itici geliyor. Futbol fanatikliğini sevmiyorum. İzlerim ama fanatik değilim.
ben de çok mrklın değilim. yalnız bir yerinden kadınlarla ilgili element uydurduğun için ben de futbolla ilgilendiğim için yazdım gerikafalı üye. babay
En İyi Cevaplar