Herkes şenol güneşin sezon sonunda milli takıma gideceğini biliyor ve beşiktaş'ın da bir değişime ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve bence futbolculuğunda oynadığı bölgenin en iyisi olan ve müthiş bir oyuncu olan sergen yalçın'ın takımın başına geçmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü gittiği hemen hemen her takıma göze hoş helen hücum futbolu oynatıyor.
Gelecek sezon beşiktaş'ın başında sergen yalçın'ı görebilirmiyiz?
Bjk için zaten ya Samet Aybaba ya da Sergen gibi düşük profilli isimler konuşulacak. Çünkü gelecek sezon mali olarak dahada kötüye gidecekler. Son 6 ayda 150 Milyon zarar etmişlerki bu Türkiye tarihinde bir rekor.
Kimin geleceğinden çok Şenol Güneş milli takıma geçmek için Demirören’den sezon sonuna kadar ne talep etti bu önemli.2. Yarı Bjk lehine yapılan hakem hataları ortada. Kapalı kapılar ardında ne pazarlıklar yapılıyor çıkıp açıklasınlar.
Şenolün zaten İmparatorun olduğu bir ligde fazla barınmayacağı ortadaydı
Yahu berkay kardeş borç konusunuda falan haklısında ama hakem konusunda sana katılmıyorum, çünkü şu son dönemlerde bütün büyük takımların lehine ciddi hatalar oluyor ve var'a rağmen eyyam'da diyebiliriz ve buna başakşehir'de dahil! Sadece trabzon'u mahvettiler hakemler...
Bir takımın TFF başkanına borcu olduğu bir ligde adil yönetiminden bahsedemeyiz. Hakem hataları olabilir eyvallah. Ama Mesala Cüneyt Çakır neden Bjk-Galatasaray Derbisinden 2 gün önce Demirören’in evine gitti? Neden Şenol Güneş yine bu maçtan sonra Demirören’i gizlice ziyarete gitti. Hakem hataları olabilir bu normal ama bu faktörler ortadan kalkmalı
Zaten cüneyt çakır türkiye'deki maçlarda hep eyyam yapıyor o konuda bir şey söyleyemem! Yani beşiktaş galatasaray maçında'da sanki beşiktaş lehine düdükler çaldı diye hatırlıyorum! Ama hakem hatası olması artık kabul edilemez var sisitemiyle birlikte, çünkü bunun adı eyyamdır...
Maalesef kişiliği dolayısıyla güvenilecek bri adam değil bu.
Göze hoş gelen hücum futbolu falan, bunlar artık geride kaldı, futbol böyle bir şey değil.
Oynattığı da belli noktalarda çok iyi pres yapabilip çok çabuk hücuma çıkan takımlar kurmak. Sergen iyi bir hoca olabilir, dil falan da biliyor ama ciddiyetsiz, keyif pezevengi bir adam.
Guti'yi tercih ederim ben olsam, çünkü hakikaten antrenörlükle daha ilgili birisi.
En İyi Cevaplar