maç izlemeyi seven kız hakkında ne düşünüyosunuz erkekler?
iticimi gelir hoşunuza mı gider?
iticimi gelir hoşunuza mı gider?
abartıya kaçmıyacak şekildeyse sempatik bulurum çıldıracak derecede fanatikse iticidir o raz kızlar genelde erkek agzı konuşmayı severler
Benle beşiktaş maçı izlesin, saldır kartalım desin, ben daha onu bırakırsam aha ne olayım, direk evlenme teklif ederim :D
ahahahaha :))
aslan olmazmı? :D
:D :D
diyosun :D
evet :D
:D ahaha
Küfür edenleri çok itici ama yine de deli gibi tezahürat yapıpta anlayan ayreten fanatik kızlar çok çekici tabi Galatasaraylıları.
Pek izlemem ama Sevgiliyle maç izlemek çok eğlenceli
aynen :))
Tesekkürler en iyi cevap için :)
Rica ederim canım ne demek :)
Cevap
21Cevap
beraber dizide izleriz maçta seviyosa lig tv bile alırım:d
:)
Mac izlemeyi seviyordur. Temizlik yapan erkek kadar samimidir.
Sevgilimle beraber Eskişehirspor maçlarına gitmek paha biçilemez <3
ben erkek olarak sevmiyorum eşimin izlemesi garip olurdu :d
maç izleyenlerle sıkıntım yok da aşırı holiganlık ve fanatizmi yakıştırmıyorum itici geliyor bana
kızlarla maç izlwmek zevkli olur severim bayanın maç izlemesini
severek, yorum yaparak bağırarak evet evet seviyorum =)
izleyen hakkında kötü düşüncem yok da,öyle erkek gibi hep futboldan konuşan kızlar itici gelir bana
Bana mac izleyen kiz degil yemek yapmayi bilen kiz lazim
çok çekici gelir o kız bana:)
+1 :))
birlikte oturur izleriz ne güzel:))
Hoşuma gider öyle sevilesi kizlar
cips ve birayı alırsa olabilir. :)
:))
Abi gömlek giydiniz tamam dedik,boxer giydiniz eyvallah,bıyık ve sakallar onu da sineye çektik ama bari futboldan uzak durun ablalarım ya !
o kezbanlardan olmadığıma hiç şüphen olmasın bıyığım ve sakalım olsaydı burada işim olmazdı, babam yaşındasın bunada şüphen olmasın.
kezban olup olmaman beni ilgilendirmez.. Ben sadece genel olarak fikrimi sundum istediğin bu değil miydi zaten,soruna ilgi ? Ayrıca 24 yaşındayım ve henüz bir çocuğum olmadı :))
Düşünceye saygı ;)
sen 24 yaşındasın ben 18 buyüzden sana abi demeliyim evet. Ha bide ne ablası ya senden küçüğüm, sana bir sır veriyimmi kendinizden küçük olanlara abla demeyin bence komik oluyosunuz çünkü ;)
ayrıca sevgilisiyle birlikte maç izleyen kız tatlılığı diye bişey var anlayamamışsın sen.
Bak ben hala diyorum ki yorumu genel olarak yaptım.. Sen hala daha şahsi takılıyorsun :)) ABLALARIM- KARDEŞLERİM diyeyim o zaman :)
He canım he gülüm.
ya kız dediğin maç izlemeyle tatlı oluyorsa senin tatlılıktan anlayışını sorgulamak lazım :)
şu canım gülüm kelimesini de kullanmazsan sevinirim
kız sevgilisiyle maç izlerken tatlı olmuyo tatlı olduğu için tatlılık katıyo ki sen yorma kendini anlayamazsın.
bayılıyorum sana canım demeye sanki dalgasına söyledik heralde :D
bi git abicim ya :D
Ya sen biraz düşüncelerini ve fikirlerini olgunlaştır öyle gel atarlı ergen kardeşim ;)
güzel bir kız ve yakışıklı bir erkek romantizm için neler yaptığının listesini bir araştır sen hadi byyyy
hahahhhahahah benim fikir ve düşüncelerimi değiştirmeme ihtiyacım yok ayrıca
atarlı olduğumda yok seni kaale alsam olurdum abicim
sen düşüncelerini gençleştirsen iyi olur ama yaşlandığından ve yaşın gereği ayata bir 10 yıl geriden baktığın kesin ;)
senin gibi geri kafalı ihtiyarlar anlamaz yorma kendini ;)
ya bir susarmısın ne olur :)
Bi git ya konuşan sensin moruk
ben severim izlerim ayıp değil
İtici buluyorum ve sigara içenleride.
Maç izleyen kız mı yok artık yani hiç de izleyemem
İğrenç .
O kız candır <3
<3
Ben maç seyretmiyorum. Ben yokken seyredebilir.
İlgimi çekmez, itici de gelmez.
ha haydar abisi ha o kiz.
Bende seviyorum.
hangi takımlı olduguna bağlı
bu akşam dizim var derdim.^^
Benim sevgilime itici geliyor.
beraber 31 çekeriz
pis sapık
çekmezmisin neden ama =(
sapıkmıyım ben?
=(tamam tamam
sen kimsin? -.-