- Spor konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle ki; six pack leri çıkarmak için yağ oranını %10 un altına indirmek gerek yani %5,6,7,8 lerde olmalı ancak bazıları anatomik olarak %11 lerde bile six pack sahibi olabiliyor. Uzun süre (1-2 yıl) düşük yağ oranında kalmak vücudun dolaşım ve sindirim gibi önemli faaliyetlerini zedeliyor.
Bir erkek şeker ve soya tüketmemeli bu besinler östrojen hormonunu arttırıyor ve erkekte yağlanmaya sebep olup jinekomastiye (erkeklerde meme bezi büyümesi) davetiye çıkarıyor.
Sabah kalktığınızda karnınızı sıktığınızda karın kaslarınızı aynada göremiyorsanız şişkosunuz demektir. Sağlık sorunları nedeniyle kilolu olan insanlara sözüm yok.
Erkekte yağ oranı %15 den fazla ise mesela %20-25 lerde ise o erkeğin cinsel performansı etkilenmeye başlar, öncelikle sperm kalitesi düşer.
Ben spor yapıyorum ama güç kazanmaya yönelik yani yüksek ağırlık az tekrar.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Testisler ve böbrek üstü bezlerden sonra testesteron hormonu kaslar tarafından üretilir. Ne kadar kas varsa hormon o derece artar, bu hormon artışını kadınlar hissedip farkında olmadan etkileniyor olabilirler.
12 Yorumla
ikisinin ortasi en guzeli ne cok fazla sifir yag türünde kasli, ne de hic kaslari olmayan -- en onemli bolge kollar/omuz/gogus -- en guzeli boyle bak >>>

12 Yorumla- +1 yıl
Meme
- +1 yıl
Sakin ol o benim sevgilim
+1 yılOrtalama bir erkek Türk kızıyla evlendikten sonra göbekli bir erkeğe dönüşüyor :d
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Tam istediğim vücut

10 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKas güzel görünürde bazı sakıncaları var iyi bakmak zorundasın... yani sağlığına dikkat edip aşırıya kaçmadan kas iyi
47 Yorumla- +1 yıl
Sağlık herşeyin başı göbek büyük düşman
- +1 yıl
Eski kadınlar göbeksiz adama baba yiğit demezdi rahmetli anneannem mesela
- +1 yıl
Onun kızı da bizi şişmanlatıyor :)))
+1 yılKaslı💪 ama steroid vb. ile değil, yedikleriyle, sağlıyla, no sigara.. 💪😉 öyle 2 antrenman, aynada pozla değil, hayat felsefesi, prensipleri: sağlık!
68 Yorumla- +1 yıl
+sağlık..!
- +1 yıl
Köle pazarında köleleri kaslı diye satarlarmış,
- +1 yıl
@DenizOzkan2 Niye aynı cümleyi kopyala-yapıştır? Ee?
- +1 yıl
Ayne fikirdeki insanlara karşı aynı şeyi düşümdüğüm için,
- +1 yıl
Hmm🤔sen niye bu kadar içerledin ki?😂 Spor yapan ve yazdıklarımı uygulayan bir hatunum, böyle düşünmem çoook normal 😉
- +1 yıl
Bende spor yapan ve yazdıklarını kısmen uygulayan birihim 😊
- +1 yıl
Ahh be bu kadar tantana? Kendinle çeliştin, tebrikler 👏👏👏😏😏😏
- +1 yıl
Sebep
Normal olsun ya kası birlikte yapalım spora gidelim
23 YorumlaErkek gözüyle hem cınslerımız ıcın hangısı ıyıdır yorumu bızı bozar fakat. Aşırı kaslı erkeklerı hantal buluyorum zıra vucut işi göze hos gelsede duragan bır spordur yanı erkegın hareketlılık dınamıgını bozar. Bence doğal sporlarla ugrasmak gereklı yurume bısıklet yüzmek dağcılık ve hafıf rıtmlı fıtness saglıklı dengelı beslenen erkeğın vucudunu olması gerken duruma sokar doğallık herzaman en ıyı olandır
00 Yorumla
+1 yıleğlenmek için kaslı erkek , evlenmek içinse ortalama erkek :)
56 Yorumla- +1 yıl
Göbekliler peki?
- +1 yıl
Hayır yani göbekliler ne olacak ölsün mü :D
- +1 yıl
Eğlenmelik mi oluyorum
- +1 yıl
@NastaVarada3 biz onları adamdan saymıyoruz :)
- +1 yıl
Biz niye kıllı kızları insan yerine koyuyoruz o zaman :D
- Spor konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılKaslı ve güçlü olucakki erkek diyelim zayıfsa döverim cidden
21 Yorumla hayaller kaslı tabiki ama o kadar da çok kasa gerek yok fazla olmasın yeterli heralde
11 Yorumla
+1 yılBu kas olayını hiç anlamıyorum ne yani kaslı olmazsa basit erkek mi oluyor😊
13 Yorumla- +1 yıl
Kaslı olmamasında bir sorun yok ama yağ oranı fazlaysa testosteron hormonu düşüyor östrojen hormonu çıkıyor. Kilosuna dikkat etmeyen çoğu erkekte jinekomasti meydana geliyor yani erkekte meme bezi büyümesi. Ve erkeklerin göğüs ucu kadınların ki gibi oluyor bunun için estetik ameliyatlar var. Bir erkek kilolu olmayacak kısaca yağ oranı %15 i geçmeyecek, şeker ve soya tüketmeyecek ömür boyu.
- +1 yıl
@RRRaskoInikov Güzelce özetlemişsin Üstat...:!:..
- +1 yıl
Açıklaman için teşesekkür ederim
+1 yılOrta kaslı bir erkek ama bunlardan once karakterli bir erkek diyorum ve noktalıyorum.
21 Yorumla
+1 yılİnsan olsun iyi biri olsun beni sevsin yeter kendi isterse sonra spora gider ben karisamam
54 Yorumla- +1 yıl
Tabikide YOK 😑😑😑
Kas yapınca kendini bir b. k sanıp tüm kızlar benim peşimde havalarına girecekse hiç yapmasın daha iyi 😒
313 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Üstüme alınmıyorum 😂😂😂 ben kendimden kendimle çok memnun ve mutluyum 😂
- +1 yıl
o meclisten dışarı değilmiydi ya :D
- +1 yıl
Mutluluk birden fazla kasa bağlıdır halbuki 😂😂😂
- +1 yıl
ferrarin olsa üstünü örter misin sdakscm
- +1 yıl
😂😂😂 dışa değil içteki motora bakar herşey 😂
- +1 yıl
kuzen iyi bozdun ya ama tanısan öyle demzdin
+1 yılIdeali bu kanka yani benim vücudum fazlasi zarar asdfd
10 Yorumla
+1 yılTanışdığım kadınlar benden önce yok kaslı sevmem diyen tiplerdi sonradan fikirleri değişiyor biraz vakit geçirince aa aslında iyiymiş ya iyisin ya diye diye 😂
10 YorumlaOrtalama erkek , kasliyla uğraşamam kaslı olanlar genelde aptal oluyor, boy önemli ama
40 Yorumla
+1 yılNormal bir adam olsun spor yapıyorsa sağlık için yapsın kaslı erkek hiç bir zaman dikkatimi çekmemiştir bence sadece görüntü sağlık değil.
30 Yorumla
+1 yılbenim görüşüm biraz zayıf olsun az da kaslı olsun bence yakışıklı olur zaten çok kaslı hiç güzel değil
10 YorumlaKaslı olmasını tabiki isterim ama çokta şey degil yanii. Yeter ki zayıf olmasın. Kaslı olmasa da olur bence.. (olursa hayir demem 😂 )
19 Yorumla
+1 yılKendi boyuna tipine göre normal olsun. Mesela 1.70 boya fıçı gibi kol yapıp, çöp bacak kalırsa abes dururyor. ya da boyu uzun zayıf ama memişi sallanıyor ne anladık yani...
20 YorumlaHunharca kası kadınlar pek beğenmiyor. Omuzlar geniş, kaslar belirgin olması kafi. Ortalamanın bir tık üzeri.
23 YorumlaBurada kaslı erkek diyen kızların hepsi selülitden geçilmiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf olmasın da nasıl olursa olsun. Zayıflığı erkeğe yakıştırmıyorum.
Ölecek gibi durmasın sağlıklı olsun bacakları kolları filan.30 YorumlaORTALAMA ERKEK evimdeki biblolar gibi vucut yapmış erkekler hic cekici degil...
10 Yorumla
+1 yılKas her zaman idealdir fakat şu karin kası olayi cok yanlis anlaşılıyor bizim ülkemizde.
50 kg ya düşüp kaburgaları görünen kollari 30 cm olanlar karin kasim var diyorlar 😏10 Yorumla
+1 yılKas insan anatomisinin mihenk taşıdır kimse cıkıp kımse kas yapmak zorunda degıl dıyemez olması gereken kaslı olandır teklonojı yuzunden otura otura yok ettiginiz kasların bahanesı olamaz
00 Yorumla
+1 yılyapabılıyorsan tabıkı kas ,, herkesın anotomısı farklıdır ama bazısında kas kütlesı cok belırgındır bazılarında tam tersı her ıkı sekıldede duzgun fizik gıydığının yakısması önemlı
00 Yorumla
+1 yılLan bir de kaslı diyorsunuz ya sinir oluyorum şu kas isteyenlere kendisine baksan fit değil ama fit erkek ister nasıl varlıklarsınız siz
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen Emmoğlu ☺
+1 yılErkekler kaslı olmak zorunda değil, her erkeğin illa ki iyi bir yönü vardır. Önemli olan kadının bu yönü beğenmesi , aradaki iletişim ve mutluluk.
01 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek zayıf da olsa, şişman da olsa başka yönleri ile çekici olabilir, yani kaslı olması şart değil çekicilik için. Kadınların hepsi çok mu güzel, fizikleri hepsinin çok mu iyi. Hayır. Erkekler de mükemmel olmak zorunda değil.

al sana ideal erkek :D22 Yorumla- +1 yıl
Muratgilin damından atliyamadim liralarim döküldü toplayamadim o yare mektup yazdım toplayamadim vurmayın arkadaşlar ben yaralıyım el alem al giymiş ben karaliyam
+1 yılOrtalama yağsız şekilli vücut mükemmel ideal. Kaslı erkeklerin vücudu gerçek gibi bir his vermiyor kabartmalı tabloymuş gibi hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılZayıf olmasın, baklavaları olmasa da şöyle hafif yapılı olsun en azından.
10 Yorumla
+1 yılKasların yaşlanınca sarktığını ve kötü bir görüntü oluşturduğunu bilmeyen olduğundan kaslı diyenler var. Çoğu kadın kaslı erkek ister ama eşleri balkonludur. :D
00 Yorumla
+1 yılbir laf var ya giydiğimiz üstümüze yakışsın. kıyafetleri taşıyalım ve de plajda seksi gözükelim.
00 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. İdeal olan benim... All in one (hepsi, bir arada ) :))
00 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap , hiç kimseyi mutlu edemezsin. O yüzden kişinin kendisinin ne istediği önemli.
00 Yorumlaİdeal olan kaslı erkek ama ben zekilerden hoşlanırım kas mas boş bana göre
00 Yorumla
+1 yılKaslı erkekler ilgimi çekmiyor, yapılı olması, cılız olmaması daha hoş
00 YorumlaSpor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Para olduktan sonra herşey 2. plandadır.
41 Yorumlakasli tercihim, ya da normal ola bilir) ama zayif sevmem
00 YorumlaSevdikten sonra kası olsa nolcak olmasa nolcak kalbi ve beyni olsun bence de
20 Yorumla
+1 yılBir ay spor yapmasın gör sen hali.
Sporun düzenli yapılması gerekir. Ama önce sağlık.13 Yorumla- +1 yıl
bir ayda değil de 6 ayda dediğin olur kardeşim :)
- +1 yıl
@bambAşka1iyim Ama düzenli yapılmaz ve ara verilirse eski halini aldığı bir gerçek. :)
- +1 yıl
aynen öyle ama kalıcı olarak da vardır o da şöyle mesele sen 7 yaşın da spora başladın 18 yaşına kadar yaptın dielim vücudun sporla beraber geliştiği için yapılan kaslar kalıcı oluyor ama gelişme durduktan sonra yani blue çag tamemen geçtikten sonra protein tozu ile beraber yapılan spor kalıcı değil kim ne derse desin
+1 yılbence ortalama olsun ben o vücudu kas makinası haline getirmesini iyi bilirim anladınız siz :)))
10 YorumlaZayıf olmasın , kaslı olmasına da gerek yok
63 Yorumla
+1 yılNe çok kaslı ne de çok göbekli şişko felan olmasını istemezdim ideal olsun😜🌸
03 Yorumla- +1 yıl
Göbeğe bişey demiyorum çok göbekli veya şişkolar oluyo onları söylüyorum
Küllüm yalan 🤣 tüm kızlar kaslı istiyor ama kaslı olunca diğer kıxlarında ilgisini çektikleri için isteklerini bastırıyorlar 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhamur gibi karılar bile kaslı erkek istiyor tipte olsun diyor paradaolsun
00 YorumlaKalbi ve beyni olsun yeter
30 YorumlaNe asiri kas ne de yag deposu. Ortasi guzel.
20 YorumlaAdonis olması ilgimi çeker. ✔
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl mesels
+1 yılÇok kaslı kötü duruyor
12 Yorumla- +1 yıl
Evet🤟🏻
Murat cicikler sarkmış pampa
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilolu erkek 😒
615 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok severim
- +1 yıl
ooo süper kim bu itirafları yapan kızlar :)
- +1 yıl
Fetiş
Cevap sahibi+1 yılNe alaka lan kimse kilolu sevmiyor diye kilolu sevmek fetiş mi
- +1 yıl
Zaten fetişin tanımı bu
- +1 yıl
ben kilolu seven kızı seviyorum çıkın ortayaaaa :)
Cevap sahibi+1 yılNey fetişin tanımı kimsenin sevmediğini seven mi?
- +1 yıl
Kilolu erkek Candır
- +1 yıl
Belirli bir şeyden yani spesifik bir şeyden etkilenmek, onu arzulamak
Cevap sahibi+1 yılFetişizm, kelime anlamı olarak cansız bir nesneyi veya bir beden parçasını cinsel olarak arzulama tanımına verilen isim. Tabi bu kelime anlamının modern çağın dil evrimine kurban gittiğini belirtmeden geçmeyelim. Önceleri fetiş, ilkel toplumlarda tapınılan ya da uğur getirdiğine, kişiyi koruduğuna inanılan nesne olarak biliniyordu. 😉 Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın
Cevap sahibi+1 yılSenin söylediğine göre herkes fetiş olur onun gözünü seviyorum kasini seviyorum bakışını seviyorum o zaman herşey fetişizm olur sacamalamayin
- +1 yıl
Sayısız fetiş objesi var, ayak, bavak, canlı cansız varlık, kilolu zayıf gibi. Kopyala yapıştır yaparken tek kaynaktan bakma
Cevap sahibi+1 yılTek kaynaktan bakmadım ben illa kilolu olsun hastasıyım da demedim ona bakarsan soru komple fetişizm sorusu olur gerçekten saçmalıyorsunuz
- +1 yıl
Fetisizme karşı mısın?
Ortalama olsun yeter kas delisi değilim
10 Yorumla
+1 yılGöbekli olsun valla, balkonsuz ev olmaz sonucta
23 Yorumla- +1 yıl
+1 yılZayıf olmasın baki. Kasta olsa fena olmaz.
10 Yorumla
+1 yılortalama olsun fazla kasmasın...
30 YorumlaBen kaslı olmayı tercih ederim.
10 Yorumla
+1 yılKaslı olsun ama çok değil abartmasın
20 YorumlaOrtalama. Kaslı erkekleri beğenmiyorum iğrenç
21 Yorumla- +1 yıl
İlginç
Biraz kas
112 Yorumla- +1 yıl
Köle pazarında köleleri kaslı diye satarlarmış,
- +1 yıl
Kölen oldaydı peki
- +1 yıl
Köle insan sayılmaz zaten