Süper Lige gelmiş en kariyerli futbolcu sizce kimdir
R. Carlos
Drogba
Sneijder
Anelka
Baki Mercimek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gheoghe HAGI..
Barcelona, Real Madrid te forma giymiş, Türkiye’de hâlâ ulaşılmamış UEFA Cup ve UEFA Super Cup sahibidir..
Sneijder ve Drogba da UEFA Champions League Cup sahibi olmasına rağmen Hagi’yi geçemezler..
#Vesselam
Tartışmasız Roberto Carlostur. 300 'ün üzeri maç oynamış. Senelerce Real Madridde forma terletti. Fakat ondan sonra gelen isim Guti' dir. Şıklarda olmaması şaşırttı.
Sneijder diyorum
Cevap
14Cevap
Carlos ve Guti bu adamlar los galacticosun yapı taşlarıydı Türkiye'ye deldigi zaman ben çok şaşırmıştım ozellikle guti de ama diyosan ki en iyi performans veren topcu diyosan Alex ve hagi, hagi de real barcada oynamıs fakat guti carlos bunlar formayı vermeyenler en iyiler yani
En iyisi Hagi ondan sonra Sneijder ve Drogba. Türkiyeye gelen Ballondora aday gösterilipte UEFA tarafından dünyanın en iyi orta saha oyuncusu seçilmiş tek futbolcu Sneijderdir
Başkan eyvallah da çoğu futbolsever tarafından dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki Roberto Carlos'tan 3 tane daha iyisini söylemen fazla haksızlık Roberto Carlos şampiyon ligi dünya kupası kazanamadığı kupa kalmadı mevkisi için bnce de en iyisi ama hagi için mevkisinin en iyisi diyebilir misin onun mevkinde ondan daha iyi bir sürü oyuncu söyleyebilirim onun için Roberto Carlos'un kesinlikle gerisinde Adam Fenerbahçe oynadı diye bu kadar da gömme 😂
Bu listede tartışmaya mahal yok çünkü biri var ki hem dünya kupası hem şampiyonlar ligi kupası var hem de o kişi mevkisinin gelmiş geçmiş en iyisi
Sen futboldan anladığına eminmisin. Hagi yok, Alex de souza yok, Popescu yok, Pepe yok, Guti yok. Nasıl liste bu
Pepe - R. Carlos - Taffarel kupa sayısı olarak Ortega Snijder Drogba Hagi kariyer olarak
Valla sneijder ya da drogba arasında kaldım ya🤔🤔 Drogba ya
Hagi çok iyi bir oyuncuydu ve evet başarılıda oldu ancak kariyr olarak
R. Carlos
Guti
Pepe
Koyar geçer.
En kariyerlisi Pepe
En iyisi Hagi
En sevileni Alex
roberto carlos
tartışmasız
Baki mercimek tabiki de
Drogba.
R. Carlos.
Papen mustafa
Drogba
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar