2 sene body building yaptım. İlerleme 0 a yakın. Artık sıkıldım. Ne olacaksa olsun steroid alıp çok daha hızlı büyümek istiyorum. Kaliteli öldürmeyen bir steroidi nerden bulabilirim? Ve en önemlisi çok cep yakar mı?
Testosteron propianate kullansan yeterli , hem büyürsün hem yağ yakarsın, kendini çok güçlü erkeksi hissedirsin aynı zamanda ama yan etkileri karaciğere yüklenir, bol sebze Yemen lazım. Sonra psikolojin bozulabilir, sinirli, agresif olabilirsin, saçın da dökülebilir ama libidoyu tavan yapar😀biraz sıkıntı. Haftalık 150-200 mg la vursan yeter şimdilik. Nerde oturuyorsun, bulabileceğin orjinal ürün bulabiliriz sana eğer İstanbul’da isen
Ve testo kütündeysen testislerin küçülür ama alet daha iyi çalışır. Doğal testosteronu kapatır vücut dışardan aldığın zaman. Kürü bıraktığında ise doğal teston yavaş yavaş artar
Kardeşim steroid kullanma yaşı 20 dir. Ve Yarışma düşünmüyorsan veya ileride bu mesleği yapmayacaksan kullanmanı tavsiye etmem. Steroid vuran arnold olmuyor insanlar cidden steroidi böyle görüyor. Antrenmanın hakkını vermen lazım yoksa boş iş steroid. Bide şöyle düşün Steroid kullandın ve sakatlık yaşadın spora ara verdin sonrasını anlatmama gerek yok sanırım.
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam da gelişemiyorum abi. Kekoların bile yaptığı plaj vücudu aşamasına bile gelemedim :( Protein tozu kullanmalı mıyım?
Kardeşim demekki doğru düzgün antrenman yapmıyorsun veya beslenmende bir sıkıntı var spor yapıyorum diye önüne geleni yersen cidden yaptığın spor çöp olur kendini boşuna yormuş olursun. Çalışma stilini bilmiyorum ama tahmin edebildiklerim bunlar. Protein tozunu cidden önermem bana sorarsan tek çözüm adam akıllı beslenme antrenman öncesi; karbonhidrat, protein ve su tüketmeye çalış 2.5 saat öncesi ve antrenman sonrasıda anyı şekilde protein, karbonhidrat ağırlıklı beslen...
Hocam antermanımda bence sıkıntı yok. Spordan sonraki gün kolumu bile kaldıramadığımı hatırlarım. Evet bence beslenme sıkıntı. Maddi imkanlardan dolayı fazla yiyemiyorum. En iyi beslenmeme bile 30 gramlık açık kalıyor. Bence onu tozlan kapatabilirim. Gerçi tozlar da çok pahalı mk. Peki sen neden tavsiye etmem dedin?
Kardeşim glutamin bcaa creatin three matrix protein tozu al efsane büyüyebilirsin bende 2 senedir yapıyorum ve memnunum kendimden eğer steroid almak istiyorsanda 1.500 2.000 arası değişiyor fiyatları salonundaki hocalardan yardım alabilirsin 😄
2
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladım, ya ben toz almadım. Onu bir araştırayım tozlan büyürüm belki.
İşte sıkıntı da alırsam onu alırım ya. Ben bir ara köpek gibi araştırıyordum da senin dediğini de araştırdım, bide Türk markası senin dediğin pek güvenemiyorum ya :( bigjoyda öyle. Çünkü yorumlarda ishal ettiğini felan gördüm. Evet tuzlu biraz 1 ay kadar salonda kullanmıştım, ölçek ölçek satıyorlardı.
Neyse kardeşim ben antrenmana kaçayım fazla geç kalmiyim başka sormak istediğin soru olursa berkan. karamanxxq instagramdan sora bilirsin pek kullanmıyorum burayı
Steroid kas yapmaz , steroid protein sentezini hizlandirir ve girdigin bolgeye hergun girebilirsin , o yuzden gelisimin daha hizli olur. Steroid testesteron hormonu salgilattirdigi icin vucut bakar ki bende zaten hayvan gibi testesteron hormonu var o zaman ben niye uretiyorum mal miyim der uretmemeye baslar sonra kisir olursun.
@Levlake kullandim ve bende oyle oldu , cunku bu boyle calisiyor, birakinca testoyu yavas yavas dogal testo yukselir ki, o gördüğünuz fitness modeller her zaman kürde gezmiyor zaten, dinlendiriyolar vücutlarını
İki sene de hiç yol almadiysan steroid den bisey bekleme sihirli değnek değil maalesef
3
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi yardım et. Bence iyi antreman yapıyorum ama beslenmeden dolayı gelişemiyorum. 300 gram tavuk en büyük protein kaynağım. Geriye 30 gram açık kalıyor. Toz kullanmalı mıyın?
Abi maksimum herşeyden yiyince bile 30 açık kalıyor yani. Arttırmamın imkanı yok gibi. Hem maddi hemde bedeni. Sen toza karşı mısın sadece bunu öğrenmek istiyorum
Ya abi biz bunları zaten hergün yiyoruz :( ama evde tereyağlı yapılıyor tabi. Ya yağlı olsun da ben gene etki göremedim açıkcası? 1 tabak değilde 2 tabak mı yiyeyim? Çok mu yiyeyim yani
Ya abi kızma bilmiyorum ki soruyorum. Tamam çok yemem lazım, ama dediğim gibi maddi imkanlar da engel oluyor, bunlar hayatın gerçekleri. Gerçi toz da ucuz değil de. En azından hazır bir içecek ve içindeki aminoasitlerin faydalı olacağını düşünüyorum?
Ne yaptıysam gelişemedim. Birde böyle deniyelim. Artık protein tozu alıcam ve yağlı bile olsa makarna- pilav; ne varsa hepsinden en az iki tabak gömücem.
Zaten bu sporda ilerledikçe gelişim yavaşlar en hızlı gelişim ilk zamanlar elde edilir gün geçtikçe de yavaşlar. Ara ara programı değiştir güçe geç falan bu kasları şaşırtır gelişime yine devam edersin buna ek dilersen suplement al 2 yıl bayağı iyi bir süre pes etme
Yav aga kolum 30cm gözünü seveyim. Kesinlikle protein tozu kullanmam lazım yemek olayı sıkıntı en iyi beslenmemde bile bir 30 gramlık açık kalıyor onu da tozlan kapatabilirim + olarak içinde bcaa lı olanlar felanda var o da avatnaj yani de fiyatlar fena arttı...
Ya yalan olmasın 1.5 sene oldu da, iyi çalıştığımı düşünüyorum, kimi zamanlar spordan sonraki gün kolumu bile kaldıramıyırdum. Bence beslenme ya. Tamamen vitamin eksikliği, fakirlik vs.
düzgün antreman yapmadan muhallebi çocuğu gibi yapamazsın zaten vücudu steroid büyülü bişey mi sanıyon sen kullansanda sana bir fayda etmez boşuna kendine zarar vermiş olursun
1.5 senede kolun 2-3 santim büyüdüyse düzgün çalışmıyosundur bok gibi beslenmeme rağmen antremanı düzgün yaptığım için 38-39 cm oldu kollarım sadece 8 ayda
140 kilo deadlift 110 kilo squat 72.5 kilo bench 85 kilo barbell row 45 kilo overhead press yapabiliyosan buna rağmen benim gibi olmadıysan okeyim istediğine söv bende sorun var diye ama bunların yarısını yapamıyosan ağır çalışıyom da deme hani :D
salonda kime sorsan çok çalışıyom der ama benim yaptığım antremana laf ediyolar hayvan gibisin sen o ağırlıkları kaldırmaya ne gerek var falan geyiği yapıyolar ama hep motivasyonla oluyo bunlar düşük ağırlığı 20-25 kere basmanın bir manası yok zorlayabildiğin kadar zorlıcaksın kemdini hep hırslı olucaksın anca öyle gelişirsin